Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ersbodavägen 29

Ersboda UMEÅ

975 000 kr

Se alla bilder


Visning

Anmäl dig till visning via hemsidan!

Torsdag 29/10 18.30-19.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ersbodavägen 29

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 63,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 212331001-0047
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 975 000 kr utgångspris
Avgift: 4 389 kr/mån ink. värme, vatten, internet och tv
Andel i föreningen: 0,64419%
Andel av årsavgift: 0,6388%
Driftskostnad 2 125 kr/år
varav
El: 2 125 kr (1557 kWh)
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning inklusive 16 Ampere lägenhetssäkring.
Pantsatt Nej
Allmänt Balkong med tidig förmiddagssol samt kvällssol.
Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1990-1991
Ventilation FTX system
Energideklaration
Utfärdad den 14 juli 2020
Energiklass: E
Primärenergital: 85 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Krukan 2
Mycket generös, stilren och personligt renoverad gaveltvåa. Lägenheten är genomgående modernt inredd med enhetligt golv, har stora rum och fantastiskt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. I harmoni disponeras renoverat kök med trendig färgsättning och fullstor kyl och frys, gästvänligt vardagsrum med utgång till balkong, mysigt sovrum med lyxig walk in closet och fräscht badrum med ny inredning och tvättmaskin. Stort förråd tillhör.

Här bor ni i en mycket stabil och aktiv förening med trevliga faciliteter som samlingslokal, nyrenoverad bastu med relax, hobbyrum, övernattningsrum samt förråd. Lugnt område med härlig natur, lekplatser och fina motionsspår runt knuten med närhet till Ersboda handelsområde som erbjuder både affärer och restauranger. Mycket goda bussförbindelser till centrum, Universitet och sjukhuset.

- Genomgående renoverad
- Gavelläge
- Tilltalande planlösning
- Klädkammare
- Balkong
- Stabil förening med fina faciliteter

HALL
Inbjudande och möblerbar hall med bra möjlighet till avhängning av ytterkläder. Tapet med tegelmönster och vitmålade väggar pryder snyggt väggarna. På golvet ligger ett ljust och stilrent laminatgolv. Samma golv ligger i hall, kök, sovrum och klädkammare.

KÖK
Lägenhetens hjärta, köket, nås i anslutning till lägenhetens hall och är tidlöst renoverat. Gråmålade skåpluckor med stilrena knoppar, mörk arbetsbänk och vitt blankt kakel ger köket en modern stil. Kökets maskinella utrustning består av fullstor kyl och frys, spis med häll och ugn, fläkt och diskmaskin. Gott om förvaringsmöjligheter i skafferi, skåpar och trevligt utrymme för matgrupp invid fönstret. Väggarna är ljusa.

VARDAGSRUM
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här ryms stor soffmöbel, matgrupp eller skrivbordshörna om så önskas. Rummet går enkelt att dela av om ett tredje rum önskas eller varför inte öppna upp väggen mot köket för en social planlösning. Vita väggar och stilrent parkettgolv ramar fint in det gästvänliga rummet. Härifrån når ni lägenhetens pärla, den stora balkongen. Här avnjuts solens strålar på morgonen och på kvällen.

SOVRUM
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och det absolut bästa, snyggt inredd walk in closet. Garderober till förvaring. Väggarna är tapetserade i en trendig grå kulör.

BADRUM
Fräscht badrum med stilren våtrumsmatta och väv på vägg. Badrummets inredning består av WC, kommod med handfat, oval spegel och skönt badkar. Tvättmaskin, gjuten betongskiva för klädvård och förvaringsskåp underlättar vardagen. Fönster släpper in härligt dagsljus.

BRA ATT VETA
2018: Nya golv och tapetsering av väggar, målning köksluckor, kakel, ny arbetsbänk i kök.
2019: Målat ytskikt och ny inredning badrum.
Hatthyllan på bilden ingår inte i köpet utan ersätts med en annan.

Personligt renoverad tvåa på Ersboda!

Mycket generös, stilren och personligt renoverad gaveltvåa. Lägenheten är genomgående modernt inredd med enhetligt golv, har stora rum och fantastiskt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. I harmoni disponeras renoverat kök med trendig färgsättning och fullstor kyl och frys, gästvänligt vardagsrum med utgång till balkong, mysigt sovrum med lyxig walk in closet och fräscht badrum med ny inredning och tvättmaskin. Stort förråd tillhör.

Här bor ni i en mycket stabil och aktiv förening med trevliga faciliteter som samlingslokal, nyrenoverad bastu med relax, hobbyrum, övernattningsrum samt förråd. Lugnt område med härlig natur, lekplatser och fina motionsspår runt knuten med närhet till Ersboda handelsområde som erbjuder både affärer och restauranger. Mycket goda bussförbindelser till centrum, Universitet och sjukhuset. Varmt välkommen på visning!

Förening

Ersbodavägen 29

Förening

Brf Umeåhus nr 31

Allmänt om föreningen

Riksbyggen brf Umeåhus nr 31 är en äkta bostadsrättsförening som äger 21 byggnader som är uppförda mellan 1990-1991 och belägna på fastigheten Krukan 2 med adresserna Mjölkvägen 64-148 (jämna nummer), Ersbodavägen 13-107 (udda nummer) och Filgränd 139-213 (udda nummer) i Umeå. Föreningen förfogar över 122 lägenheter vilka är fördelade mellan 2:or, 3:or, 4:or, 5:or samt radhus. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Pantsättnings- och överlåtelsesavgift betalas enligt föreningens stadgar. Föreningen förvaltas tekniskt och ekonomiskt av Riksbyggen. Månadsavgiften har höjts med 0,5 % från 1 januari 2020, ingen ytterligare höjning kommer att göras under 2020 enligt ordförande 2020-08-10.

HUSEN
2017: Underhåll garage och p-platser samt utvändigt underhåll av huskropparna
2016: Allmän uppfräschning av gemensamma grönytor samt anläggning av större plantering och gemensam uteplats på Filgränd.
2015: Renovering av gemensamma utrymmen. Föreningen har för några år sedan också borrat för bergvärme som till större del värmer uppföreningens byggnader.
Under 2020 kommer föreningen byta ventilation till FTX-system samt fläktar.

PARKERINGSPLATSER
Föreningen förfogar över 90 st parkeringsplatser med motorvärmarstolpe samt 51 st garageplatser. Kostnaden för garage är 360 kr/mån och för parkeringsplats med el är 180 kr/mån. I dagsläget finns ledigs parkeringsplatser men till garage är det kö, enligt ordförande 2020-08-10.
Till parkeringarna tillämpas webbaserat kösystem via Riksbyggens hemsida.

KABEL-TV OCH INTERNET
Kabel-tv finns via Canal Digital och basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband levereras av Bredband 2 med en hastighet på 1 GB och ingår i angiven månadsavgift.

TVÄTTSTUGA
På fastigheten finns en tvättstuga per gård och en grovtvättstuga.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har en stor samlingslokal med plats för upp till 70 personer, övernattningsrum med kokvrå och plats för 4-6 gäster, bastu med anslutande relaxrum och två duschar, hobbyrum samt cykelförråd. Sortering av hushålls- och matavfall sorteras i föreningens miljörum.

GÅRD
Föreningen har fina grönytor, en lekplats på varje gård samt uteplatser. Liten fotbollsplan och grillplats finns vid Filgränd.

ÖVRIGT
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam och bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavaren.
Varje bostadsrättsinnehavare sluter eget avtal med valfri elleverantör.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-08-10. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Ersboda är beläget ca 6 km från Umeå centrum. Vid byggnation av området togs stor hänsyn till att spara naturområden inom och omgring Ersboda. Området började byggas på 70-talet och färdigställdes under 90-talet. Här återfinns både lägenheter i flerfamiljshus, marknära bostäder, radhus och friliggande småhus. Här finns även det populära handelsområdet med livsmedelsbutiker, affärer och verkstäder. Ersboda är uppdelat i östra- och västra Ersboda. Här bor idag ca 10 000 invånare.

Närservice

Här finns motionsslingor, härlig natur, bollplaner, skolor, daghem, fritidsgård, bibliotek, folkets hus, hälsocentral, apotek, restaurang, frisör, kyrka, livsmedelsbutik och gatukök.

Kommunikation

Till och från Ersboda har du goda kommunikationer med buss. Lokaltrafiken har linje 8 samt 1 som går till Östra Ersboda, linje 5 som går till Västra Ersboda samt linje 2 som går till Ersbodas handelsområde. För mer information kring busstider gå in på www.tabussen.nu.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter