Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kristinebergsvägen 3B

Kristineberg Oxie

2 595 000 kr

Se alla bilder


Visning

Premiärvisning! Bokning krävs. Görs via hemsida eller mäklaren.

Söndag 31/1 12.00-14.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kristinebergsvägen 3B

Antal rum 5 rum
Boarea 121,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00010
Ekonomi Pris: 2 595 000 kr utgångspris
Avgift: 5 989 kr/mån Inkl Parkering, kabel-tv och internet (1000/1000mbit/s). Individuell mätning och debitering för Varmvatten, värme och el.
Andel i föreningen: 4,3478%
Andel av årsavgift: 4,34783%
Driftskostnad 21 000 kr/år
varav
El: 16 800 kr
VA: 4 200 kr
Beräknat antal pers: 6
Trädgård samt uterum.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Tvåvåningsradhus
Byggnadsår 1990
Uppvärmning Värmepump-frånluft (el)
Ventilation F med återvinning
Energideklaration
Utfärdad den 20 september 2019
Energiklass: D
Primärenergital: 96 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Kristinebergsåkern 1

Hall

Väl inne i bostaden så möts vi av ljusa ytskikt samt ett praktiskt klinkergolv som både är slitstarkt och lättstädat. Hallen är avlång och tar oss till samtliga utrymmen av våning ett. Avhägningsmöjligheter finns mitt emot trappan och under trappen har man ett rejält utrymme att fylla med kläder för nästa årstid eller dylikt.

Kök

Vidare till bostadens renoverade kök och vi har ytskikt där väggar är vitmålade samt är klädda i hemtrevlig tapet, golvet är av mörkt kakel för att komplettera kökets moderna utseende. Köket är från ikea med vita högglansluckor och gott om förvaringsmöjligheter, utrustningen består utav ; integrerad diskmaskin, induktionshäll, köksfläkt samt ugn och mikro i bra arbetshöjd. I köket har vi också en matplats som rymmer 6 personer.

Vardagsrum

Efter köket når vi det luftiga och väl tilltagna vardagsrummet som gör sig utmärkt för socialt umgänge. Plats finns för soffgrupp, mediamöbel samt matsalsgrupp eller ytterligare fåtöljer. Här har vi bra ljusinsläpp genom de fönster som vetter mot bostadens ena uteplats där man har en utomhusgrill samt en stenlagd yta gjord för utomhusmöblemang. Det är även från vardagsrummet som man når ut till bostadens nyrenoverade uterum.

Uterum

Kliver vi ut från vardagsrummet så landar vi i det inglasade utomhusrummet som renoverats under 2020 med nytt kakelgolv, golvvärme, isolerat tak samt spotlights. Utmärkt rum att använda när utomhustemperaturen sjunker men man ändå vill ta del av trädgården. Här har vi plats för en utegrupp/soffgrupp och tv-möblemang.

Badrum nedervåning

Från hallen når vi även nedervåningens badrum som är helkaklat i ljusa toner och innehar utrustning bestående av; duschkabin, wc, kommod, handdukstork samt spegelskåp.

Tvättstuga

Intill nedervåningens badrum har vi bostadens tvättstuga. Tvättstugan innehar tvättmaskin och torktumlare från bosch och cylinda som införskaffades under 18/19, elpannan samt en disko. Här finns hyllplats samt flertal skåp att förvara tvättartiklar och dylikt i.

Sovrum 1

En trappa upp så når vi våning två och dess fyra sovrum samt bostadens andra badrum. Först ut har vi sovrum ett som är bostadens minsta. Likt de andra sovrummen är rummet klätt med tapet och har ett ljust laminatgolv. Plats för enkelsäng, skrivbord och garderob. Mellan sovrum ett och två har man i dagsläget en skjutdörr.

Sovrum 2

Nästa sovrum är större och har plats för dubbelsäng, garderob och sängbord. Golv även här av ljust laminatgolv och väggarna kläds av tapet.

Badrum Ovanvåning

Badrummet på våning två har genomgått en totalrenovering 2020 och är då helkaklat i klassiska kulörer. Utrustning i form utav wc, kommod med bra förvaringsmöjligheter, duschhörna med glasväggar samt en handdukstork.

Sovrum 3

Sovrum nummer tre är även det ett av de större sovrummen med plats för dubbelsäng, garderober och sängbord.

Sovrum 4

Sista sovrummet är likt sovrum nummer ett något mindre men har ändå klart plats för säng, skrivbord samt garderober. Golv även här i form av ljust laminat och väggar kläds av ljusgrå tapet.

Bostadsrättsradhus med trädgård och uterum på populära Kristineberg!

Nu har vi äntligen äran att få presentera ett av de populära bostadsrättsradhusen här i Kristineberg. Här har du fantastiska uteplatser på fram- och baksida som genomgått en upprustning under 2020 med stenläggning, staketbyte och klinkerläggning samt ett totalrenoverat uterum där man mer än gärna spenderar merparten av tiden man tillbringar i hemmet.

Bostaden disponerar över 121 kvadratmetrar fördelat på två våningsplan där markplan innehar badrum, tvättstuga, kök och vardagsrum. Andra våningen har ett nyrenoverat badrum samt bostadens fyra sovrum.

Perfekt för den större familjen som önskar sig grönytor och känslan av att ha ett hus men som kräver desto mindre underhåll. Ett hem att trivas i helt enkelt!

Premiärvisning sker söndagen den 31/1 12:00-13:00. Vänligen anmäl dig via hemsidan eller i kontakt med mäklaren. Varmt välkomna!

Förening

Kristinebergsvägen 3B

Förening

Brf Kristinebergsåkern 1

Allmänt om föreningen

Brf Kristinebersgåkern 1 är en äkta bostadsrättsförening som bildades i samband med husbyggnationen 1989-90. Föreningen innefattar 23 radhus där samtliga upplåtes med bostadsrätt. Föreningen äger marken vilket innebär en trygghet inför framtiden.

PARKERING:
Till varje radhus hör en parkeringsplats i carport och parkeringstillstånd för ytterligare en bil i mån av plats utomhus.

BREDBAND OCH KABEL-TV:
I avgiften ingår kostanden för fiber med en 1000/1000 lina från Ownit samt basutbudet med ca 20 st kanaler för kabel-tv från Telenor som i sin tur kan uttökas. I dagsläget diskuterar man även i samfälligheten 101net käglinge samfällighetsförening att införskaffa wifi 6. Det är även denna samfällighet som äger fibernätet.

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Tak över sopstation 2020.
Byte av fönster 2020/2021.
Upprustning av lekplats och utemiljö 2021.

Ekonomi:
Föreningen har beslutat att höja avgifterna med 2,5% från och med april månad.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-10-23. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter