Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hägerneholmsvägen 6A, 2:a med gemensam takterrass!

Hägerneholm Täby

1 995 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hägerneholmsvägen 6A, 2:a med gemensam takterrass!

Antal rum 2 rum
Boarea 41,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1201
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 995 000 kr
Avgift: 2 334 kr/mån I avgiften ingår: Värme, vatten, förråd. Obligatoriskt tillägg på 269 kr tillkommer för bredband och tv.
Andel i föreningen: 0,00864%
Driftskostnad 4 392 kr/år
varav
El: 2 492 kr
Försäkring: 1 900 kr
Beräknat antal pers: 1
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2018
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

Allrum

Stort och hemtrevligt allrum inrett för kök, vardagsrum och matplats. Genom det stora glaspartiet erbjuds ett härligt ljus hela dagen. Här finns en öppet yta med möjlighet till soffgrupp för stora sällskap. Det moderna vita köket består av spis med ugn samt över och under luckor med gott om förvaring, häll, diskmaskin och fläkt.

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng. I sovrummet finns god plats med förvaring i form av garderober och hyllor längst en av väggarna.

Badrum

De vita badrummet med mörkt klinkergolv är perfekt för dig som vill värma fötterna med hjälp av golvvärmen under de kalla tiderna på året. Här finns tvättmaskin, dusch och handfat. Duschen består av glasväggar och handfatet har ett skåp med spegeldörrar. Gott om förvaring samt arbetsytor för både tvätt och blöjbyte.

Allmänt

Till lägenheten erbjuds förråd intill lägenheten samt gemensam takterass och gemensamma balkonger på varje våningsplan.

Garage plats

Säljaren äger i dagsläget en garageplats i bästa läge som kan säljas i samband med lägenheten vid intresse. Kontakta mäklaren för mer information.
Modern 2:a med balkong i sydvästläge!
+ Gemensam takterrass
+ Populär planlösning - För en eller två personer
+ Balkong i Sydvästläge
+ Växande område - bra investering

Letar du efter ditt nästa drömboende och söker en lägenhet som ligger i ett modernt och växande område med natur och grönska samtidigt som du har närhet till all service du kan tänkas behöva. Lägenheten är byggd 2018 och har modern planlösning där öppenhet för sociala sammanhang är i fokus. Balkong i soligt sydväst läge samt en fransk balkong i sovrummet. Stora arbetsytor i köket med alla moderniteter du kan tänkas behöva.

Hägerneholm är en växande stadsdel med närhet till service och natur. Inom 10 minuters promenad har du nått Skavlötens bad och friluftsplats. Här finns nytt utegym, badplats, boulebana, elljusspår samt massa aktiviteter för dressyr av hundar samt gruppträningspass.

Kommunaltrafiken idag är bra och kommer att bli ännu bättre när den nya roslagsbanan Arninge station färdigställes. Bra bussförbindelser med en kort promenad till buss 608 som kör raka vägen utan stopp till Stockholm city (Humlegården). Under våren 2019 stod Hägerneholms-torg klart som erbjuder bland annat livsmedelsbutik med postombud.

Detta är en kommande bostadsannons - För mer information kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Förening

Hägerneholmsvägen 6A, 2:a med gemensam takterrass!

Förening

Brf Orion i Hägerneholm

Tv och bredband

Telia 100/100 mbit/s tv-utbud grundutbud Telia ”lagom” ingår i avgiften.

Parkering

Garage/P-platser: Garage finns att köpa från föreningen för 139 000 kr och månadskostnad på 130 kr. (uppgifter från 2018-06-29)

Övrigt

Gällande månadsavgifter:

UPPVÄRMING OCH RENHÅLLNING
Kostnad för uppvärmning och avfall (hushållssopor) ingår i månadsavgiften.

AVFALL, VATTEN OCH EL
Kall- och varmvatten ingår i separat månadsavgift med schablonbelopp men debiteras efter faktiskt förbrukning. Hushållsel betalas separat av bostadsrättshavaren.

DRIFT OCH SKÖTSEL
Bostadsrättsföreningen ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och markytor. Kostnad för detta ingår i månadsavgiften.

HEMFÖRSÄKRING
Kostnad för den egna hemförsäkringen betalas av bostadsrättshavaren. Bostadsrättstillägg för samtliga bostäder ingår i bostadsrättsföreningens fastighetsförsäkring och ingår i månadsavgiften.

PARKERING
I Brf Orion kan medlemmarna hyra garageplats av föreningen. Utanför huset finns också cykelparkering.

FÖRRÅD
Till lägenheterna hör ett förråd om ca 1,5 m² vilket ingår i månadsavgiften.

TV/TELEFONI/INTERNET
Bostadsrättsföreningen tillhandahåller bredband/trådlöst internet, bredbandstelefoni och digital TV i grundutbud vilket ingår i månadsavgift. Samtalskostnader betalas av bostadsrättshavaren.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ja

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Den nya stadsdelen Hägerneholm med närhet till vatten, city och park växer fram i utkanten av Täby. En blandning mellan moderna, nyproducerade bostäder med grönskan runt hörnet. Expansivt område där man planerat och bygger nu upp Arninge Rescentrum där även Roslagsbanan står klar under 2021. Läs mer på Täby kommuns hemsida.

Närservice

I direkt närhet finns ett av Norrorts största handelsområde - Arninge. Här finns gott om livsmedelsbutiker, restauranger, outlets, apotek etc.

Kommunikation

Buss 615 från Arningeområdet tar dig till Täby centrum på 18 min. Buss 629 tar dig direkt in till Danderyds sjukhus och tunnelbanan. Roslagsbanan är beräknad att vara klar från och med 2021.

Parkering

Fri parkering på gatan.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter