Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Brunnsgatan 2B

Centrala Sundbyberg

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Brunnsgatan 2B

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 24,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00019
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Avgift: 1 612 kr/mån I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 100 kr tillkommer för bredband (100 Mbit/s) och kabel-TV (grundutbud).
Andel i föreningen: 1,92%
Andel av årsavgift: 1,92009%
Driftskostnad 7 632 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Försäkring: 1 632 kr
Övrigt: 3 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnader baseras på uppgifter från säljaren. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning. Avgift för gas specificeras under "övrigt"
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1940
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 5 oktober 2012
Energiklass: -
Primärenergital: 196 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas

HALL

Från ytterdörren nås en välkomnande hall som erbjuder plats för avhägning och hatthylla. Hallen har vitmålade väggar och matta i klinker imitation.

VARDAGSRUM

Rymligt och socialt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartiet. Här erbjuds möjlighet för säng, soffa med tillhörande möblemang samt matbord. Vardagsrummet har modernt målade väggar i ljusgrön nyans samt vackert parkettgolv.

KÖK

Bostaden erbjuder avskild köksdel med goda förvaringsmöjligheter samt arbetsyta för att klara av vardagens utmaningar. Rummet fylls med härligt ljus genom kökets fönsterparti. Köket är utrustad med kyl och frys, gasspis och ugn. Köksdelen har vitmålade väggar, matta med imitation av klinker samt kaklat stänkskydd ovan arbetsbänk.

DUSCH

Här erbjuds ett stambytt och helkaklat badrum i ljus nyans. Badrummet är utrustat med WC, dusch, handdukstork, handfat samt spegelskåp.

FÖRRÅD

Till lägenhet tillhör nyttjanderätt till vindsförråd om ca 8 kvm

Välplanerad 1:a med perfekt läge i Centrala Sundbyberg!

// Optimalt läge i Centrala Sundbyberg // Välplanerad 1:a // Stambytt badrum // Låg avgift // Dolt kapital i förening i form av 3 hyresrätter // Närhet till kommunikationer, restauranger och grönområden //

Varmt välkomna till det perfekta förstaboendet med optimalt läge i Centrala Sundbyberg.
Bostaden är belägen på en attraktiv gata i Sundbybergs Centrum med närhet till goda kommunikationer, restauranger och service. Bostaden erbjuder dig en yteffektiv planlösning med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Här erbjuds kök med god förvaring och arbetsyta, stambytt badrum med dusch samt ett socialt vardagsrum med plats för soffgrupp, TV-möbel och sovplats.

BRF Brunnsgatan 2 är en välskött och stabil förening som har hyresintäkter från 5 uthyrda hyreslokaler. Föreningen har även dolt kapital i form av 3 st hyresrätter.

Bostaden är i ett perfekt läge i Centrala Sundbyberg med absolut närhet till all önskad service, kommunikationer och grönområden. På gångavstånd erbjuds kommunikationer som T-bana, pendeltåg, tvärbana och flertalet bussar som tar dig bland annat till Stockholm City, Mall of Scandinavia och Sickla Udde. Runt hörnet erbjuds flertalet restauranger, mysiga caféer och butiker. På några minuter finns Tornparken för härliga picknickmöjligheter och promenadstråk längsmed Bällstaån. På gångavstånd finns även Lötsjön och Råstasjön med härliga grönområden och utegym.

Varmt välkomna på visning!

Förening

Brunnsgatan 2B

Förening

BRF Brunnsgatan 2

Allmänt om föreningen

Fastigheten byggdes 1940 där föreningen köpte fastigheten 2002. I föreningen finns 29 lägenheter varav 3 upplåts med hyresrätt. Det finns även 5 hyresrättslokaler som samtliga är uthyrda. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband (100 Mbit/s) via ComHem.

Parkering

Till föreningen hör 11 st p-platser som går att hyra för 420 kr/mån. I dagsläget är det kö till dessa. I övrigt råder boendeparkering i området.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga beslutade avgiftsändringar i dagsläget (2021-08-02), avgiften sänktes med 5% 2020.

Föreningen har reklamerat reliningen av bottenplattan som utfördes 2013/14. I dagsläget utreder föreningen stammarna i bottenplattan då dessa är i dåligt skick. Styrelsen har tagit kontakt med entreprenadjurister för att driva vidare frågan. Beroende på utfallet kan det komma att leda till förändringar i avgiften. På årsstämman röstade närvarande medlemmar att ge styrelsen mandat att föra frågan vidare juridiskt.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2003-2004 byttes samtliga V/A-stammar. Samma år byttes El-stigare och elen i lägenheterna.
2006-2007 ombyggnation av lokal till två lägenheter på sutterängplan.
2012 ny värmeväxlare installerades.
2013 genomfördes en tak- och fasadrenovering inkl tilläggsisolering. Samma år byttes fönster, entréportar och balkonger.
2013-2014 relining av avloppsstammar gjordes, samt nya fläktar installerades på taket.
2014 två nya maskiner i tvättstugan installerades
2017 nytt fönster i lokal samt ombyggnation/renovering av lokal
2018 ny torktumlare och torkskåp i tvättstuga, målning och uppfräschning av tvättstuga. Nytt låssystem (portkodsdosa) installerades. Genomförd och godkänd radonmätning.
2019 avloppsstammar till lägenheter och lokal spolades
2021 Utförd och godkänd OVK

KOMMANDE UNDERHÅLL/RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2016 och sträcker sig fram till 2036 (uppdaterades senast 2018).
2021 planeras en uppfräschning av trapphuset.
2022-23 planeras byte av VA-servis och eventuell gas-servis

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På källarplanet finns cykelförråd samt tvättstuga. I tvättstugan finns 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, centrifug och mangel. Föreningen har även en härlig terrass som medlemmarna får nyttja. Här finns möjlighet att låna kolgrill samt tillbehör.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ja

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

I Sundbyberg bor ni nära kommunikationer och med ett varierat utbud av cafeér, butiker och restauranger. Här når ni också Signalfabriken och Tuletorget som bland annat erbjuder gym Balance och SATS, restaurangen KÄK m.m på promenadavstånd. I Sundbyberg finns det härlig parkmiljö att ta del av - Sundbyberg erbjuder någonting för alla.

Närservice

Sundbybergs Centrum kryllar med matbutiker, restauranger och cafeer. Där finns också gym, bageri, bank och shopping.

Kommunikation

Sundbybergs Centrum med kommunikationer som snabbt tar dig till både Arenastaden och Stockholms City på bara minuter. Går regelbundet mot Odenplan och T-centralen. Tvärbanan trafikerar mot Solna Station norrut och Alvik samt Sickla Udde söderut.

Parkering

I området råder boendeparkering via Sundbybergs kommun. Avgift för boendeparkering är 600kr/mån.

Övrigt

Barnomsorg: I Sundbybergs Centrum ligger Ängskolan med grundskola från F-9. I närområdet ligger Lilla Alby skola med verksamhet från förskola till åk 6. Grönområden: Ett par minuters promenad från Sundbybergs Centrum ligger Bällstaån som går ut i Bällstaviken. Strandslingan går att promenera eller cykla längs hela vägen in till stan. Övrigt i närheten: För den motionerande finns Sundybergs simhall med fem simbassänger

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter