Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Strömshillvägen 51

Tungelsta

2 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Anmäl dig gärna. Med hänsyn till omgivningen har vi begränsat antal platser.

Söndag 24/1 13.15-14.15

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Strömshillvägen 51

Antal rum 5 rum
Boarea 117,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr J06RG
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 973 kr/mån Obligatoriskt tillägg för bredband fiber Telenor och tv tillkommer med 184 kr i månaden. Vatten & El : Mäts separat och debiteras bostadsrättshavaren.
Andel i föreningen: 5,556%
Driftskostnad 6 800 kr/år
varav
El: 3 600 kr
VA: 3 200 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Observera att driftskostnaden varierar beroende på hur många som bor i bostaden och förbrukningen. Elkostnaden är åde för el och uppvärmning
Hörntomt med altan på baksida i söderläge, större gräsmatta med gott om plats för studsmatta, utemöbler, hängmatta och grill.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsradhus
Byggnadsår 2019 Inflytt 2020
Uppvärmning Luftvärmepump till vattenburet värmesystem. System med återvinning.
Ventilation Mekanisk
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas isoler
Fastighetsbet. Del av Tungelsta 1:47
Övriga byggnader Ingår ett kallförråd ca 7 kvm. Finns på baksidan.

Hall

Ljus och stor hall med snygg klinker i svart. Golvvärme el. Till vänster finns en praktisk garderob och rakt fram badrummet. Väggarna är vitmålade.

KÖK

Härligt ljus från fönster i flera väderstreck. Rymligt och fint Ikea kök med gott om skåpinredning. Gott om arbetsyta finns på den snygga bänkskivan. Ovan bänkskiva finns vitt kakel. Väggarna är målade i vitt. I övrigt är köket utrustat med induktionshäll, inbyggd micro, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Här finns gott om plats för stort matbord som rymmer hela familjen. Fanérgolv i ljus ek.

BADRUM

Stilrent duschrum med mörk plastmatta på golvet och kakel i vitt på väggarna. Här finns tvättmaskin och förberett för torktumlare. Wc, duschhörna, handfat med kommod och spegelskåp med belysning.

VARDAGSRUM

Mysigt vardagsrum med plats för stor soffa, tv-möbel, vitrinskåp och annat om så önskas. Väggarna är målade i vitt. Samma snygga golv ligger genomgående i alla rum. Stora fönsterpartier sitter längs ena väggen som skänker ett fint ljus in i rummet och vidare till hallen. Här finns även utgång till den underbara altanen i bästa solläge.

ALLRUM

Stort och fint allrum med plats för olika möbelemang. Detta rum kan även göras till ett extra sovrum.

BADRUM

Badrum med mörk våtrumsmatta, på väggarna sitter stora vita kakelplattor. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och badkar.

SOVRUM 1

Största sovrummet med plats för dubbelsäng, byrå och skrivbord. Snyggt golv i ljus ekfanér och väggarna är målade i vitt. Härifrån tar man sig ut på den härliga balkongen.

SOVRUM 2

Rymligt sovrum med fönster mot framsidan som släpper in fint ljus.

SOVRUM 3

Stort sovrum som har fönster mot den ljuvliga baksidan utan insyn. På väggen sitter fin förvaring för diverse attiraljer.

ALTAN

På baksidan finner man denna oas som ligger mot söder. Här skiner solen hela dagen och det finns gott om plats för utemöbler, grill, barnpool, lounge och grönska. I anslutning till altanen finns gräsyta, perfekt för studsmatta och lek. På baksidan finns även ett rymligt och praktiskt förråd.

Radhus med hörntomt och söderläge!

Varmt välkommen till detta fina radhus med hörntomt och söderläge i fantastiska Tungelsta. Här bor man i en familjeidyll med närhet till det mesta. Området är lugnt och barnvänligt med direkt närhet till skolor, förskolor, samt bra kommunikationer till city med pendeltåg som ligger ca 7 minuters promenad från huset.

Här möts man av smakfulla materialval och alla ytskikt är genomgående ljusa och fräscha. Här finner vi 117 välplanerade kvadratmeter fördelade på kök & vardagsrum som utgör underbara sociala ytor på nedre plan. Utöver det finner man två badrum och tre rymliga sovrum som kan bli fyra. På den mysiga baksidan som fångar de flesta av solens timmar från tidig förmiddag till sen kväll kan man njuta av härliga middagar och det finns gott om plats för utemöbler, grill, studsmatta och annat.
På framsidan av huset finns plats att parkera för två bilar!

Flera lekparker, fotbollsplaner och hästhagar finns runt husknuten.
Här bor du avskilt med skogen runt knuten, men ändå så nära byn!

Förening

Strömshillvägen 51

Förening

Brf Boklok Solsidan

Allmänt om föreningen

Brf Boklok Solsidan bildades 2017 och uppfördes 2019 i totalentreprenad av Boklok Housing AB.
Föreningens fastighet består av 18 bostadsrättsradhus om 117 kvm, fördelade på 3 huskroppar.
Vatten & El : Mäts separat och debiteras bostadsrättshavaren.
Gemensamma utrymmen Till varje bostad hör ett förråd. Det finns grusade gångar och gräsmattor som föreningen gemensamt ansvarar för.

Tv och bredband

TV/Tele/Data: Fiber Telenor Basutbud ingår i avgiften

Parkering

Varje bostadsrättsradhus har plats för minst en bil på uppfarten.

Renoveringar - utförda och planerade

Kommande renoveringar : Då byggnaderna är nyuppförda föreligger idag inget renoveringsbehov. Föreningen följer en underhållsplan.

Övrigt

Överlåtelse och pantsättningsavgift tas ut i enighet med stadgar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Tungelsta är ett populärt och barnvänligt område med skolor samt förskolor. Här finns alltid fantastisk natur runt hörnet. Tungelsta ridskola ligger ett stenkast från huset. I Tungelsta finns pendeltågsstation, mataffär och ett antal restauranger och gym. Det tar ca 7 minuter att gå dit från bostaden. Med bil finns Västerhaninge C med ytterligare affärer, apotek och Systembolag. Handen C ligger även i närheten som är ett komplett köpcentrum.

Kommunikation

Goda kommunikationer endast ca 7 minuters promenad från bostaden. Pendeltåg trafikerar sträckan Stockholm-Nynäshamn. Buss 835 som går till bl a Västerhaninge-Vega längs med Tungelstavägen.

Övrigt

Milsvida skogar, hästhagar, svamp och bär finns runt husknuten. Detta är landet men ändå så nära byn.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter