Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lövsångarvägen 29

Ullna Strand Täby

5 195 000 kr

Se alla bilder

ShowHighestBid

3

Budgivning pågår

Budgivare 2: 5 250 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lövsångarvägen 29

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 105,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 07
Ekonomi Pris: 5 195 000 kr som utgångsbud
Avgift: 4 794 kr/mån inkl carport, parkering, bredband, kabel-tv, ip-telefoni, förråd
Andel i föreningen: 4,76%
Andel av årsavgift: 4,76%
Driftskostnad 13 000 kr/år
varav
El: 10 000 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Driftskostnader är uträknade utifrån en schablon.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Värmepump/Frånluft
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Hall:
Du välkomnas av en öppen och ljus hall. Hallen har ett vitt klinker golv med golvvärme. På höger sida finns en garderobsvägg med skjutdörrar som erbjuder gott om förvaring. På ena skjutdörren finns en spegelvägg.

Kök
Ett modernt och snyggt kök med brunt parkettgolv och ljusa väggar. Det bruna parkettgolvet är genomgående för hela bostaden. Det här köket erbjuder snygga kontraster av ljust och mörkt. De vita luckorna bryter snyggt mot det bruna golvet. Här bryter även de svarta detaljerna från micro, ugn och bänkskiva av. Ett stilrent kök som passar många.

Badrum
Badrummet består av helkaklade vita väggar och på golvet finner du grå klinker med golvvärme. Här finns dusch med vikbara glasväggar, wc, handfat med rymlig kommod samt spegelskåp.

Vardagsrum
Ett öppet vardagsrum med ljusa väggar. Här ges plats för soffgrupp och öppenhet för stora sällskap. De stora glaspartiet mot baksidan släpper in ett härligt ljus och ger en harmonisk genomgående känsla i huset.

Altan och uteplats
Baksidan erbjuder stor altan med plats för både grill och utemöbler samt en gräsmatta. Tomten avgränsas av en fin häck. Perfekt för barnfamiljer som vill kunna bjuda över stora sällskap men även få en trygg inhägnad känsla för barnen.

ÖVRE PLAN

Sovrum 1
Stort sovrum om ca 17kvm med vita väggar. Här finns plats för bubbelsäng och sängbord. Den stora garderobsväggen erbjuder gott om förvaring. Detta sovrum ger möjlighet för dig som önskar att dela upp till två sovrum.

Sovrum 2
Sovrum med plats för dubbelsäng. Träparkett och vita väggar.

Sovrum 3
Ytterligare ett stort sovrum med vita väggar. Erbjuder plats för dubbelsäng och möjlighet för större förvaringsutrymmen.

Badrum
Ett badrum med helkaklade vita väggar och på golvet har du ett mörkt klinkergolv. Den som vill slappna av efter en lång dag kan ta ett varmt skönt bad i det rymliga badkaret.

Förråd och carport
Förråd finns att disponera, förrådet ligger vid carporten som ingår i avgiften.
+ Exklusiva tillval
+ Carport och parkering ingår i avgiften
+ Radhuskänsla med stor uteplats och gräsmatta
+ Möjlighet att göra om till 4 sovrum

Varmt välkommen till detta fantastiska bostadsrättshus i populära Ullna strand. Huset byggdes 2015 och är modernt utformade utefter samhällets preferenser om vad som anses som en perfekt bostad för familjen. Nedre våningen disponeras som den sociala ytan för hela familjen. Direkt anslutning vid entrén kommer du in i köket som är fullt utrustat och samtidigt har gott om arbetsytor samt förvaring. Andra änden på entrévåningen är vardagsrummet som öppnar upp sig mot baksidans altan och mysiga trädgård. Övre plan är disponerat med två lika stora sovrum till höger när man kommer upp, ett större sovrum till vänster samt ett badrum. Bostaden ligger ett stenkast ifrån naturen som erbjuder promenadstråk, friluftsområde, badplats, elljusspår, ute gym (Samt nybyggt gym, fitness24seven).

Området Ullna strand har fått ett väldigt bra ryckte. ''Familjevänligt och modernt med allt som man behöver inom 5 minuters avstånd''. Detta är ord som beskriver området mycket väl. Butiker så som Ica kvantum, Willys, Coop, Jula, systembolaget, Stadium, Zoobutik och mycket fler finns i Arninge centrum. Här håller även ett nytt resecenter på att ta plats som kommer att förenkla kommunikationen med både buss och Roslagsbanan. Flertalet nya familjer bor idag här omkring och har en härlig gemenskap gentemot grannar. Diverse aktiviteter anordnas vid jämna mellanrum där du som granne kan vara med och lära känna dina grannar bättre. Mycket trevligt område!

Carport + extra parkering plus förråd ingår i månadsavgiften. Här bor du i direkt närhet till natur och grönskan. Bussen når du via tre minuters gång och tar dig direkt in till Danderyds Sjukhus. Gott om förskolor finns i området. Här ligger även Hägerneholmsskolan.

Förening

Lövsångarvägen 29

Förening

Bostadsrättsföreningen Ullnapark

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen bildades under 2013 och husen stod färdiga under 2015. Föreningen innefattar 21 stycken moderna bostadsrättslägenheter. Barnvänligt område med förskolor i närheten.

Tv och bredband

Bredband, kabel-tv och IP-telefoni via Telia ingår i månadsavgiften.

Parkering

Förutom bostadsrättshavarnas carports finns ytterligare ett antal parkeringar inom fastigheten som tillhör Brf Ullna Park. Dessa motsvarar en plats per lägenhet. Anvisningar och regler för parkering ska följas. Platserna är numrerade med lägenhetsnummer, gäller både carport och parkeringsplats utan tak. Utöver detta finns även 2 platser för besökande.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga planerade renoveringar

Övrigt

Underhåll och skötsel av värmepump (Nibe), Samfällighetsavgiftm, Sophämtning ingår även i månadsavgiften.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Ullna Strand är ett nybyggt område med blandad bebyggelse i direkt närhet till Natur och Grönska. Omtyckt och barnvänligt område med närhet till Ullnasjön.

Närservice

I anslutning till Ullna Strand ligger handelsområdet Arninge Centrum. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag, apotek och mycket mer.

Kommunikation

Här finns goda bussförbindelser från Ulla Strand till Danderyds sjukhus och Täby Centrum. Planer för byggande av Roslagsbanan från Arninge Centrum!

Parkering

Fri parkering på gatan.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter