Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hyllie boulevard 9D

Hyllie MALMÖ

3 325 000 kr

Se alla bilder


Snart här!

Laddar bilder

Snart här

Ägaren till denna bostad är ON THE MOHV. Försäljning är planerad men ännu inte bokad. Därför annonseras ännu inte komplett bostadsinformation eller visningstider. Däremot kan du anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu.

Bostadsfakta:

Hyllie boulevard 9D

Antal rum 4 rum
Boarea 91,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 11203
Våning 3 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 325 000 kr utgångspris
Avgift: 4 693 kr/mån Inkl värme, VA, kabel-tv och bredband
Andel i föreningen: 1,4856%
Andel av årsavgift: 1,48721%
Pantsatt Ja
Allmänt Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: Förråd i markplan på innergården

Utöver den redovisade avgiften på 4693kr/mån så tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 220kr/mån för Telia TriplePlay.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft med återvinning
Energideklaration
Utfärdad den 31 maj 2017
Energiklass: B
Primärenergital: 50 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Marknadsplatsen 4

Hall

Väl inne i lägenheten så väntar ljusa ytskikt och ett parkettgolv som löper genom hela lägenheten. Hallen har plats för både byrå och hatt/skohylla för att hänga undan ytterkläder och ha extra förvaring. Här ifrån har man också direkt tillgång lägenhetens gäst wc.

Sovrum 1

Rymmer en mindre säng samt en större förvaringsvägg mitt emot. Detta sovrum har också tillgång till lägenhetens inglasade balkong (gjordes 2017) med glaspartier som går från golv till tak för härlig utsikt över föreningens trevliga innergård. Här har man gott om plats för bord och fyra stolar.

Sovrum 2

Lägenhetens Master bedroom med gott om plats för dubbelsäng samt dubbla sängbord och även byrå vid behov. Dessutom kommer sovrummet med en platsbyggd garderob som ger bra förvaringsmöjligheter.

Sovrum 3

Ligger i anslutning till lägenhetens vardagsrum/kök. Rymmer enkelsäng och skrivbord eller dubbelsäng med enkelt sängbord, samt plats för garderob.

Kök

I lägenhetens kök så möts vi av enhällig vit finish på kakel, luckor och vitvaror för ett snyggt och avskalat utseende. Samtliga vitvaror är från siemens och köket bjuder för övrigt på bra förvaringsmöjligheter samt innehar fullstor kyl och frys.

Vardagsrum

I anslutning till köket så flyter vardagsrummet ihop med matplatsen vilket ger en öppen och härlig känsla, perfekt för att socialisera och spendera tid ihop. Väl förbi matplatsen så har man gott om plats för soffgrupp och mediamöbler.

Bad/wc

Helkaklat rymligt badrum med all den utrustning man kan önska sig; Badkar, wc, kommod med förvaring, tvättmaskin och torktumlare. Vidare har badrummet en mycket praktisk arbetsbänk ovan maskinerna samt en hel del extra förvaring i form av ytterligare skåp för handdukar och dylikt.

Gäst wc

Lägenhetens andra toalett ligger i direkt anslutning till hallen, innehar mörkt klinker till golv och vitmålade väggar med kakel vid kommod. Här har man också plats för ytterligare mindre förvaring vid behov.

En 4:a för hela familjen med balkong i sydväst-läge på Hyllie Boulevard!

Med Emporia och Hyllie Station på mycket bekvämt gångavstånd så presenteras denna fyra på 91 kvm med balkong på tredje våningen. Med öppen planlösning och flertalet sovrum är denna lägenheten perfekt för den lite större familjen som vill bo nära shopping, kafeer och väldigt bra kommunikationsmöjligheter.

Förening

Hyllie boulevard 9D

Förening

Brf Hyllie Boulevard

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN:
Brf Hyllie Boulevard är en bostadsrättsförening med 85 urbana lägenheter på bästa adress i Hyllie. Två lokaler tillhör föreningen och är båda uthyrda.

HUSETS SKICK:
Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvatten debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.

Systemet är ett trådlöst system som samlar in mätdata från respektive lägenhet utan manuell avläsning. Mätdatat samlas ihop centralt och debiteringen sker efter faktisk förbrukning i efterskott hos er ekonomiska förvaltare. Förbrukningen för tre månader kommer som en separat post på den första avin i varje kvartal.

INTERNET OCH TV:
Det finns ett avtal mellan bostadsrättsföreningen och Telia om installation av bredband. Bredbandsnätet består av en så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Bredband på 100/100 mbit per sekund. Detta Triple-play abonnemang läggs som en obligatorisk kostnad på månadsavgiften och kostar 220kr/mån.

EKONOMI
Föreningen har inga planer på att höja avgiften. Kontrollerat 2020-05-01. SBC tar ut en överlåtelseavgift på 1182,50kr och en pantsättningsavgift på 473kr. Båda dessa betalas av köparen.

PARKERING OCH ANDRA UTRYMMEN:
Möjlighet finns till garage om en kostnad till 800 kr. Det finns 59 platser och det är separat kö. I dagsläget en person i kö (2020-08-27).
Cykelrum finns tillgängligt till höger om porten.
Miljörum finns till förfogande.

Föreningens hemsida: http://brf-hyllie-boulevard.socinet.com/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter