Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Harry Martinsons Gata 11

Kungsholmen Hornsbergs Strand Stockholm

6 200 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Harry Martinsons Gata 11

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 84,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 51503
Våning 8 av 9, hiss finns
Ekonomi Pris: 6 200 000 kr Accepterat pris
Avgift: 3 735 kr/mån inkl värme och kallvatten ( + 220kr obligatorisk kostnad tillkommer för bredband och kabel-tv.)
Andel i föreningen: 0,6211%
Driftskostnad 5 988 kr/år
varav
El: 3 360 kr
VA: 360 kr
Försäkring: 2 268 kr
Kommentar Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsel, varmvatten samt hemförsäkring. Driftskostnaderna är individuella och kan komma att variera beroende på avtal och förbrukning. Varmvattenförbrukning ingår inte i avgiften utan betalas separat av varje bostadsrättshavare efter egen förbrukning. Varmvatten debiteras i efterskott med fyra månaders förskjutning. Säljaren bor inte i lägenheten heltid, därav är driftkostnaderna mindre än normalt.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration
Utfärdad den 2 februari 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 98 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
HALL
Välkomnande hall där du direkt möts av lägenhetens takhöjd. Hallen är väldisponerad med en garderobsvägg som erbjuder generöst med förvaring. Ljusa väggar och parkettgolv är genomgående i hela lägenheten.

VARDAGSRUM
Stort och rymligt vardagsrum med öppen planlösning till köket. Här får du plats för både soffa, bord och tv. Du har även en liten mindre del som passar perfekt som kontor. Lägenheten är perfekt för socialt umgänge. Fantastiskt ljusinsläpp och sjöglimt får du från dem stora fönsterpartierna.

KÖK
Stilrent kök med bra arbetsytor samt förvaring. Du finner vita låd- och skåpsluckor med svart kakel ovanför den gråa bänkskivan i laminat. Vitvarorna i köket är från Siemens och består av kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, ugn, spishäll och mikrovågsugn samt spisfläkt med utdragbar front. Det finns även lampor i form av spotlight under skåpen.

SOVRUM 1
Ett väl tilltaget master bedroom som har plats för dubbelsäng samt ytterligare möbler som t.ex. byråer. Gott om förvaring finns i platsbyggda garderober med skjutdörrar. Från detta rum når man balkongen.

BADRUM
Stilrent badrum med vitt kakel och fondvägg i brunt, samt klinkergolv med golvvärme. Det finns dusch, glasdörr, wc, handdukstork, handfat med kommod för förvaring, spegel och spotlights i taket.
Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Bra med förvaring ovanför den praktiska och breda arbetsbänken, genom väggskåp med vita luckor.

SOVRUM 2
Ljust och rymligt sovrum som passar perfekt som barnrum eller kontor. Här har du fönster mot den lugna innergården. I sovrummet är det vita väggar och på golvet finner du parkett.

BALKONG
Mot föreningens lugna och slutna gård ligger balkongen där man kan njuta av solen morgon till kväll utan någon insyn. Här har du plats för både utemöbler, växter och grill.

Till lägenheten finns det även ett vindsförråd på ca 4-5 kvm.
ACCEPTERAT PRIS! - Högt i tak - Högt upp i huset 8/9 - Balkong i söderläge - Stabil förening - Sjöglimt

Ljus och välplanerad trea högt upp i huset i populära Hornsbergs Strand ligger denna fantastiska lägenhet. Här har du balkong i söderläge utan insyn. På detta våningsplan är takhöjden högre, vilket i kombination med generösa fönsterpartier ger lägenheten en härlig rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter och till lägenheten tillhör även ett externt förråd. Föreningen har en väldigt god ekonomi och har även garageplats.

Här erbjuds ett boende med hög kvalité nära strandpromenad med trevliga restauranger, uteserveringar, solbryggor och bad. Kommunikationerna i området är goda med några steg till tunnelbanans blå linje som tar dig in till centralen på 5 minuter samt flera bussar i närheten och kort promenad till gröna linjen. I närområdet finns förskolor samt galleria Lindhagen med ICA Maxi, systembolag, apotek, frisör, restauranger och butiker.

Ett boende att längta hem till - Varmt välkommen att höra av dig!

Förening

Harry Martinsons Gata 11

Förening

Brf Gåspennan

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Lyckolandet 1 som är belägen på adresserna Franzéngatan 50-54, Harry Martinssons gata 7-13, Hornsbergs strand 69-77 och Pär Lagerkvists gata 24-36. Föreningen består av 164 bostadsrättslägenheter i storlekarna 2-5 rum och kök. I föreningen finns fem lokaler, samtliga är uthyrda. Mer information finns i Årsredovisningen. Föreningen är en äkta förening.

EKONOMI
Det finns för närvarande ingen planerad höjning av månadsavgiften. Kontrollerat med föreningen 2019-03-13.
Föreningens ekonomi är god med för närvarande stort positivt kassaflöde. Detta används till att göra amorteringar på befintliga lån på fastigheten.

Föreningen tillämpar rak avskrivning på 100 år. Föreningen äger marken för fastigheten.

Utöver månadsavgiften tillkommer 220kr/mån i obligatoriskt tillägg för bredband/Telia Triple play.
Kostnad för uppvärmning och kallvatten ingår i avgiften. Varmvattenförbrukning ingår inte i avgiften utan betalas separat av varje bostadsrättshavare efter egen förbrukning. Varmvatten debiteras i efterskott med
fyra månaders förskjutning. Föreningen har inget gemensamt elavtal för samtliga lägenheter. Säljare och
köpare ansvarar för avslut och nytecknande och reglerar själva övergångsperioder.

Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 1% av gällande prisbasbelopp.
En överlåtelseavgift tas ut med 2,5% av gällande prisbasbelopp som betalas av köparen.

PARKERING
Föreningen disponerar över 117 parkeringsplatser i garage. 65 platser i fastigheten och 52 platser i gemensamhetsanläggningen Lycksaligheten i intilliggande Brf Poeten. I dagsläget är det kö till ledig plats. Avgiften per månad uppgår till 1500 kr respektive 1300 kr inklusive moms (år 2017) för platser i Gåspennans respektive Poetens garage. Endast medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra garageplats. Uppsägningstiden är tre månader. Vid utträde ur föreningen sägs garageplatsen upp. Det är endast möjligt att hyra en bilplats och en mc-plats per lägenhet.
För vidare information, kontakta Valvet förvaltning AB som sköter driften och är ansvarig för
garageplatserna samt garagekön.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en innergård med planteringar, lekplats och cykelställ. Innergården är skyddad med gallergrindar med kodlås. Föreningen har två soprum för hushållsopor och återvinningsbart avfall, dvs plast, tidningspapper, kartong, metall och glas. Det finns även kärl för småel och glödlampor.

Det finns ingen gemensam tvättstuga i föreningen. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.
Det finns ett förråd avsett för rullstols- och barnvagnsförvaring i anslutning till de flesta trapphus.
I föreningen finns fyra cykelrum. Det finns även ett begränsat utrymme för cyklar på föreningen innergård.

INTERNET OCH TV
Gåspennan har avtal med Telia om leverans av bredband. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med
så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Internetanslutning med en hastighet på 50/8-100/10 Mbit per sekund. I varje lägenhet finns en digitalbox. Denna tillhör föreningen och ska lämnas kvar vid överlåtelse. Avgiften för standardutbudet ingår i månadsavgiften, för tillägg tecknar lägenhetsinnehavaren själv avtal med Telia.

Förråd

Varje lägenhet har ett externt förråd i fastigheten. Förråden finns i källar-, entré- och vindsplan.

ÖVRIGT
Det är tillåtet med släkt-/föräldra- och barnägande i föreningen. Inget särskilt krav finns på andelsstorlek.
Juridisk person får inte förvärva lägenhet i Brf Gåspennan.
Uthyrning i andra hand
Föreningen prövar alla ansökningar om uthyrning i andra hand. Samtycke lämnas normalt inte för korttidsuthyrning.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Området

Attraktivt område på Kungsholmen. Här har du närhet till Här natur och härliga promenad - och löparstråk utmed strandpromenaden vid Hornsbergs Strand. I närområdet finns även bryggor för sol och bad samt flera lekparker. Vid vattnet finns Moa Martinsons torg med stor urval av uteserveringar. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Indian Garden, Lily`s Burger, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao.

Närservice

Mycket nära till Lindhagens Galleria med en stor matbutik, ICA Maxi. Gallerian har systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör, garage med mera. Flera gym finns i området och tennishallen vid Kristinebergs IP finns precis runt hörnet. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

Kommunikation

Kommunikationerna i Hornsbergs strand är bra. Nära till Stadshagens T-bana som tillhör den blåa linjen. Även nära till Kristinebergs T-bana som tillhör den gröna linjen. Fem busslinjer passerar området idag. Nr 50, 56, 65, 61 och 405. Du kan även ta dig kommunalt via Pendelbåt. Med ett par turer om dagen går den från Solna till Hornsberg och vidare till Alvik, Lilla Essingen Klara Mälarstrand och Riddarholmen.

Parkering

Boendeparkering kan sökas via Gatu- och Fastighetskontoret, Stockholms Stad. Garage finns i föreningen att hyra.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering