Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Lundmansgatan 9A

Grossgärdet Norrtälje

1 350 000 kr

Se alla bilder

ShowHighestBid

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 1 250 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Lundmansgatan 9A

Antal rum 1 rum + Kök
Boarea 39,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 99
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 350 000 kr utgångspris
Avgift: 1 990 kr/mån
Andel i föreningen: 0,5337%
Andel av årsavgift: 0,5337%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1955
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Lundmansgatan 9A

Välkomna till Lundmansgatan 9A och denna trivsamma 1:a om 39 m². Lägenheten är bekvämt belägen endast en halv trappa upp. En genomgående ljus lägenhet med mycket väldisponerade ytor. En fin balkong i söderläge med utsikt mot den välskötta innergården. Attraktivt läge på Grossgärdet med kort promenad till pendlarbussar, handelsområde och fina strövområden. Direkt närhet till stadskärnan och dess breda utbud på restauranger, butiker och service. Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall

Ingång till lägenheten via rymlig hall med klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns plats för mindre hallmöbel. Från hallen nås köket, vardagsrummet och duschrummet.

Kök

Väldisponerat och ljust kök med plastmatta på golv och ljus tapet på väggarna. Praktiskt med vitt kakel ovanför arbetsytorna. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Bänkskiva i laminat, rostfri diskbänk och vita luckor. Maskinell utrustning i form av spis, ugn, kolfilterfläkt samt kyl/frys. Utrymme för matplats för 4-5 personer.

Vardagsrum

Ett generöst vardagsrum med plats för både soffa och säng. Plastmatta på golv och tapetserade väggar. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen som ligger i ett soligt söderläge med utsikt över föreningens innergård.

Badrum

Mycket fint badrum med våtrumsmatta på golv och vitt kakel på väggarna samt snygg bård som matchar våtrumsmattan. Här finns badkar, handfat, spegel, wc och skåp för förvaring.

Mycket väldisponerad 1:a med fin balkong i söderläge!

Välkomna till Lundmansgatan 9A och denna trivsamma 1:a om 39 m². Lägenheten är bekvämt belägen endast en halv trappa upp. En genomgående ljus lägenhet med mycket väldisponerade ytor. En fin balkong i söderläge med utsikt mot den välskötta innergården. Attraktivt läge på Grossgärdet med kort promenad till pendlarbussar, handelsområde och fina strövområden. Direkt närhet till stadskärnan och dess breda utbud på restauranger, butiker och service. Välkommen!

Förening

Lundmansgatan 9A

Förening

Brf Vilan

Allmänt om föreningen

Ett mycket välskött och uppskattad förening med god ekonomi. Bra läge med närhet till Norrtäljes stadskärna och dess breda utbud. Närhet till busshållplats och handelsområde.

Renoveringar - utförda och planerade

Fasadrenovering 1989-90
Stambyte Genomfördes 1995-96
Trapphus renoverades 2002
Byte till säkerhetsdörrar 2010
Alla tvättstugor med tillhörande torkrum är renoverade mellan 2010-2014.
Renoverat fönster 2019

Övrigt

Ekonomisk förvaltare Sweax

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Grossgärdet kanske Norrtäljes mest attraktivaste område! Här har du närhet till precis allt du behöver. Grossgärdet är populärt av flera anledningar några är av dem är Nordrona som ligger gångavstånd från Grossgärdet. Här har du ett stort / lugnt grönområde. Det unika motionsspåret som på vintern arrangerar skidspår upp till 7 kilometer vilket uppskattas! Grossgärdet har även gångavståndet till Crossfit som ligger uppe vid Nordrona. Du har närhet till skolor och förskolor i området som är väldigt omtyckta i Norrtälje.

Närservice

Gångavstånd till Norrtäljes finaste matbutik Flygfyren där du finner handelsområdet med apotek, möbel- och klädesbutiker. Här har du även gångavstånd till Norrtäljes stadskärna!

Kommunikation

Gångavstånd till pendlarbussarna som tar dig till Stockholms innerstad på dryga timmen. Dessa pendlarbussar går var 15 minut vilket är perfekt för en pendlare!

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering