Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Grindtorps Skolgränd 24

Täby Centrum Täby

2 895 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Grindtorps Skolgränd 24

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 46,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1402
Våning 5 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 895 000 kr
Avgift: 2 911 kr/mån I avgiften ingår: Vatten, värme, tv/bredband,
Andel i föreningen: 0,5508%
Stor balkong med plats för mindre matbord och loungegrupp.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Hall: Välkomnade hall med garderobsförvaring samt upphängning av ytterkläder. Mörkt klinkergolv i hallen som matchar med bänkskivan i köket och skapar en designkänsla i lägenheten.

Vardsagsrum/kök: Det stora vardagsrummet är utformat för att vara praktiskt och socialt. Mellan kök och vardagsrum är det en halvvägg som gör att vardagsrummet blir luftigare. Köket är utrustat med kyl, frys, integrerad mikro och ugn, mörk bänkskiva och ljusa väggar, häll, diskmaskin och disko. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum: Sovrummets ytskikt är trägolv och ljusa väggar för den moderna looken. I rummet finns stora garderober samt yta för att ha en king-size-bed och sängbord.

Badrum: Stort badrum med ljust kakel för att få fram den fräscha känslan. Badrummet är fullt utrustad med wc, dusch, förvaringsskåp med spegel, tvätt- och torkmaskin samt större arbetsbänk.

Balkong: Stor balkong med plats för lounge möbler eller matbord som vänder in mot innergården.

Optimalt planerad tvåa med stor balkong i söderläge.

+ Granne med Täby centrum
+ Optimal planlösning
+ Solig balkong
+ Nära kommunikationer och natur

Denna bostad är en kommande annons. För mer information kontakta ansvarig mäklare Anton Zellman 072 555 02 26 alt anton.zellman@mohv.se

Välkommen till denna välplanerade tvåa med stor balkong i söderläge. Lägenheten inbjuder till en öppen planlösning för att skapa rymd och atmosfär i ytorna kök och vardagsrum. Från hallen kommer du in i det stora rummet där en barbänk skiljer kök och vardagsrum. Från vardagsrummet kommer ni ut på balkongen mot innergården. Sovrummet har gott om förvaring med garderober längst ena långsidan med skjutdörrar. Badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättmaskin samt skåp för förvaring. Denna bostad är en kommande försäljning. Är du intresserad av att se den innan den kommer ut på marknaden? Hör av dig till ansvarig mäklare Anton Zellman på 072 555 0226 alt. Anton.zellman@mohv.se så berättar jag mer.

Brf Orion i Täby ligger intill Täby centrum, ett av Sveriges största köpcentrum med service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden. Om du vill bo i Täby så är det den här adressen som har bäst tillgänglighet för kommunikation åt alla håll, under alla tider på dygnet. Ostört område då det inte passerar någon trafik framför bostaden.

Föreningen är utfomrad som en hästsko och denna bostad ligger i skyddad läge för både vind och insyn. Hissen är rymlig och tar dig direkt ner till garaget och källarförrådet. Utrymme för källsortering av sopor, cykelrum, övernattningsrum och styrelserum finns i entréplan. Föreningen består av totalt 123 bostäder som upprättades 2016 av företaget JM.

Förening

Grindtorps Skolgränd 24

Förening

Brf Orion

Allmänt om föreningen

Lägenheterna som består av 1-2 RoK har en modern arkitektur med effektiva planlösningar. Här finns närhet till rekreation, friluftsliv, skolor och shopping. Till medlemmarnas förfogande finns gemensamma takterrasser. Kostnad för uppvärmning och avfall (hushållssopor) ingår i månadsavgiften. Kall- och varmvatten ingår i separat månadsavgift med schablonbelopp men debiteras efter faktiskt förbrukning. Hushållsel betalas separat av bostadsrättshavaren.

Tv och bredband

Bostadsrättsföreningen tillhandahåller bredband/trådlöst internet, bredbandstelefoni och digital TV i grundutbud vilket debiteras i separat månadsavgift.

Parkering

Bostadsrättsföreningen disponerar 47 garageplatser. I Brf Orion kan medlemmarna köpa garageplats vilken upplåts med bostadsrätt. Alla bostadsrättshavare erbjuds även en smidig och miljövänlig bilpoollösning i samarbete med Sunfleet vilket ingår i månadsavgiften

Renoveringar - utförda och planerade

Inga planerade renoveringar

Övrigt

Föreningen har tecknat avtal med Sunfleet carsharing AB vilket möjliggör för bostadsrättshavarna att mot avgift hyra bil i bilpoolen.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Täby Centrum ligger beläget i centrala delarna av Täby Kommun. Området präglas både utav köpcentrum samt bostäder. Täby Centrum är en av Nordens Största gallerior och här finns allt du kan önska dig. Här finns den underbara kombinationen puls och natur. Ta en promenad i Ensta-spåret eller Stolpaskogen.

Närservice

I Täby Centrum finns 215 butiker, 34 restauranger och caféer. Livsmedelsbutiker, apotek och gym. Läs mer på https://www.tabycentrum.se/

Kommunikation

Från Täby Centrum går både buss och tåg söderut och norrut. Härifrån tar du dig enkelt in till Tekniska Högskolan samt Danderyds sjukhus. Det finns även utomordentliga kommunikationer mot Vallentuna, Hägernäs, Gribbylund, Täby Kyrkby och Åkersberga.

Parkering

I Gallerian står du kostnadsfritt 2-4 timmar.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter