Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Näsbydalsvägen 2, 14 tr

Näsbydal Täby

2 095 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 3: 2 240 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Näsbydalsvägen 2, 14 tr

Antal rum 1 rum
Boarea 48,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 9-135-1-0098
Våning 14 av 17, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 095 000 kr
Avgift: 2 353 kr/mån
Andel i föreningen: 0,07698%
Andel av årsavgift: 0,07697%
Driftskostnad 2 800 kr/år
varav
El: 1 000 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1958
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 12 juli 2018
Energiklass: E
Primärenergital: 113 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Hall

Nytt parkettgolv 2020 och målade väggar. Gott om utrymme för garderober och avhängning för kläder. Säkerhetsdörr.

Klädkammare

I hallen finns ingång till en stor klädkammare som sväljer väldigt mycket kläder och förvaring. Här finns hylla och stång samt utrymme för att ställa in byrå exempelvis om så önskas. Nytt parkettgolv och nymålade väggar 2020.

Badrum

Stambytt badrum i ljusa färger med dusch, wc, tvättmaskin, handdukstork, spegelskåp samt nytt handfat 2020. Spotlights i taket.

Allrum

Stort och ljust rum med parkettgolv och ljusa väggar. Fri svårslagen utsikt från våning 14 med ingen insyn. Här kan du verkligen se hur långt som helst och utsikten blir aldrig tråkig. Detta rum rymmer en stor soffgrupp om så önskas samt en dubbelsäng om man vill bo två. Laminatgolv.

Kök

Charmigt och funktionellt äldre kök med spis, ugn, kolfilterfläkt, kyl/frys (nytt 2020) och skafferi. Bra med förvaring i skåp och lådor. Den helkaklade väggen ger köket en industriell känsla. Matplats för ca 4-6 personer om så önskas. Nytt parkettgolv och ommålat 2020.

Perfekt bostad på täbys mest centrala läge

+ Flexibelt tillträde
+ Ingen insyn
+ Täbys mest centrala läge med närhet till både buss och alla tåglinjer med Roslagsbanan
+ Gångavstånd till Täby centrum
+ Stabil och äldre Brf med låg belåning

Varmt välkommen till denna välplanerade bostad i Näsbydal. På pappret rubriceras denna bostad som en 1rok men upplevs nästintill som en 2rok. Bostaden erbjuder nämligen ett stort kök med plats för matplats i ett separat rum, en stor social yta för soffgrupp samt stor plats för dubbelsäng som kan skiljas av mot en eventuell soffgrupp. I bostaden finns också en stor klädkammare som tar mycket förvaring. Delvis (hall, klädkammare och kök) parkettgolv från 2020 samt bredspacklade och nymålade väggar samt nymålat tak. Stambytt badrum med dusch och utrymme för tvättmaskin. Här kan du bo som gillar att bre ut dig eller för er som också vill bo två!

Brf City hör till Täbys historia, också känd som Täbys Manhattan, föreningen och byggnaderna firade 60 år 2020 och har tack vare sin kända siluett varit med i diverse tv-serier och reklamjinglar på TV. Föreningen har också god ekonomi med låga avgifter och låg belåning samtidigt som de utfört flertalet stora renoveringar. I föreningen finns flertalet butikslokaler som gynnar föreningens ekonomi.

I föreningen och strax därintill finns allting du kan önska; Roslags Näsby trafikplats med flertalet busslinjer som direkt tar dig ut till Vallentuna, Åkersberga, Norrtälje och övriga Roslagen samt givetvis snabbt in till Tekniska Högskolan. Här stannar också flertalet nattbussar som ansluter till T-banan i Danderyds sjukhus/Täby centrum. Gångavstånd också till Roslagsbanan i Roslags Näsby. Gångavstånd till shoppingparadiset Täby Centrum som erbjuder allt du kan önska. I närheten finns också ICA-butik, pizzeria och bageri.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Johanna Peltomäki 072 555 09 47 eller johanna.peltomaki@mohv.se för mer information.

Förening

Näsbydalsvägen 2, 14 tr

Förening

HSB Brf City i Täby

Allmänt om föreningen


- Föreningen utgör Näsbydalsvägen 2-16 och består av 8 fastigheter med sammanlagt 900 lägenheter.
- Fibernät finns i huset.
- Digital-TV genom Canal Digital, ingår i avgiften.
- Föreningen har under åren 2000 - 2003 genomfört stambyte av kök och badrum.
- Renovering av föreningens samtliga balkonger 2016.
-Till föreningen hör ca 579 st p-platser samt 68 garageplatser varav 2 stycken utgör garage för motorcyklar. Separat låst förvaring för mopeder och motorcyklar finns. En p-plats utan motorvärmare kostar 150 kr/månad och en med motorvärmare kostar 200 kr/månad. Föreningen har också 24 parkeringsplatser med laddningsenheter för el-bilar. De kostar 400 kr/mån exkl el. För närvarande är det kö till garageplatserna. Fria parkeringsplatser finns på gatan.
- I varje huskropp finns det extra förråd som det råder kösystem till. Anmäld dig till föreningen för att få köplats. Ett extra förråd om ca 2-4 kvm kostar runt 100 kr/månad.
- Det finns cykelförråd
- Överlåteseavgiten på 1110kr betalas av köparen.
- Pantsättningavgift tas ut på 444kr/pant.
- Fjärrvärme installerat.
- Förening godkänner delat ägande.
- Föreningen äger marken.

Detta har hänt nyligen:
-Hissar
Under 2017 påbörjas byte av hissar till en modern standard.
Samtliga våningsplan samt entréer har målats om och energisnål belysning har installerats under 2018.
-Tvättstugor
Samtliga tvättstugor har totalrenoverats under 2017/2018.
-Området kring husen

- För mer information gå i på föreningens hemsida www.nasbydal.se

Övrigt

Tennisbana
Tennisbanan är öppen endast för medlemmar. Spel preliminärt från 1 maj till och med 30 oktober dagligen mellan kl. 07.00 och 21.00.
Grillplats
I parken finns en grillplats för oss som bor här i Näsbydal. Grillplatsen är välbesökt under säsongen och ett ypperligt tillfälle att träffa nya och gamla grannar. Bredvid grillplatsen finns två boulebanor
Basketplan
I parken finns en basketplan. Där finns även små mål för innebandy.

Överlåtelseavgift

1 656 kr

Pantsättningsavgift

710 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Näsbydal är ett av Täbys mest populära områden för de som söker lägenhet. Du har nära till allt som skola, förskola, idrottsanläggningar, motionsspår, badhus och kommunikationer till Stockholm C. Men framför allt har du närheten till Täby Centrum som är ett av nordens största inomhuscentrum med all service du kan tänka dig och en hel uppsjö av butiker.

Närservice

I Näsbydal finns icaaffär, stenugnsbageri och bensinstation. En kort promenad till shoppingcentret Täby Centrum som fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats. I närliggande Roslags Näsby finns ett mindre centrum med bland annat mataffär, restaurang och Roslagsbanans tågstation.

Kommunikation

I Näsbydal har du närhet till bussar, Roslagsbanan som med tåg tar dig till Stockholm (endast 12 minuter med snabbtåg). I Näsbydal finns buss 605 som går till Danderyds Sjukhus där du vidare kan ta tunnelbanan in till Stockholm Central. Närhet även till Roslags Näsbys trafikplats där det kontinuerligt går bussar, bl a 670 och 676 direkt till Tekniska Högskolan. Med bil tar E18 dig in till stan eller ut på landet.

Parkering

Till föreningen hör ca 579 st p-platser. En p-plats utan motorvärmare kostar 150 kr/månad och en med motorvärmare kostar 200 kr/månad. Föreningen har också 24 parkeringsplatser med laddningsenheter för el-bildar. De kostar 400 kr/mån exkl el. Ytterligare parkeringar finns runt Näsbydalsvägen på kommunal mark där boende och besökare kan parkera, se skyltar för vilka parkeringsregler som gäller.

Övrigt

Det är inte långt till motionsspåren och promenadstråken kring Näsbyviken och i Ensta. I närheten finns även Norskogens utomhusbad, badhus, fotbollsplan, tennishall, gym m.m. Dessutom är det bara ca 2 km till säväl Näsbyvikens båtliv, Djursholms golfklubbliv och Rönningesjöns fågelliv.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter