Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Råsundavägen 167, 2tr

Råsunda Solna

3 850 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning - Välkommen!

Måndag 16/12 17.30-18.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Råsundavägen 167, 2tr

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 65,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 16700009
Våning 2 av 5, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 3 850 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 4 329 kr/mån inkl värme, VA.
Andel i föreningen: 3,37%
Driftskostnad 6 800 kr/år
varav
El: 4 800 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnader baseras på uppgift från säljaren. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1909
Uppvärmning Bergvärme
Energideklaration
Utfärdad den 7 november 2019
Energiklass: D
Energiprestanda: 64 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 103 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

HALL

Redan innanför säkerhetsdörren möts vi av en helrenoverad atmosfär i form av målade väggar i puderrosa och ett vackert vitoljat furugolv som fortsätter vidare in i bostaden. Hallen erbjuder utrymme för avhängning och exemplarisk förvaring i inredd klädkammare samt garderobsvägg. Den höga takhöjden och ljusa interiören skänker en spatiös känsla till bostaden.

KÖK

Underbart kök med måttbeställda luckor i grå ton som går väl ihop med påkostad bänkskiva i kvartskomposit. Maskinparken går i rostfritt och består av inbyggnadsugn, köksfläkt, induktionshäll samt integrerad kyl/frys och diskmaskin. Ljusinsläpp från pardörrar till balkong med matplats åt 4-6 personer invid. Målade väggar i ljusgrått och vitoljat trägolv.

BALKONG

Balkong med utgång från kök. Denna är belägen mot lugn innergård. Här skiner solen från morgon till eftermiddag och det ges plats åt balkongmöblemang.

BADRUM

Yteffektivt badrum som renoverats i samband med stambytet 2011/2012. Badrummet är inrett med kaklade väggar tillsammans med klinkergolv (golvvärme) i grått. Utrustningen består av dusch med vikbara glasväggar, WC, tvättställ, spegel, tvättmaskin samt dubbla badrumsskåp.

VARDAGSRUM

Ljust och luftigt vardagsrum med gott om utrymme för sällskapsdel. Ytskikt i form av målade väggar i gråbeige ton och vitoljat trägolv.

SOVRUM

Genom vackra pardörrar kommer vi till det spatiösa sovrummet med plats för dubbelsäng samt utrymme för såväl generös förvaring i garderobsvägg samt arbetsplats. Vitoljat trägolv och målade väggar i en mörk varmgrå färg.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Omsorgsfullt renoverad sekelskiftes-2:a m bevarade detaljer & finish i toppklass

// Sekelskifte // Balkong // Topprenoverad // Underbar finish // Takhöjd om 2,80m // Stambytt //

Anno 1909! Varmt välkomna till denna topprenoverade och genomgående 2:a. Här har ni nu chansen att bosätta er i ett vackert sekelskifteshus i populära och anrika Råsunda. Denna sekelskiftestvåa renoverades 2018 med nya ytskikt, nytt kök, ny el, samt inbyggd förvaring. Bostaden har renoverats omsorgsfullt med en finish och detaljorientering som få bostäder kan mäta sig med, här kan erbjudas ett boende utöver det vanliga där vackra tidstypiska detaljer i form av vackra vitoljade furutiljor i orginal, höga golvsocklar, djupa fönsternischer, spröjsade fönster och vacker stuckatur kombineras med modern standard i form av ett nyrenoverat kök med måttbeställda luckor samt stambytt badrum med golvvärme, tvättmaskin och inbyggd förvaring. Bostaden erbjuder även en väl genomtänkt planlösning med exemplarisk förvaring i flertalet platsbyggda garderober samt inredd klädkammare, rymligt sovrum samt påkostade detaljer med bland annat bänkskiva i kvartskomposit i kök och fläkt från Fjäråskupan. På Råsundavägen bor ni centralt men samtidigt med lugnt läge i populära Råsunda. Här är direkt närhet till såväl mataffär som bussar, Näckrosens T-banestation samt Gamla Filmstaden med restauranger och en egen kvartersbiograf. Inom gångavstånd nås även Solna C, Sundbyberg C samt grönområden som Näckrosparken och Råstasjön med trevliga promenadstråk. Här kan man inte annat än trivas!

Förening

Råsundavägen 167, 2tr

Förening

BRF Boken - Råsunda

Allmänt om föreningen

Brf Boken Råsunda är en äkta bostadsrättsförening som äger fastigheten med adress Bokvägen 13 och Råsundavägen 167 sedan år 2009. Huset byggdes år 1909 och innefattar 32 lägenheter varav 1 upplåts med hyresrätt. Brf Boken är en trevlig och engagerad förening med god sammanhållning!

I dagsläget (2019-12-04) finns inga beslutade avgiftsändringar.

ÅTAGANDEN
Föreningens medlemmar sköter själva städning av trapphuset.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källaren finns ett gemensamt cykelrum, barnvagnsrum, möbelförråd och snickarbod. I källaren finns också ett förråd för varje lägenhet. På innergården finns en gemensam sopstation med en separat behållare för matavfall.

TVÄTTSTUGA
Föreningen har en tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel och ett torkskåp. Här finns även tillgång till WC

Tv och bredband

Tv och bredband och tecknas separat via Comhem.

Parkering

Inga parkeringsplatser tillhör föreningen. I övrigt råder boendeparkering på gatan. Kostnad är 400 kr/månad eller 1000 kr/kvartal. Läs mer på https://www.solna.se.

Renoveringar - utförda och planerade

2011-2012 -– Kök-, bad- och ventilationsstammar byttes, installation av bergvärme & konvertering till mekanisk frånluftsventilation
2014 - uppförande av 13 balkonger
2015 - Installation av nya sopskåp för hushållssopor på gården.
2016 - Helrenovering av samtliga fönster. Renovering av fasaderna mot Bokvägen och Råsundavägen samt delvis mot gården. Viss renovering av hissen på Bokvägen. nytt regnvattensystem, ommålning av samtliga takplåtar
2017 - garantiåtgärder stammar
2018 - Radonmätning (godkänd), OVK (godkänd), garantiåtgärder fasaden pga färgskiftning, byte av varmvattenberedare, större reparation av Hissen på Bokvägen. Nya utemöbler och växter på innergården.
2019 – Energideklaration genomförd

I dagsläget (2019-12-04) finns inga beslutade renoveringar. Styrelsen tar in offerter för ommålning av trapphusen.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Fina och anrika Råsunda är ett utav Solnas mysigaste områden. Här finns caféer, restauranger och en alldeles egen biograf. Promenera runt Råstasjön eller ta dig till citypulsen med de goda kommunikationerna som erbjuds.

Närservice

Ett stenkast bort ligger Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt du kan önska dig med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du båda kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister. Alldeles intill Råsunda ligger också Solna Centrum, som har alla förutsättningar till trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis

Kommunikation

Buss 515 mot Sundbyberg, Solna Station och Odenplan. Tunnelbana Näckrosen. Pendeltåg: Solna Station Tvärbana: Solna Station

Parkering

I området råder boendeparkering. Avgift för detta är 400kr/mån eller 1000kr/kvartal. För tillstånd - vänligen kontakta Solna stad.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: Råsundaskolan, Solna gymnasium. Grönområden: En promenad eller en kortare busstur bort ligger vackra grönområden såsom Hagaparken och Brunnsviken. Övrigt i närheten: Råsunda IP (fotbollsplan).

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering