Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Klippgatan 8C, 7tr

Solna Centrum Solna

3 700 000 kr

Se alla bilder


Kommande bostad

Laddar bilder

Kommande bostad

Ägaren till denna bostad är ON THE MOHV. Försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför annonseras ännu inte komplett bostadsinformation eller visningstider. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu.

Bostadsfakta:

Klippgatan 8C, 7tr

Antal rum 3 rum
Boarea 75,00 kvm
Förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 8C-705
Våning 7 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 700 000 kr Föreslagen budstart
Avgift: 2 603 kr/mån Inkl värme, VA & kabel-tv. Bredband kan fås mot en avgift om 150kr/mån.
Andel i föreningen: 1,4335%
Driftskostnad 7 256 kr/år
varav
El: 6 000 kr
Försäkring: 1 256 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftskostnader baseras på schablonvärde. Dessa kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1965
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration Utfärdad
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
Varmt välkomna till sjunde våningen på populära Klippgatan och denna hörn-3:a med insynsskyddat läge och trevlig utsikt över grönska från samtliga fönster! Bostaden har ett tyst och lugnt läge samt en låg månadsavgift och erbjuder stor balkong med sol från eftermiddag till solnedgång, två bra sovrum med inbyggd förvaring, rymliga sällskapsytor, charmigt kök med utrymme för matplats och badrum med badkar. Brf Vimpeln 8 är helt skuldfri och har mycket bra ekonomi med ca 14,2 mkr i kassan och 8st hyresrätter kvar! Belägen centralt i Solna med närhet till grönska, kommunikationer och bara minuter bort från stadsliv.

HALL
Rymlig hall med plats för såväl avhängning som förvaring, dels i dubbelgarderob men här finns även gott om yta för extra hallmöblemang om så önskas. Innanför dörren möts vi av ett slitstarkt valnötsmönstrat laminatgolv med och målade väggar i vitt.

KÖK
Charmigt kök med bevarade luckor från byggåret som nyligen lackats om till en sober, grå nyans. Gott om förvaring i många skåp samt generösa arbetsytor på Perstorpsskiva och rostfri diskbänk med vitt kakel ovan. Vitvarorna består av kyl, spis samt köksfläkt i vitt och diskmaskin i rostfritt. Valnötsmönstrat laminatgolv och målade väggar i vitt tillsammans med tapetserad fondvägg. Matplats för ca 4-6 personer invid fönster.

BADRUM
Halvkaklat badrum utrustat med badkar, wc, tvättställ, spegelskåp och handdukstork. Ljust klinkergolv och vitkaklade väggar.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med väl tilltagen sällskapsdel och ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här ligger en vacker ekparkett och väggarna är målade i vitt.

BALKONG
Stor, härlig balkong i västerläge med utgång från sovrum 1. Här skiner solen under eftermiddagen till solnedgång. På balkongen finns gott om plats för utemöbler.

SOVRUM 1
Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i inbyggd garderob med skåp hela vägen till tak. Det finns även utrymme för ytterligare förvaring om så önskas. Ekparkettgolv och målade väggar i ljus ton.

SOVRUM 2
Även detta sovrum har plats för dubbelsäng och förvaring i inbyggd garderobsvägg. Parkettgolv och målade väggar i vitt.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Underbar hörn-3:a på sjunde våningen, balkong med sol från em till solnedgång!

// Skuldfri Brf med 14,2 mkr i kassan & 8st hyresrätter kvar // Låg avgift // Våning 7 av 8 // Insynsskyddat läge med utsikt från samtliga fönster // Stor balkong med sol från eftermiddag till solnedgång //

Varmt välkomna till sjunde våningen på populära Klippgatan och denna hörn-3:a med insynsskyddat läge och trevlig utsikt över grönska från samtliga fönster! Bostaden har ett tyst och lugnt läge samt en låg månadsavgift och erbjuder stor balkong med sol från eftermiddag till solnedgång, två bra sovrum med inbyggd förvaring, rymliga sällskapsytor, charmigt kök med utrymme för matplats och badrum med badkar. Brf Vimpeln 8 är helt skuldfri och har mycket bra ekonomi med ca 14,2 mkr i kassan och 8st hyresrätter kvar! Belägen centralt i Solna med närhet till grönska, kommunikationer och bara minuter bort från stadsliv.

Förening

Klippgatan 8C, 7tr

Förening

Brf Vimpeln 8

Allmänt om föreningen

Brf Vimpeln 8 är en äkta förening och ombildades 2001. Föreningen är obelånad och består av 98st lägenheter fördelat på 90st bostadsrätter och 8st hyresrätter. I föreningen finns även 2 st företagslokaler. Den goda ekonomin gör att föreningen kan ha mycket låga avgifter.

I dagsläget (2019-05-30) finns inga beslutade avgiftsändringar.

Mer info om Brf Vimpeln 8 finns på föreningens hemsida: http://www.vimpeln8.se/.

TVÄTTSTUGA
I föreningen finns 3st tvättstugor varav 2st är bokningsbara och 1st är ej bokningsbar. Dessa är utrustade med sammanlagt 7st tvättmaskiner.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum, mini-gym, övernattningsrum (som också kan bokas för mindre tillställningar) samt en gemensam innergård.

Tv och bredband

Huset är anslutet till kabel-tv via Telenor (basutbud ingår i avgiften) och bredband 10/1mbit via Telenor. Föreningen har ett standardavtal för bredband och kan fås mot en avgift om 150kr/mån. Det går även att få snabbare bredband mot en högre summa.

Parkering

Föreningen har 25st parkeringsplatser utomhus för 200 kr/mån och 25st platser i garage för 450 kr/mån mellan Klippgatan 8 och 12. I dagsläget är det kö till dessa. Garaget nås enkelt med hiss direkt från port A. I övrigt gäller boendeparkering i området via Solna kommun. Avgift för detta är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.

Renoveringar - utförda och planerade

Vänligen se bifogat dokument under bilagor på annonsen.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Styrelsen har i dagsläget (2019-05-30) planerat att relining av avloppsstammar beräknas ske i höst eller efter årsskiftet. Förslag finns om byte av fönstren i huset.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja.

Området

Med sitt centrala läge i Solna har området kring Solna Centrum utmärkta kommunikationer. Inom ca fem minuters gångavstånd hittar du Solna Centrum som har flertalet butiker och ett antal restauranger samt även ett brett serviceutbud så som apotek, bibliotek och vårdcentral. Här finner du även flertalet bussar mot både västerort samt norrort, t-bana där restiden till T-centralen endast är ca 10 min samt tvärbanan som trafikerar sträckan Solna Station - Alvik.

Närservice

Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, cafeer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I Anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis. Bara ett par kilometer bort ligger Arenastaden där ni hittar Mall of Scandinavia som rymmer 250 butiker, Sveriges första IMAX ® och erbjuder allt ni kan önska er med shopping i världsklass, flertal stora matbutiker, enormt restaurangutbud, skomakeri, kemtvätt och skönhetsvård. Bredvid gallerian ligger Friends Arena där du både kan se landslagsfotboll och konserter med världens största artister. I anslutning till detta ligger ett av landets modernaste hotell Quality Hotel Friends.

Kommunikation

Solna Centrum, tunnelbana blå linje. Mot Fridhemsplan och T-centralen. Buss 509 mot Brommaplan samt tvärbanan mot Sickla Udde åt ena hållet och Solna station åt andra.

Parkering

I området gäller boendeparkering via Solna kommun. Avgift för detta är 300 kr/månad eller 750 kr/kvartal. Besök gärna www.solna.se för mer information.

Övrigt

Barnomsorg, skolor: Råsunda skola F-6 och Skytteholmsskolan F-9. Grönområden: Om du önskar att få bo i ett naturskönt område men samtidigt med direkt närhet till Stockholm innerstad är garanterat Solna något för dig. Solnas yta består till ungefär en tredjedel av natur och parker. Här finns gröna rekreationsområden, flera strandpromenader och dessutom många fina små och halvstora parker och naturområden mellan bostadsområdena. Några som förtjänar ett extra omnämnande är exempelvis Kungliga nationalstadsparken, öster om Uppsalavägen, med Ulriksdals slottspark, Tivolihalvön, Hagaparken och strandpromenader vid Brunnsviken och Edsviken. Några särskilt fina strandpromenader och rekreationsområden finner du vid Råstasjön och Lötsjön samt i natur- och parkstråket utmed Ulvsundasjön och Bällstaviken.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering