Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Typografgatan 4A

Möllevången/City Malmö

1 295 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning, välkomna!

Söndag 26/5 16.00-16.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Typografgatan 4A

Antal rum 1 rum + kök
Boarea 29,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0313-01-01-11701
Våning 8 av 10, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 295 000 kr utgångspris
Avgift: 2 086 kr/mån inkl värme, kallvatten
Andel i föreningen: 0,69%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018/2019
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Entré:
Välkommen upp till våning åtta med hiss från markplan in i bostadens rymliga och ljusa hall som välkomnar oss med säkerhetsdörr. Väggar i vitt och på golvet vilar ett stilrent parkettgolv i ek som enhetligt löper vidare genom hela bostaden. Entrén inrymmer gott om avhängningsmöjlighet för såväl jackor som skor och en rejäl inbyggd förvaringslösning ger ytterligare god förvaring.

Rum:
Vidare in möts vi av kök och allrum i en härlig öppen planlösning. Rummet känns fräscht och ljust med ekparkett och vita väggar även här. Möbleringen är flexibel och du väljer själv hur du vill fördela din yta med säng, soffa samt matplats. Ett fint ljusflöde berikar rummet från det generösa fönsterpartiet med utgång till lägenhetens balkong. Balkongen skapar en förlängning av rummet med plats för möblemang. Om inte balkongen känns tillräcklig finns föreningens underbara takterrass tillgänglig!

Badrum
Direkt till höger från ytterdörren finner vi ett luftigt, ljust och mycket rymligt badrum. Här finns flera stilrena, genomtänkta detaljer och exklusiv känsla. Helkaklade väggar i vitt matchas mot ljusgrått klinker. Utöver WC och handfat med förvaring inrymmer badrummet även en rymlig dusch med vikbar duschvägg i glas, handdukshängare samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare med överskåp.

Välkommen till en kvadratsmart lägenhet!

Område
Närområdet tillhör ett av Malmös mest populära bostadsområden och erbjuder ett mycket stort utbud både för shopping, vinbarer, caféer och restauranger. Kommunikationerna är mycket goda, härifrån tar du dig till övriga delar av Malmö samt Lund och Köpenhamn mycket enkelt. Parker, promenadstråk och cykelvägar precis utanför dörren och närhet till såväl Triangeln som Möllan! Här finns något för alla.

Nyproducerad etta på stark adress!

Nyproducerad lägenhet med hög kvalité bara ett stenkast från såväl Möllevången som Triangeln. Här erbjuds en mycket smakfull och topprenoverad bostad med öppen planlösning, vackra materialval och rymlig balkong.
Välkommen till en nyproducerad lägenhet med hög kvalité bara ett stenkast från såväl Möllevången som Triangeln. Här erbjuds en mycket smakfull och topprenoverad bostad med öppen planlösning, vackra materialval och rymlig balkong. Lägenheten erbjuder bra förvaring samt egna tvättmöjligheter.
Missa heller inte den magiska gemensamma takterrassen på vån 10!

Förening

Typografgatan 4A

Förening

Brf Friisgatan Typografen

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Friisgatan Typografen är en äkta förening som bildades 2015 och dem äger även marken. Nybyggnationen utförd av JM skedde 2017/2018 och omfattar 1 bostadshus om 90 lägenheter fördelat på 10 våningar med adress Friisgatan 21A och B samt Typografgatan 2, 4A och B. Föreningen har två lokaler för uthyrning i gatuplan, planerade för tex butik eller kontor.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Hiss från markplan ända upp till den fantastiska gemensamma takterrassen på vån 10. Missa inte denna!
Även cykel -och barnvagnsförråd finns. Till lägenheten hör ett extra förråd.

AVGIFTEN
I avgiften inkluderas värme och kallvatten. Avgift för varmvatten debiteras efter individuell uppmätt förbrukning. Schablonberäknad kostnad för den aktuella lägenheten är ca 96kr/mån.

INTERNET OCH TV
Triple Play levereras av Telia Sonera och inkluderar tv, bredband och telefon, en digitalbox per lägenhet för TV ingår. Mediapaketet kostar endast 220 kr/mån och tillkommer som en obligatorisk kostnad på avgiften.

PARKERING
30 garageplatser om ca 900:-/månad i gemensamhetsanläggning i Garage i Dimman 12.
8 öppna parkeringsplatser i gemensamhetsanläggning på Typografgatan, delas med fastigheten Dimman 11.
Tillgång till hyrbil via Sunfleet.

VIKTIG INFORMATION
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, upplåtelseavtalet samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering