Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Carlsgatan 7F

City Malmö

2 495 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Carlsgatan 7F

Antal rum 1,5 rum + Kök
Boarea 45,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 1404
Våning 5 av 20, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 495 000 kr eller enl överenskommelse
Avgift: 2 720 kr/mån inkl. värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om ca 249 kr/månad för TV, bredband och telefoni. Föreningen har individuell mätning av varmvatten och hushållsel, medlemmen debiteras i efterskott utifrån faktisk förbrukning.
Andel i föreningen: 0,627%
Andel av årsavgift: 0,8441%
Driftskostnad 7 788 kr/år
varav
El: 5 124 kr
Övrigt: 2 664 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar I angiven driftskostnad för 1 persons hushåll ingår hushållsel om ca 5 124 kr/år samt varmvatten om ca 2 664 kr/år. Observera att kostnaden är schablonberäknad. Medlemmen debiteras utefter faktisk förbrukning för hushållsel samt varmvatten.
Inglasad balkong.
Pantsatt Ja
Allmänt Månadsavgiften om 2 969 kr fördelas enligt följande:
Avgift bostad: 2 720 kr
Obligatoriska tillägg: ca 249 kr
De obligatoriska tilläggen avser kostnad för bredband, kabel-TV och telefoni.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)
Energideklaration Finns för närvarande inte
HALL
Ekparkett på golv och skjutdörrsgarderober med spegeldörrar.

KÖK
Stort kök i vinkel i öppen planlösning med allrummet. Modernt kök från Marbodal med vita luckor, bänkskiva i laminat med granitimitation och vitt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med vitvaror från Siemens; inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, fläkt och kyl/frys.

ALLRUM
Ekparkett på golv och utgång till den rymliga inglasade balkongen. Rummet delas av smart via skjutdörrsgarderober där vi får en avskild del för sängen i sovalkoven.

BADRUM
Kaklat badrum utrustat med dusch med duschvägg i glas , handfat med kommod, kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens och spegelskåp med belysning ovan. Spotlights i tak. Vitkaklade väggar och grå klinker på golv.

Toppmodern nyproducerad bostad med inglasad balkong mitt i city!

Nu finns chansen att förvärva detta fantastiska hem där du får vara den allra första som bor! Nyproducerad lägenhet mitt i Malmö City med allt som behövs i vardagen runt knuten. Ingen väntetid på denna pärla, inflytt är möjlig redan i slutet på oktober - guldchans! Mycket välplanerad och luftig lägenhet med öppen planlösning, smarta förvaringslösningar som fyller flera funktioner och skapar avgränsningar mellan sovalkov och allrum, inglasad balkong samt härligt ljusinsläpp genom de stora fönstren. Goda kommunikationer med centralstationen som granne och rakt utanför dörren finner vi Malmös stadspuls med bland annat shoppingstråk, nattliv, restauranger och caféer samtidigt som vi har nära till både grönskande omgivningar i Slottsparken/Kungsparken och havet på kort cykelavstånd. Även ringvägarna nås enkelt för pendlaren. Bättre än såhär blir det inte! Kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

Förening

Carlsgatan 7F

Förening

Brf Malmö Living

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Malmö Living är en äkta förening och består av totalt 86 lägenheter och 2 lokaler med adresserna Carlsgatan 7 E-G och Lokgatan 14-16. Inflyttning i lägenheterna beräknas ske i fyra etapper med första inflyttning i oktober 2019, etapp 2 och 3 i november 2019 och etapp 4 i december 2019. Bostadsrättsföreningen registrerades hos Bolagsverket 2010-03-09. Ekonomisk plan registrerades 2019-07-19. Föreningen äger marken.

HUSETS SKICK
Föreningen följer en underhållsplan.

Huset färdigställs 2019 och därmed finns inga planerade renoveringar eller underhåll i dagsläget.

FÖRENINGENS EKONOMI
I avgiften ingår värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om ca 249 kr/månad för TV, bredband och telefoni. Föreningen kommer ha individuell mätning av varmvatten och hushållsel och medlemmen debiteras utefter faktisk förbrukning i efterskott.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 163 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 465 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2019.

För mer information se vidare i ekonomisk plan.

BOSTADSRÄTTSTILLÄGG
Föreningen kommer att teckna en gemensam försäkring som täcker medlemmarnas bostadsrättstillägg. Detta innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren inte behöver ha detta tillägg till sin hemförsäkring

PARKERING
Föreningens medlemmar kommer att ha möjlighet att hyra parkeringsplatser av Q-park i närliggande parkeringsgarage på Lokgatan 9. Föreningen har tilldelats 54 st parkeringsplatser. Kösystem kommer tillämpas och Q-park administrerar garageplatserna.

Föreningen är ansluten till bilpool och cykelpool genom Sunfleet.

TV/INTERNET
Föreningen är ansluten till fibernät för data, tele och TV via Telia Triple Play.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare, således finns det ingen gemensam tvättstuga i byggnaden.

Föreningen kommer ha en stor gemensam takterass på våning 8 som delas med grannfastigheten. I föreningen kommer det även finnas en övernattningslägenhet på vån 8 som medlemmar kan hyra.

På vån 2 och 3 kommer det finnas cykelparkering, rullstols- och barnvagnsförvaring samt miljörum.

Till varje lägenhet hör ett eller två lägenhetsförråd beläget antingen i lägenheten och/eller på våningsplan 3 till 7.

ÖVRIGT
Bostadsrätten har inte varit föremål för kontrollmätning och det kan därmed föreligga avvikelse mellan angiven area i förhållande till färdigställd area.

Ovanstående uppgifter är inhämtade från berörd förening/ekonomisk plan samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering