Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hissjövägen 46

Haga Umeå

1 685 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hissjövägen 46

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 52,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 103
Våning 2 av 4, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 685 000 kr utgångspris
Avgift: 3 064 kr/mån Inklusive värme, vatten, kabel-tv, internet och hushållsel.
Andel i föreningen: 0,806%
Andel av årsavgift: 0,81%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1992/1993
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 6 mars 2019
Energiklass: C
Primärenergital: 66 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Välkommen till denna trivsamma och renoverade lägenhet med inglasad balkong i soligt och härligt sydväst-läge. Genomgående fina ekgolv, renoverat kök med öppen planlösning in mot vardagsrum, två sovrum samt uppfräschat badrum.

Mycket stabil förening med god ekonomi där allting ingår i månadsavgiften.

Här bor ni väldigt nära centrumkärnan och stadens puls men samtidigt nära skog och natur. I området finns matbutik, träningsanläggning och bra bussförbindelser. Till Universitet och NUS tar det endast 10 minuter med cykel.

Missa inte chansen att förvärva denna fina lägenhet, varmt välkommen på visning!

- INGLASAD BALKONG I SYDVÄST


- NÄRHET TILL CENTRUM


- NÄRHET TILL SKOG & NATUR


- CYKELAVSTÅND TILL NUS & UNIVERSITETET


- STABIL FÖRENING

Lägenheten presenteras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med avhängningsplats och skjutgarderober. Väggarna är vita, vilket är genomgående i hela lägenheten och ger en genomgående fräsch känsla. Den känslan förstärks ytterligare av de fina ekgolven som löper genom samtliga rum.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats. Vardagsrumsdelen har utrymme för TV-möbel och soffgrupp. Från denna del av rummet nås även den underbara inglasade balkongen som ligger i soligt sydvästläge! Här har ni obehindrad sol från lunchtid till sen kväll, den perfekta balkongen.

KÖK
Renoverat kök med vit skåpinredning, svart kakel och arbetsbänk i eklaminat. Inbyggd ugn och spishäll i hörn, diskmaskin samt kyl/frys är kökets maskinpark. Här finns även utrymme finns för matplats.

SOVRUM
Sovrum ett och två ligger intill varandra och finns att nå från hallen. Sovrum 1 är inrett med hel garderobsvägg och har plats för gästsäng alternativt kontorsplats. Rummet passar även utmärkt som barnrum. Lägenheten är väldigt bra planerad och erbjuder möjligheten att med lätthet göra om dessa sovrum till ett stort sovrum, om så skulle önskas!

SOVRUM
Sovrum 2 har en mönstrad fondvägg och i övrigt vita väggar, här ryms större säng.

BADRUM
Delvis kaklade väggar och delvis målad väv på vägg. På golvet ligger klinker med golvvärme. Badrummet är inrett med dusch, tvättmaskin, wc och tvättställ med tillhörande skåp.

ÖVRIGT
2013 nya golv i hela lägenheten (slipbara, tidigare ägare)
Kök renoverat ca 2007, klinker badrum ca 2007 (tidigare ägare)
Tvättstuga i samma hus.
Vindsförråd finns.
2 rum och kök enligt utdrag ur lägenhetsförteckning

Centrumnära och välplanerad lägenhet med inglasad balkong i sydväst!

Välkommen till denna trivsamma och renoverade lägenhet med inglasad balkong i soligt och härligt sydväst-läge. Genomgående fina ekgolv, renoverat kök med öppen planlösning in mot vardagsrum, två sovrum samt uppfräschat badrum.

Mycket stabil förening med god ekonomi där allting ingår i månadsavgiften.

Här bor ni väldigt nära centrumkärnan och stadens puls men samtidigt nära skog och natur. I området finns matbutik, träningsanläggning och bra bussförbindelser. Till Universitet och NUS tar det endast 10 minuter med cykel.

Missa inte chansen att förvärva denna fina lägenhet, varmt välkommen på visning!

Förening

Hissjövägen 46

Förening

Brf Kruthornet

Allmänt om föreningen

Brf Kruthornet är en äkta förening. Föreningen förvärvade 1998 fastigheten Kruthornet 9 och 12. På fastigheten står det 4 fyravåningshus med 128 lägenheter. Föreningen är delägare i en samfällighet tillsammans med Riksbyggen Brf Umeåhus nr 33. Gemensamt har de ansvar för parkering, fjärrvärme, vatten och avlopp samt sopor. Riksbyggen förvaltar tekniskt och Aspia ekonomiskt. Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. Brf Kruthornet har en mycket välskött ekonomi. Ingen höjning av månadsavgiften under 2020 enligt ordf (2020-06-16). Avgifter för boendet har sänkts med 10 % per gång vid tre olika tillfällen de senaste åren, inga höjningar har gjorts. Under samma tid så har föreningen investerat 6 miljoner, amorterat 8,5 miljoner och gjort extra avsättningar till framtida underhåll. Detta gör att föreningens medlemmar får en mycket låg total boendekostnad.

HUSENS SKICK
Föreningen har en 30-årig underhållsplan, som årligen uppdateras av styrelsen. Årligen reserveras minst det belopp som anges i stadgarna, 0,3 % av byggnadstaxeringsvärdet för föreningens hus.
2019 Obligatorisk ventilationskontroll.
2018 Ommålning av trädetaljer på husen.
2017 Nio st nya mv-platser. I samband med detta asfalterades hela den lilla parkeringen om, vilket är ett tidigarelagt planerat underhåll. Dessutom byte av låssystem, som var ett planerat underhåll.
2015/16 inglasades balkonger och uteplatser samt målning av trapphus.

FRAMTIDA RENOVERINGAR
Föreningen kommer att fräscha upp utemiljön. Inga större underhåll som kommer påverka avgiften är planerade inom den närmaste tiden (2020-06-16).

TVÄTTSTUGA
Tre tvättstugor finns i föreningen i 26, 28 och 46. Tvättstugorna är utrustade med 1 tvättmaskin och 1 torktumlare. De flesta lägenheterna har egen tvättmaskin.

BILPLATSER
Brf Kruthornet har sina parkeringsplatser fördelade på två olika parkeringar: den stora parkeringen väster om husen och den lilla parkeringen öster om husen. Båda parkeringarna delas med grannföreningen Riksbyggens Umeåhus 33. På den lilla parkeringen finns 15 carport-platser med eluttag samt 21 parkeringsplatser med eluttag. På den stora parkeringen finns 70 parkeringsplatser med eluttag och 4 parkeringsplatser utan eluttag. Avgiften för 2019 är 350 kr/månad för carport och 250 kr/månad för parkeringsplats med motorvärmaruttag och parkeringar som fortfarande saknar motorvärmare går att hyra för 50 kr/månad. Kostnad för elektricitet är inkluderat i dessa priser. 2020-06-16: Enligt Aspia som bekräftar att det är kö till alla platser i nuläget. Till de ”vanliga” p-platserna (dvs bara med motorvärmare) står det en person i kö. Till Carportarna är det 14 st i kö. Sedan är de även två i kö för parkeringsplats utan motorvärmare – men när dessa bli lediga kommer de även innebära att deras gamla plats blir lediga, då föreningen bara hyr ut en parkeringsplats per lägenhet.

BREDBAND & DIGITAL-TV
Ingår i avgiften i form av obligatoriskt tillägg 260 kr/månad: Bredband 250/100 inklusive wifi-router från Telenor och digital-TV inklusive digitalbox från Telenor. Om man så önskar kan man teckna tilläggstjänster hos Telenor avseende t.ex utökade kanalpaket, extra digitalboxar, digitalbox med inspelningsfunktion.

ÖVRIGT
Bostadsrätt kan ha flera delägare, som alla äger minst 10 % vardera. Minderåriga kan beviljas medlemskap om målsman är delägare. Inga juridiska personer som medlemmar. Som medlem i Brf Kruthornet får man en enda månadsavgift för boendet där ”allt” ingår: miljö-el, lokalproducerad fjärrvärme, vatten, bostadsrättstillägg hos Länsförsäkringar, bredband 250/100 inklusive wifirouter från Telenor samt digital-TV inklusive digitalbox från Telenor. Det finns alltså inget behov för att själv teckna avtal med olika parter. Om man så önskar så kan man teckna tilläggstjänster hos Telenor avseende tex utökade kanalpaket, extra digitalboxar, digitalbox med inspelningsfunktion och så vidare. I föreningen finns även cykelförråd och sopsortering.
Föreningen har fr.o.m 1 januari 2018 tecknat 3-årigt elavtal (miljö-el). Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, 2020-06-16. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Se hemsida www.kruthornet.com

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Haga är den stadsdel i Umeå som är belägen närmast norr om centrum. Det är en av Umeås äldsta stadsdelar, vars södra delar (närmast centrum) domineras av villabebyggelse från 1940-talet, medan det längre norrut finns ett varierat utbud av två- och trevånings hyres- och bostadsrättshus från sent 1940-tal och framåt. Haga och stadsdelen Sandbacka räknas ofta ihop. Stadsdelen avgränsas i väst av E4 och det före detta regementsområdet för I20, i söder av järnvägen, i norr av Sandaparken/Erikslundsvägen och i öst av Gammlia och Stadsliden, vid vars kant T3 Arena (f.d. Gammliavallen) - hemmaplan för fotbollslagen Umeå IK och Umeå FC - ligger. Det finns tre gym i närheten (Fitness24seven vid I20 samt både Tenton på Hagmarksvägen, alldeles runt hörnet, och i nyöppnade lokaler vid Coop nära).

Närservice

Butiker, livsmedelsaffär, pizzeria, bensinmack, elljusspår, skola, förskola, Gammlia, badhus och sporthall.

Kommunikation

Goda kommunikationer. Buss och tåg.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter