Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Per Albin Hanssons Väg 53A

Gröndal Malmö

1 795 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Per Albin Hanssons Väg 53A

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 83,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 10521
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr eller enl överenskommelse
Avgift: 4 676 kr/mån inkl. värme, vatten, bostadsrättstillägg och kabel-TV (obligatorisk tillägg). Föreningen har gemensam el. Medlemmarna debiteras utifrån individuell förbrukning.
Andel i föreningen: 0,73318%
Andel av årsavgift: 0,89472%
Driftskostnad 1 600 kr/år
varav
El: 1 600 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Elkostnaden är beräknad på 1 person i hushållet och är en cirka-kostnad utefter nuvarande lägenhetsinnehavares förbrukning. Föreningen har gemensam el och medlemmen debiteras för faktisk förbrukning.
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget över ett källarförråd.

Månadsavgiften om 4 676 kr fördelas enligt följande:
Avgift bostad: 4 397 kr
Obligatoriska tillägg: 279 kr
Det obligatoriska tillägget avser kostnad för kabel-TV.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1968-1973
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 9 februari 2018
Energiklass: F
Energiprestanda: 140 kWh/m² (Atemp) och år
HALL
Vi välkomnas in i hemmets lugna atmosfär via den otroligt rymliga hallen. Här finns gott om avhängningsmöjligheter och plats för förvaringsmöbel. På golvet ligger fin ljus klinker och väggarna är tapetserade.

KÖK
Generöst och och mycket välplanerat kök. Köket är snyggt renoverat och luckorna går i fin sober grå ton och här finns gott om förvaring i både över- och underskåp. Arbetsbänk i mörk granit och stänkskydd i ljus mosaik. Köket är utrustat med, diskmaskin, fläkt, spishäll, ugn samt kyl och frys. Här finns yta för det större matsällskapet på cirka 6 personer. På golvet vilar ljus klinker som fortsätter in från hallen och väggarna är ljusa med en mönstrad fondvägg.

VARDAGSRUM
I hemmets vardagsrum får vi med enkelhet plats med både soffa och förvaring. På golvet ligger fint parkettgolv och väggarna är ljusa med en tapetserad fondvägg.

SOVRUM
I detta rum får vi plats med dubbelsäng och förvaring. Sovrummet har fönster mot balkongen och den lugna innergården. På golvet ligger ljust laminatgolv och väggarna är ljusa med en tapetserad fondvägg. Från sovrummet når vi även den generösa balkongen. Den ena balkongdelen är inglasad och den andra delen är en vanlig balkong. På den rymliga balkongen får vi plats med loungemöbler och även annat om så önskas.

SOVRUM
Här får vi plats med säng och förvaring alternativt skrivbord eller annat enligt behov och önskemål. Sovrummet har fönster mot balkongen och den lugna innergården. På golvet ligger ljust laminatgolv och väggarna är ljusa.

BADRUM
Rymligt och fräscht badrum med stilren inredning. Badrummet är utrustat med inkaklat bubbelbadkar, större handfat med kommod, handdukstork och WC. Vita helkaklade väggar och ljust klinker på golv.

GÄST-WC
Extra bekvämt med även en gäst-WC i hemmet. Gäst-WCn är utrustad med handfat och WC. Vita helkaklade väggar och ljus klinker på golv.

Renoverad och genomgående trea med inglasad balkong!

På populära Gröndal kan vi nu presentera denna fräscht renoverade och genomgående trea. Kvadratmetrarna finner vi på helt rätt plats i detta välplanerade hem och här erbjuds dessutom en otroligt rymlig balkong. Köket är renoverat i sober kulör med goda arbetsytor och bostaden bjuder på bekvämligheter så som god förvaring och både ett stilrent badrum samt en fräsch gäst-WC. Optimalt ljusflöde i lägenheten via de genomgående fönstren och hela hemmet känns mycket rymligt och öppet. Här bor vi med närhet till både serviceutbud, shoppingcentret Mobilia ett stenkast bort, förskola och skola och goda kommunikationsmedel som tar oss till både Malmö city, Hyllie och Svågertorp på ett kick. För pendlaren nås ringvägarna mycket enkelt. Varmt välkomna hem!

Förening

Per Albin Hanssons Väg 53A

Förening

Brf Gröndal Malmö

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Gröndal i Malmö är en äkta bostadsrättsförening och föreningen köpte fastigheten (Ritaren 7 samt hälften av Hyllie 161:21 och Hyllie 165:60 ) 2010-01-11 av Akelius och består av adresserna Per Albin Hanssons väg 49 A-B, 51 A-B, 53 A-B, 55 A-B, 57 A-B, 61 A-B. Totalt finns 136 lägenheter, varav ca 111 i dagsläget är upplåtna med bostadsrätt och ca 25 är upplåtna med hyresrätt. Hyresrättsbostäderna planeras att kontinuerligt säljas av. Det finns även tre hyresrättslokaler varav en som rymmer ett dagis på markplan. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

HUSETS SKICK
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2017 och 2046.

2017 Fräschades gårdsmiljön upp, gården är inhägnad och ny lekplats anlades. Avloppssystemet spolades och filmades, nya värmepumpar installerades och tvättstugor renoverades i trapporna 61a-61c. Staket ut mot Per Albin Hanssons väg sattes upp.
2015 byttes alla portar ut i huset 49-57, entréer sågs över och passagesystem installerades.
2014 renoverades fasaden i hus 61a-c, samt nya portar på plats.
2011 Gemensam el installerades med individuella mätare för att minska kostnaderna för hushållselen. Föreningen renoverade även ytskikten i alla trapphus.

KOMMANDE UNDERHÅLL/RENOVERINGAR
2019/2021 planeras utemiljön ses över ytterligare i samband med renovering av garagets ytskikt samt insida.
ca 2022 planerar föreningen relining av avloppsstammarna. I dagsläget finns inga vidare beslut tagna.

FÖRENINGENS EKONOMI
I årsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstilläggsförsäkring, basutbud på kabel-tv. I dagsläget finns inga avgiftshöjningar planerade (2019-03-13). Senast höjdes avgiften med 1% januari 2019.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 163 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 465 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2019.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen har tecknat en gemensam försäkring som täcker medlemmarnas bostadsrättstillägg. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring.

GEMENSAM EL
Föreningen har tecknat gemensamt elavtal. Medlemmarna debiteras kvartalsvis utifrån individuell förbrukning.

TV/INTERNET
Basutbudet på kabel-TV ingår i årsavgiften och levereras via Telia.
Bredband ingår inte i årsavgiften, tecknas av medlemmen själv. Det finns indraget, av Telia, fibernät. För utbud och mer information se www.telia.se

PARKERING
Föreningen hyr ut 192 garageplatser för ca 245 kr/mån samt parkeringsplatser för ca 200 kr/mån. Separat kö tillämpas för både garage- och parkeringsplatser. Föreningen kan inte lämna garantier för att dessa avgifter gäller. För aktuella prisuppgifter på uthyrning av garage-/parkeringsplatser hänvisar föreningen till Q-park.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns fyra större och en mindre tvättstuga i källaren i hus 49-57.
I trappuppgångarna 61a-c finns cykelförråd. Barnvagnsrum finns på entréplan i hus 49-57
I föreningen finns en festlokal som går att hyra för föreningens medlemmar, mer information finns på föreningens hemsida http://www.brfgrondal.se/.

ÖVRIGT
Föreningen utför tillsyn.

För vidare information, besök gärna föreningens hemsida: http://brfgrondal.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-03-14 samt av säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering