Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kronetorpsgatan 58B

Segevång MALMÖ

1 095 000 kr

Se alla bilder


Visning

Söndag 26/9 12.00-12.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kronetorpsgatan 58B

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 56,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21-2150-2-188-6
Våning 4 av 4, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 095 000 kr
Avgift: 3 752 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 0,47877%
Andel av årsavgift: 0,47877%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1961
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 27 november 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 2805 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 124 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Ögonlocket 11

Hall

Stig in i en öppen och luftig hall med gott om avhägningsmöjligheter samt yta för förvaring. Golvet går i en mörkgrå ton och väggarna är vitmålade vilket ger en stilren kontrast.

Vardagsrum

Till vänster om hallen når du ett socialt vardagsrum med yta för såväl stor soffgrupp som matplats. Ett vardagsrum som erbjuder ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna ut mot grönskan. På golvet vilar modernt laminat i en snygg kall och mörk nyans. Väggarna går i en vit ton samt en fondvägg i en mörk kulör.

Balkong

Från vardagsrummet når du ut till en mysig inglasad balkong som blir som ett extra rum där du kan njuta av en vacker utsikt med mycket grönska oavsett väder. På golvet ligger stilrent trall i en svart ton.

Kök

Ett öppet kök som erbjuder gott om arbetsyta tack vare köksbänk längs båda väggarna. Här finns gott om plats för matbord vid det stora fönstret som bjuder på en trevligt ljusinsläpp. Köksluckorna är av vackert trä och bänkskivan går i en mörk ton som passar perfekt till det mörka kaklet. Köket är utrustad med spis, spisfläkt, ugn, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Väggarna är vitmålade och golvet pryds av sten i en grå nyans.

Sovrum

Stig in i ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring alternativt skrivbord om så önskas. Här finns även inbyggd garderob som erbjuder optimala förvaringsmöjligheter. På golvet vilar en trevlig parkett och väggarna går i en vit nyans.

Badrum

Ett stilrent badrum med moderna inslag så som spotlights i taket. Väggarna pryds av vitt kakel med detaljer i en mörk ton och på golvet ligger svart klinker vilket ger en charmig kontrast. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Kvadratsmart tvåa högst upp i huset med inglasad balkong!

Högst upp i huset finner du denna kvadratsmarta tvåa med rymlig inglasad balkong! Bostaden bjuder på ett öppet och socialt vardagsrum med plats för såväl stor soffgrupp som matplats. Härifrån når du även ut till en mysig inglasad balkong med vacker utsikt över grönskan. Ett hem som erbjuder ett helkaklat badrum med moderna inslag såsom spotlights i taket och här kan du njuta av att kunna nyttja såväl tvättmaskin som torktumlare i hemmet.

Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område med mycket grönska. Boendes här har du kort gångavstånd till närmsta busstation där busslinje 4 går samt närhet till motorvägen och Ringvägen som tar dig smidigt och snabbt till exempelvis Lund, Vellinge och Köpenhamn. Njut av fina och säkra cykelvägar som leder dig på endast några få minuter till exempelvis Värnhem, Entré och Burlöv Center.

Förening

Kronetorpsgatan 58B

Förening

HSB Brf Kronotorp

Allmänt om föreningen

HSB Brf Kronotorp är en äkta bostadsrättsförening och föreningen bildades 1961. Föreningens hus färdigställdes 1960 och innehåller 199 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, samt 2 lokaler. Föreningens tillhörande adresser är Kronetorpsgatan 52 A-B, 54 A-C, 56 A-D och 58 A-C. Föreningens mark är upplåten med tomträtt där nuvarande tomträttsavgäld löper ut 2024-12-31.

Tv och bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV via Comhem och Bredband via Bredband 2. Både kabel-tv och bredband ingår i avgiften.

Parkering

I föreningen finns 96 st p-platser, separat kösystem tillämpas. Kostanden ligger på 150 kr/månad.

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.

FASAD: Totalrenovering och plåtarbete under 2016.
TAK: Omlagt på låghusen över entréerna 2016.
EL: Original.
AVLOPPSSTAMMAR: Under hösten 2015 byttes fyra köksstammar i höghuset.
FÖNSTER: 1990 byttes fönstren.
BALKONGER: 1999 byggdes balkonger ut och glasades in.
TVÄTTSTUGA: Nya maskiner 2011.
VINDAR: Tilläggsisolerade med mineralull 2016.
VÄRMECENTRAL: 2010 byggdes två nya värmecentraler och det installerades nya element i samtliga lägenheter.
MILJÖHUS: Byggdes 2017.
UTEPLATS: Byggdes 2017.

Kommande renoveringar/underhåll:
Hissbyte utförs i dagsläget.
Föreningen planerar stambyte på tappvattenledningarna.

Övrigt

I föreningen finns tvättstuga i källaren på Kronetorpsgatan 56, den är utrustad med fyra tvättmaskiner, två torktummlare och ett torkskåp.
I föreningen finns även 2 festlokaler som man kan hyra. Det finns cykelrum i källaren, cykelställ utanför husen samt cykelgarage på gården som man kan hyra för 25 kr/mån. Kösystem tillämpas. I föreningen finns en trevlig grönskande gård mellan husen. Här finns tillgång till lekplats, utemöbler och grill.

Föreningen utför tillsyn.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 21-09-08. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Härifrån är det nära till allt, fina och säkra cykelvägar leder dig på endast några få minuter till exempelvis Värnhem, Entré och Burlöv Center. Tack vare närheten till både motorvägen och Ringvägen, tar du dig smidigt och snabbt till exempelvis Lund, Vellinge och Köpenhamn. Bra bussförbindelser finns också!

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter