Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Murtegelvägen 79

Oxie

1 895 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tisdag 21/9 17.00-17.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Murtegelvägen 79

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 108,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 018
Våning 1 av 1, hiss finns ej
Kommentar Våning 1 +2
Ekonomi Pris: 1 895 000 kr
Avgift: 7 487 kr/mån ink värme, vatten, kabel-tv, bredband, förråd och garageplats.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsradhus
Byggnadsår 1982
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)
Energideklaration
Utfärdad den 13 mars 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 6964 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 162 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Oxievång 1
Övriga byggnader Bostadsrättsinnehavaren disponerar över ett förråd bara några meter från radhuset, vilket ingår i månadsavgiften.

Trädgård

Den charmiga trädgården, hemmets pärla, erbjuder fantastisk grönska och vackra blommor! Här finns plats för tre olika sällskapsgrupper, njut av att kunna variera mellan skugga och sol tack vare den smidiga markisen. Trädgården är insynsskyddad med staket med grind som ger en privat känsla. Framsidan av radhuset erbjuder även en härlig grönska med gott om träd och blommor som bjuder på ett trevligt välkomnande.

Hall

Du välkomnas in till en öppen hall med gott om avvägningsmöjligheter. Väggarna pryds av en ljus färg och på golvet ligger en ljus plastmatta.

Kök

Till vänster om hallen når du köket som är rymligt med gott om arbetsyta. Ett kök med plats för matbord där hela familjen kan sitta. Köksluckorna är av ljust trä med silvriga detaljer, kaklet är i en beige nyans och bänkskivan av trä. Njut av goda förvaringsmöjligheter tack vare stor kyl och frys. Resterande utrustning är spis, spisfläkt, ugn och diskmaskin. Väggarna är i en ljus nyans och på golvet ligger en ljus plastmatta.

Vardagsrummet

Vidare når du ett rymligt vardagsrum med stora öppna sociala ytor. Här får du plats med såväl stor soffgrupp som matgrupp för den stora familjen. Ett vardagsrum med vackert ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier ut mot den grönskande trädgården. Golvet pryds av vackert trä i en ljus ton och väggarna är vita.

Badrum 1

Bostadens ena badrum är helkaklat och upplevs luftigt. Väggarna är av ljust kakel och golvet är av blått klinker. Här finns WC, tvättställ och dusch.

Tvättstuga

Till höger om hallen kommer du till tvättstugan med såväl tvättmaskin som torktumlare samt vask. Väggarna är vita och på golvet ligger en blå plastmatta.

Hall

Hallen på ovanvåningen är rymlig och här får man plats med ett mindre skrivbord samt förvaring om så önskas. Från hallen når du även en stor walk in closet som ger dig optimala förvaringsmöjligheter. Golvet pryds av ljust laminat och väggarna är vita.

Sovrum 1

På ovanvåningen når du bostadens första sovrum till höger om trappan som har trevlig utsikt mot den grönskande trädgården. Väggarna pryds av en charmig orange nyans och på golvet ligger en ljus plastmatta.

Sovrum 2

Ett rymligt sovrum med vackert ljusinsläpp! Väggarna är vita och på golvet ligger en ljus plastmatta.

Sovrum 3

Hemmets största sovrum är öppet och luftigt med gott om plats för en dubbelsäng samt förvaring om så önskas. Härifrån når du ut till en trevlig balkong med usikt mot innergården som erbjuder grönska och boulebana. Golvet är av ljust laminat och väggarna är vita.

Badrum

Bostadens andra badrum är rymligt med goda förvaringsmöjligheter. Här finns WC, tvättställ och badkar. Väggarna är vita, kaklet är vitt och på golvet ligger en plastmatta i en blå nyans.

Bostadsrättsradhus med grönskande trädgård i barnvänliga Oxie!

Varmt välkommen till ett välplanerat bostadsrättsradhus i barnvänliga Oxie!

Njut av en vackert grönskande trädgård som är hemmets pärla och erbjuder yta för tre stycken sällskapsgrupper i såväl sol som skugga. Ett hem med trevlig balkong ut mot innergården som du når från det stora sovrummet. Bostaden bjuder på stora och öppna sociala ytor i det rymliga vardagsrummet med utrymme för såväl soffgrupp som matplats för den stora familjen.

Boendes här kan du njuta av optimala kommunikationsmöjligheter tack vare ett gångavstånd på endast några minuter till Oxie tågstation som tar dig in till bland annat knytpunkterna Triangeln station och Malmö Central. Här bor du även med kort gångavstånd till Oxie centrum som erbjuder bland annat matbutik, apotek, gym, vårdcentral och veterinär. En bostad med närhet till flertal låg- och mellanstadieskolor, högstadieskola samt dagis.

Förening

Murtegelvägen 79

Förening

Brf Magnolian i Oxie

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Brf Magnolian i Oxie bildades 1982 och är en äkta förening. Föreningen friköpte marken under 2020. Byggnaderna är uppförda 1982 och det finns 185 bostadsrätter i föreningen, varav 20 st 2 rok, 79 st 3rok, 72 st 4rok och 14 st 5rok. Bostadsrätterna är fördelade som 80 lägenheter och 105 småhus i form av kedjehus.
Det finns 3 st fritidslokaler som går att hyra av föreningen. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Bredablick Förvaltning.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt föreningens hemsida 2021-08-06. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tv och bredband

Kabel-TV basutbud och bredband (100mbit) ingår i månadsavgiften. Leverantör är Sydantenn Tele AB.

Parkering

En garageplats tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften. Extra gästparkering finns.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Månadsavgiften höjdes med 3% 1/1-20 och med 2% 1/1-21. Föreningen har en planerad avgiftshöjning med 2-3% årligen. I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar.

Renoveringar - utförda och planerade

Utförda renoveringar:
2020: Lekplatsen på Lertegelvägen är renoverad, boulebana byggd, byte av filter i samtliga bostäder, marköpet klart, bytt elcentral i garage, målning av dörrar, renovering av fasader.
2019: Isolering av miljöhus
2019: Trappor utbytta
2017: Stuprännor utbytta
2017: Ny lekplats på området
2014: 3 miljöhus byggdes
2013: Underhåll av taket
2012: Området asfalterades och lekplatserna rustades upp. Fasaderna målades.
Vatten/Avloppsstammar: Bra skick, spolas kontinuerligt.
Fönster: Inget renoveringsbehov föreligger i dagsläget.
El: Inget renoveringsbehov föreligger i dagsläget.
Föreningen har bytt ut sina tre värmecentraler under 2016/17.

Planerade renoveringar och underhåll:
Föreningen har ett löpande underhåll av yttertrappor samt häng- och stuprännor på samtliga fastigheter. Även spolning av ledningar och sotning av luftkanaler ligger under löpande underhåll. 2020/2021 planerar föreningen att bygga nya lekplatser på Murtegelvägen och Stengodsvägen. Under våren 2021 kommer föreningen att påbörja byte av köksfläktsystemen med början på Murtegelvägen och detta kommer att pågå under cirka fem år. Föreningen planerar även att se över belysningen kring gångbanor.

Övrigt

Föreningen har miljöhus för sopsortering.
Föreningen tillämpar tillsyn vid en överlåtelse.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

467 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Föreningen äger marken.

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter