Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Källtorpsvägen 17

Näsby Park Täby

2 455 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Källtorpsvägen 17

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 49,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 50141103
Våning 1 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 455 000 kr utgångspris
Avgift: 3 360 kr/mån
Andel i föreningen: 1,0147%
Andel av årsavgift: 1,015%
Driftskostnad 5 000 kr/år
varav
El: 2 900 kr
Försäkring: 2 100 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2016
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Hall:
Varmt välkomna att stiga på in till denna härliga lägenhet på Källtorpsvägen. Vi börjar självklart i hallen och möts utav vitmålade väggar och ekparkett som pryder golvet. Vidare finns det plats att hänga av sig sina ytterkläder precis innanför dörren.

Badrum:
Badrummet har helkaklade väggar och klinkergolv i vitt samt grått. Badrums inredningen tillhandahåller en kommod med handfat, en duschhörna i glas och en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare som tar upp sparsamt med yta. Gollvärme med termostat på väggen.

Vardagsrum:
Hallen leder till vardagsrummet som har en öppen planlösning till köket som passar perfekt för tillställningar av olika karaktär då det finns rejält med sociala ytor. Dessutom finns flertalet fönster som lyser upp detta vardagsrummet.

Kök:
Lägenheten har genomgående ekparkett och väggarna är målade i ljusa toner som ger en modern känsla med mycket ljus och rymd, och köket är inget undantag. Vidare erbjuder köket vitvaror från Electrolux.

Sovrum:
Bostadens sovrum ligger precis intill vardagsrummet. Här inne är finns det gott om plats för förvaring i form av en tjusig garderob med skjutdörrar. Även ett stort fönster finns i rummets ena kortsida.

Balkong;
Stor och härlig balkong med plats för soffor och bord. Här kan man avnjuta många sena sommarkvällar.
Varmt välkomna till denna ljusa och öppna tvåa på Källtorpsvägen 17. Omtyckt planlösning med kök och vardagsrum i direktanslutning till varandra. Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Fantastiska fönsterpartier med stora ljusinsläpp. En underbar balkong finns även att tillgå för sena sommarkvällar, så tveka inte att visa ditt intresse redan nu. Lägenheten ligger belägen i populära Centralparken. I Centralparken som ligger precis utanför dörren finner du ett utomhusbad som har öppet hela sommaren, tennisbana, motionsspår ihop rejäla gräsytor för rekreation, träning och härliga grillkvällar. Goda kommunikationer till Stockholm via buss alternativt Roslagsbana. Gångavstånd till populära Täby Centrum och Näsby Parks Centrum.
Kontakta mäklaren ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information.

Förening

Källtorpsvägen 17

Förening

Brf Centralparken

Allmänt om föreningen

I Brf Centralparken finns 75 bostadsrättslägenheter i 2 hus samt den ägada marken. Lägenhetsstorlekarna varierar mellan 1-5 rok. Det finns ett förråd till varje lägenhet. Bredband och kabel-tv ingår i avgiften.

Vill du hyra parkering?
Det finns 37 garageplatser som kostar 900 kr/mån alternativt 24 parkeringsplatser utomhus för 550 kr/mån. Till både parkering och garage är det separat kö.

Överlåtelseavgift om 1 162 kr debiteras köparen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby är staden på landet med närhet till både natur och stad. Roslagsbanan gör pendling till Stockholm både snabb och enkel med ca 20 minuters restid. Därutöver god busskommunikation (till bl a Mörby Centrum och Täby Centrum), bra cykelbanor och närhet till E18.

Närservice

I Näsby Park Centrum finns flertalet affärer och den ena ändstationen av Roslagsbanan. Dessutom är det kort cykeltur till shoppingcentret Täby Centrum som nyligen fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad som ska erbjuda en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser.

Övrigt

Skolor och Barnomsorg. Näsby Park har flera skolor att välja bland. För årskurs 1-3 finns Norskolan och Slottsparksskolan. Näsbyviksskolan har årskurs 1-5 och är en resursskola. För årskurs 1-9 finns Näsbyparksskolan. I området ligger också Internationella Engelska skolan och NTM, Nya Tidens Montessoriskola, som är friskolor. Det finns också ett stort urval av förskolor och familjedaghem

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering