Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Häradsgränd 6, Våning 3

Täby Centrum Täby

2 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Häradsgränd 6, Våning 3

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 53,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 11-1206
Våning 3 av 6, hiss finns
Kommentar Våning 3 av 6
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr utgångspris
Avgift: 3 187 kr/mån inkl värme, kallvatten, bredband, kabel-tv, el, förråd
Andel i föreningen: 1,4%
Andel av årsavgift: 1,4%
Driftskostnad 4 500 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 2 100 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnad enligt schablon
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 25 februari 2020
Energiklass: D
Primärenergital: 90 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Hall:

Rymlig hall med garderober med skjutdörrar. Gott om plats för klädavhängning.

Sovrum:

Stort sovrum intill hall med plats för dubbelsäng.

Badrum:

Stilrent och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Duschhörna med vikbara duschdörrar i klarglas. Praktisk arbetsbänk med tillhörande överskåp. Handfat med underhängd kommod.

Kök:

Modernt och öppet kök i direktanslutning till vardagsrum. Vita skåpluckor med svarta köksbeslag. Integrerad mikro, diskmaskin, varmluftsugn, häll samt kyl/frys. Här finns gott om plats för matbord.

Vardagsrum:

Stort och luftigt vardagsrum med egen utgång till balkong. Plats för soffgrupp.

Drömtvåa i centrala Täby Centrum!

+ Moderna materialval
+ Öppen planlösning
+ Balkong
+ Garage i huset
+ Direkt närhet till allt du kan önska dig

Varmt välkomna till denna underbara lägenhet i hjärtat av Täby. Lägenheten ligger i ett högt läge med direkt närhet till allt du kan önska dig. Charmigt och trevligt boende med ljusa materialval. Stora fönsterpartier, generöst sällskapsrum med plats för matbord och soffgrupp. Utöver detta bor du i ett av Täbys mest expansiva-och centralaste lägen. Omtyckt bostadsrättsförening med både förråd samt varmgarage med hiss direkt ner.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. oscar.hallbygard@mohv.se för mer information. Välkommen på visning.

Förening

Häradsgränd 6, Våning 3

Förening

Brf Origo i Täby

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Origo består av ett flerbostadshus med två trapphus om sex våningsplan med totalt 68 lägenheter och innergård samt underliggande garage.
Brf Origos fastighet Täby Kaninen 3 kommer tillsammans med fastigheten Kaninen 1 och 2 bli delägare i gemensamhetsanläggningar med ändamål att förvalta innergård och garage i kvarteret. Förvaltning kommer att ske via en samfällighetsförening.
Brf Origo kommer erbjuda kvadratsmarta och yteffektiva lägenheter om 1-5 rok. Omsorg om arkitektur som skapar platser och möjligheter att mötas och utvecklas har präglat projektet. Bostäderna är anpassade för framtiden ur flera perspektiv. Utöver de sociala planlösningarna är hemmen designade för en hållbar framtid. Det innebär att föreningen får lite lägre kostnader för uppvärmning och boende kan njuta av ett friskare inomhusklimat eftersom huset byggs med omsorgsfullt utvalda material.

Tv och bredband

Obligatoriskt tillägg om 260 kr/mån för tv/bredband/telefoni. Föreningen är ansluten till fibernät och bredband och en hastighet om 1000/1000 Mbit, samt IP-TV med många kanaler ingår i avgiften (260 kr per månad och hushåll). Föreningen har Ownit Bredband som leverantör.

Parkering

Föreningen har ett varmgarage med 39 parkeringsplatser. För att ställa sig i kön kontaktar man Bonea enligt uppgifterna ovan. En garageplats kräver godkänt medlemskap i föreningen.

Kostnaden för garage är 1000 kr per månad och garageporten öppnas med din passerbricka eller fjärrkontroll. För närvarande är det ingen kö till parkeringsgaraget.

I området runt Täby Torg är parkering i regel tillåten på anvisade platser. Täby centrum har även gratis parkering i 2 timmar.
Garaget har parkering med laddplats för elbilar. Den boende skaffar själv den laddkabel som behövs mellan laddare och fordon. Styrelsen förbehåller sig rätten att byta plats på hyresgäster i garaget, så att den med behov av laddare ska kunna få en sådan plats.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen har inga planerade renoveringar.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är en av Nordens största köpcentrum och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Närservice

I Täby Centrum finns 215 butiker, 34 restauranger och caféer. Livsmedelsbutiker, apotek och gym. Läs mer på https://www.tabycentrum.se/

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan samt Danderyds sjukhus. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter