Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Per Albin Hanssons Väg 56A

Blekingsborg Malmö

1 295 000 kr

Se alla bilder


Förhandsgranskning

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Per Albin Hanssons Väg 56A

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 54,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 0160
Våning 7 av 11, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 295 000 kr utgångspris
Avgift: 4 123 kr/mån Inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i föreningen: 0,32481%
Andel av årsavgift: 0,34%
Pantsatt Ja
Allmänt Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: Källarförråd.

Säljaren upplyser om följande fel och brister: Diskmaskinen i köket fungerar ej. En lucka till köksskåp bredvid kylen är defekt.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1957
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 21 december 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Blekingsborg 6
Med hiss från markplan tar vi oss upp till sjunde våningen. Här välkomnas vi av en välplanerad tvåa om 54kvm. Hela lägenheten ommålades under december 2018.

Rymlig hall med gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna. Det stilrena ljusgrå golvet med nya lister lades in i hall och vardagsrum under 2018. I hallen får man plats med sko- och hatthylla men även byrå eller annan klädförvaring.

Köket renoverades 2007, då köksinredning, vitvaror och golv byttes ut. Under år 2017 så bytte man kakel samt installerade vägghylla. 2019 sattes en ny kyl/Frys in. Köket erbjuder gott om förvaring och en bänkskiva som löper längs längs tre sidor av väggen. Här kan man avnjuta frukosten med härlig utsikt mot Malmös sydvästra delar.

Vardagsrummet erbjuder gott om plats för såväl soffgrupp som matplats för 4-6 personer och det stora fönsterpartiet ger rummet härligt ljus. Väggarna är vita och på golvet ligger samma stilrena golv som i hallen. Via vardagsrummet nås den inglasade balkongen. På balkongen har man riktigt härlig utsikt och kan här sitta helt utan insyn då Per Albin Hanssons väg 56 är det första höghuset längs gatan och endast har villaområde framför sig.

Lägenhetens sovrum har vita väggar och stavparkett på golvet. Här ryms med enkelhet både dubbelsäng och extra förvaring.

Badrummet är helkaklat och renoverades vid föreningens stambyte ca 2004. Helkaklat i vitt och grönt. Här finns dusch med duschvägg, handfat, kommod och wc. Här finns även extra plats till förvaring, tvättpelare eller badkar för den som önskar.

Välplanerad tvåa med magisk utsikt över Öresundsbron!

Varmt välkommen till denna rymliga och inflyttningsklara tvåa på helt insynsskyddat och fritt läge på Per Albin Hanssons väg. Lägenheten ligger på sjunde våningen och erbjuder utsikt över Malmö sydvästra delar från lägenhetens alla rum och även från balkongen. Välkommen att boka in dig på visning!

Förening

Per Albin Hanssons Väg 56A

Förening

HSB Brf Blekingsborg i Malmö

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Blekingsborg i Malmö är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 3 bostadshus belägna i 2 st höghus och ett låghus med adresserna Blekingsborgsgatan 7-13 och Per Albin Hanssons väg 54-56 A-B. Föreningens hus färdigställdes 1958 och föreningen äger marken. I föreningen finns 279 lägenheter, varav 278 st är bostadsrätter. I föreningen finns även 7 st lokaler. Den ekonomiska förvaltningen sköts av BoNea.

HUSENS SKICK
2014-2017 relinades avloppsrören i samtliga fastigheter. Övernattningslägenheten och fritidslokalen iordningställdes och fräschades upp. Grindar och staket runt föreningens tomt har uppförts och lås har installerats. Värmepumpar och solpaneler har renoverats.
2016-2017 utfördes OVK-besiktning.
2010 renoverades tvättstugorna.
2007 renoverades hissarna.
2005 byttes tak och treglasfönster sattes in.
2004-2005 utfördes tillbyggnad samt inglasning av balkonger, nya rör till både varm- och kallvattensystem, nya elstammar med trefassystem installerades och säkerhetsdörrar med sjutillhållarlås sattes in till bostadsrätterna.

KOMMANDE RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
Styrelsen uppdaterar årligen underhållsplanen. De närmsta åren planerar styrelsen för följande större åtgärder: renovering av entréerna i både höghusen samt låghusen. Ny avfallshantering genom ombyggnad av miljöhusen som ska stå klara maj 2019. De planerade åtgärderna finansieras med egna medel.

AVGIFTER
Föreningen höjde avgiften med 0,5% 2019-01-01. Föreningens lån per kvm uppgår enligt 2018-års årsredovisning till 4791kr/kvm.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift som faktureras köparen. Överlåtelseavgiften om 1 138 kr uppgår till 2,5 % av ett prisbasbelopp och pantsättningsavgiften om 455 kr uppgår till 1 % av ett prisbasbelopp.

En medlemsavgift till HSB Malmö tas ut om 500 kr/person samt en avgift om 300 kr/år. Medlemsavgiften om 500 kr återfås vid utträde ur HSB Malmö.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har from 2017-01-01 tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring via Länsförsäkringar som täcker medlemmarnas bostadsrättstillägg. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem och Internet via Ownit eller ComHem. ComHems grundutbud ingår i avgiften. Tecknande av internetuppkoppling tillkommer utöver månadsavgiften.

PARKERING
I föreningen finns 87 parkeringsplatser som går att hyra för ca 124 kr/mån och 72 garageplatser som går att hyra för ca 310 kr/mån samt 3 MC-platser som går att hyra för ca 146 kr/mån. Separat kö tillämpas. Cykelförråd finns att tillgå kostnadsfritt, men separat kö tillämpas för dessa. I övrigt råder fri parkering i området.

ÖVRIGT
I föreningen finns en fritidslokal för föreningens medlemmar att nyttja kostnadsfritt samt en övernattningslokal som går att hyra för 250 kr/natt. I föreningen finns cykelrum i källaren där man även kan förvara barnvagn samt finns cykelförråd utomhus med nätgallerdörrar.

Tvättstugorna är belägna i markplan med fönster. Alla tvättstugor är försedda med elektronisk bokning och tvättmaskinerna är försedda med automatiskt dosering av både tvättmedel och sköljmedel, vilket kan väljas till/från individuellt vid varje tvättillfälle. Föreningens tvätt och sköljmedel är både allergi-godkända och miljömärkta.

I föreningen finns en grönskande och trevlig innergård med både lekplats, sittplats och grillplats.

Tillsyns tillämpas där alla parter ska vara med.

För mer information om föreningen besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/malmo/brf/blekingsborg/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering