Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gustav Garvares Gata 1

Haga Umeå

1 950 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gustav Garvares Gata 1

Antal rum 2,5 rum + Kök
Boarea 83,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212335001-1044
Våning 3 av 3, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 950 000 kr utgångspris
Avgift: 5 557 kr/mån ink, värme, vatten, internet, tv och balkongtillägg
Andel i föreningen: 3,1813%
Andel av årsavgift: 3,32314%
Driftskostnad 3 850 kr/år
varav
El: 3 850 kr (3120 kWh)
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftkostnaderna är beräknade på nuvarande ägares förbrukning inklusive 16 Ampere lägenhetssäkring.
Tillträde enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Solfylld balkong med inglasning i bästa västerläge.
Till lägenheten hör ett källarförråd.
Badrum med komfortabel golvvärme.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1947
Ventilation FTX system
Energideklaration
Utfärdad den 13 december 2010
Energiklass: -
Primärenergital: 143 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Geväret 7
Välkommen till Haga och denna charmiga och helrenoverade 2,5:a med inglasad balkong i solfyllt västerläge! I harmoni fördelas modernt inrett kök 2018, vardagsrum med mycket trevligt utrymme för matplats som alternativt kan användas som kontor eller mindre sovrum, stilsäkert renoverat badrum 2019 med egen tvättmöjlighet och golvvärme, mysigt sovrum med walk in closet och klädkammare. Lägenheten har enhetligt ljusa moderna ytskikt och karaktäriseras av charmfulla snedtak med härligt ljusinsläpp. Nyinglasad balkong i bästa västerläge sätter guldkant på boendet och hiss underlättar vardagen.

Här bor ni ett stenkast från Hagaparken, stadsnära och bekvämt med närhet till gym, mataffär och Gammlias motionsspår. Cykelavstånd till Universitet och sjukhus samt till centrum med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv.

- Optimalt läge på Haga
- Inglasad balkong i västerläge
- Hiss
- Genomgående renoverad
- Gott om förvaring

HALL
Välkomnande hall med bra plats för avhängning av ytterkläder. I anslutning nås klädkammare med hyllor och hängare för ytterligare förvaring. Stilren matta och vitmålade väggar.

KÖK
Lägenhetens hjärta, köket är modernt renoverat och har fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Vita skåpluckor med rostfria handtag, svartmelerad laminatbänk och stora vita kakelplattor ger köket en tidlös stil. Kökets maskinella utrustning består av kyl/frys, ugn och micro i bekväm arbetshöjd, induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin. Stora härliga arbetsytor för köksbestyren och mycket gott om förvaring i utdragbara lådor och skåp. Vitmålade väggar och rutig matta pryder ytskikten.

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum med charmigt snedtak och utgång till balkong. Rummet är lätt att möblera med variation och inrymmer såväl stor soffa, möblemang och perfekt plats för matgrupp ges i intilliggande rum. Detta rum kan alternativt inredas som kontor eller barnkammare. Ljust tapetserade väggar och ljust laminatgolv ramar fint in rummet. Härifrån nås lägenhetens pärla, den inglasade balkongen i solfyllt västerläge.

BADRUM
Komfortabelt, rymligt och smakfullt renoverat badrum klätt i modern våtrumsmatta i grå kulör. Badrummets inredning består av WC, handfat, handdukstork, spegel och skön takdusch. Praktisk bänk för klädvård, förvaringsskåp, tvättmaskin och torktumlare underlättar vardagen. Golvvärme värmer frusna fötter.

SOVRUM
Mysigt sovrum med charmfulla snedtak och trevlig takkupa. Plats för dubbelsäng och möblemang. Fin förvaring av kläder ges i anslutande klädkammare. Vitmålade väggar, dekorativ fondtapet och stilren matta klär ytskikten.

BRA ATT VETA
2018: Köksrenovering och renovering ytskikt
2019: Badrumsrenovering

Charmig och renoverad vindslägenhet med balkong i bästa västerläge!

Välkommen till Haga och denna charmiga och helrenoverade 2,5:a med inglasad balkong i solfyllt västerläge! I harmoni fördelas modernt inrett kök 2018, vardagsrum med mycket trevligt utrymme för matplats som alternativt kan användas som kontor eller mindre sovrum, stilsäkert renoverat badrum 2019 med egen tvättmöjlighet och golvvärme, mysigt sovrum med walk in closet och klädkammare. Lägenheten har enhetligt ljusa moderna ytskikt och karaktäriseras av charmfulla snedtak med härligt ljusinsläpp. Nyinglasad balkong i bästa västerläge sätter guldkant på boendet och hiss underlättar vardagen.

Här bor ni ett stenkast från Hagaparken, stadsnära och bekvämt med närhet till gym, mataffär och Gammlias motionsspår. Cykelavstånd till Universitet och sjukhus samt till centrum med dess kompletta utbud av affärer, restauranger och uteliv. Varmt välkommen på visning!

Förening

Gustav Garvares Gata 1

Förening

Brf Haga central

Allmänt om föreningen

Brf Haga Central (org.nr 769621-6824) är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 2011. Föreningen förfogar över 44 st lägenheter, varav 2 st hyresrätter, belägna på Norra Ersmarksgatan 26, 28, 30 A och B och Gustav Garvares Gata 1. Byggnaderna är uppförda 1945-1947. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

HUSENS SKICK
2020: Nya balkonger med inglasning. Nytt ventilationsaggregat.
2019: Portlås installerat.
2017: Bytt termostater på samtliga element, bergvärme installerat i ett av husen på Gustav Garvares gata.
Gjorda renoveringar de senaste 6 åren: Fönsterbyte, dränering, omläggning av garage-/bostadstak, byte av låssystem, byte av garageportar, fasadbyte på garage samt målning av fasad på GGG 1, asfaltering av gård, byggt cykelhus och soprum, besiktning av balkonger, trapphus renoverade.

FRAMTIDA RENOVERINGAR
Balkongerna kommer att glasas in hösten 2020.

GÅRDEN/GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har en mysig innergård med gräsytor och uteplatser samt tillhörande sittgrupper för grillning. Liten samlingslokal finns att tillgå.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv via Com Hem, basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband via Telenor (hastighet 100 mbit/s) ingår i månadsavgiften i form av obligatoriskt tillägg.

TVÄTTMÖJLIGHETER
Varje lägenhet har en egen tvättmaskin. Det finns ingen gemensam tvättstuga.

PARKERING OCH GARAGE
Det finns 25 st parkeringsplatser med elstolpe (kostnad 345 kr/månad) och 14 st garageplatser (kostnad 475 kr/månad). Enligt ordförande finns inga garageplatser eller mv-platser lediga per 2020-08-07 och det är 2 personer i kö för garage och 2 st i kö för mv-plats. Styrelsen sköter kölistan.

ÖVRIGT
Ett förråd tillhör lägenheten. El tecknas och betalas av varje bostadsrättsinnehavare. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam och bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-08-07. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Haga är den stadsdel i Umeå som är belägen närmast norr om centrum. Det är en av Umeås äldsta stadsdelar, vars södra delar (närmast centrum) domineras av villabebyggelse från 1940-talet, medan det längre norrut finns ett varierat utbud av två- och trevånings hyres- och bostadsrättshus från sent 1940-tal och framåt. Haga och stadsdelen Sandbacka räknas ofta ihop. Stadsdelen avgränsas i väst av E4 och det före detta regementsområdet för I20, i söder av järnvägen, i norr av Sandaparken/Erikslundsvägen och i öst av Gammlia och Stadsliden, vid vars kant T3 Arena (f.d. Gammliavallen) - hemmaplan för fotbollslagen Umeå IK och Umeå FC - ligger. Det finns tre gym i närheten (Fitness24seven vid I20 samt både Tenton på Hagmarksvägen, alldeles runt hörnet, och i nyöppnade lokaler vid Coop nära).

Närservice

Butiker, livsmedelsaffär, pizzeria, bensinmack, elljusspår, skola, förskola, Gammlia, badhus och sporthall.

Kommunikation

Goda kommunikationer. Buss och tåg.

Övrigt

Det finns flera förskolor och skolor i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter