Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Ahrenbergsgatan 10

Bulltofta Malmö

2 195 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, vänligen anmäl dig!

Måndag 26/10 17.00-17.40

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Ahrenbergsgatan 10

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 73,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 02401
Våning 5 av 8, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 195 000 kr utgångspris
Avgift: 4 669 kr/mån inkl. värme, kallvatten, kabel-TV, bredband, IP telefoni samt bostadsrättstillägg. Individuell mätning för el och varmvatten tillämpas och medlemmen debiteras för den faktiska förbrukningen.
Andel i föreningen: 0,0255%
Andel av årsavgift: 2,64515%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja
Allmänt Säljaren disponerar i dagsläget över ett källarförråd.
Säljaren informerar om att ringklockan är ur funktion.
Garderoberna i klädkammaren stannar kvar och ingår i köpet.
Skjutdörrsgarderoben ingår ej utan tas med av säljaren.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018-2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Runt hörnet finner vi Bulltofta rekreationsområde där det erbjuds en rad olika aktiviteter för den sportige. Vi finner trevliga motions- och promenadspår för den som vill ta en uppfriskande powerwalk och det bjuds även på utegym, olika bollplaner, minigolfbana, tennisbana, discgolfbana och ett motionscenter. Här finns något som passar för alla. Vill man bara strosa runt i den lummiga miljön så går det utmärkt att göra det! Närheten finns också till både Stora Coop och Burger King.

Entré:
Vi välkomnas in i bostaden genom hallen där vi har goda förvaringsmöjligheter i garderober samt plats för avhängning av ytterplagg. Parkett på golv och vita väggar. Säkerhetsdörr. Längre in i hallen finner vi dessutom en klädkammare som sväljer det mesta!

Kök:
Stort Vedum-kök med god arbetsyta i öppen planlösning med vardagsrummet för socialt umgänge. Vita luckor med plats för förvaring i både över- och underskåp, stänkskydd i svart kakel, bänkskiva i svart laminat och spotlights ovan arbetsyta. Köket är utrustat med vitvaror, integrerad diskmaskin, fullhöjd rostfri kyl och frys, inbyggd rostfri mikrovågsugn, induktionshäll, inbyggd rostfri ugn och fläkt. I köksdelen får större matsällskap om ca 6-8 personer plats. Parkett på golv och vita väggar. Spotlights i tak.

Vardagsrum:
I anslutning till köket finner vi det öppna vardagsrummet där vi får plats med soffmöblemang och förvaring. Parkett på golv och vita väggar.

Balkong:
Den otroligt härliga balkongen når vi via kök/vardagsrum. Inglasad balkong från golv till tak samt glasad balkongdörr vilket ger härligt ljusinsläpp till rummet intill. Skön matta på golvet på balkongen och belysning finns installerad. Här får vi med enkelhet plats med loungemöblemang!

Sovrum:
Rofyllt sovrum med fri utsikt där en större säng får plats samt exempelvis förvaring eller skrivbord. Plats finns till extra förvaring. Parkett på golv och vita väggar

Sovrum:
Större sovrum där vi med enkelhet får plats med både dubbelsäng och förvaring. Fri utsikt även här. Parkett på golv och vita väggar.

Badrum:
Rymligt och stilrent badrum utrustat med dusch med duschväggar, WC, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, tvättmaskin och torktumlare med avlastningsyta. Helkaklade vita väggar och sandfärgad klinker på golv.

Välplanerad 3:a på våning 5 med inglasad balkong på barnvänligt område!

Välkommen till trevliga och naturnära Bulltofta och denna moderna trerummare med härlig inglasad balkong! Bostaden är ljus och välplanerad, stora fönsterpartier i två väderstreck med utsikt mot den intilliggande parken. Genomgående fina parkettgolv finns här och goda förvaringsmöjligheter. Tvättmöjligheter finns i lägenheten för en enkel vardag och vi finner härliga sociala ytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Förening

Ahrenbergsgatan 10

Förening

Brf Skogsstigen 2

Allmänt om föreningen

Brf Skogsstigen 2 bildades 2017 och registrerades hos Bolagsverket samma år. Inflyttning skedde med start under 2019. Tillhörande adresser i föreningen är Ahrenbergsgatan 10 och i föreningen finns 39 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

HUSETS SKICK
Huset byggdes 2018- 2019.

Inga större fastighetsunderhåll är planerade i dagsläget.

FÖRENINGENS EKONOMI
Inga avgiftsförändringar finns planerade i dagsläget.
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Individuell mätning av varmvatten debiteras enligt förbrukning och tillkommer utöver månadsavgiften.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 183 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 473 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2020.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns gårdsytor mellan husen med planteringar, gångytor, sittplatser och lekytor för små barn.
Det finns 2 miljöstationer, cykelparkering samt cykelförråd.

Ingen tvättstuga finns. Varje lägenhet har egen tvättmaskin.

EL
Föreningen har individuell el med separat mätning och medlemmarna debiteras utifrån faktisk förbrukning.

TV/INTERNET
Kabel-TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV via Comhem. Basutbudet ingår i avgiften.
Internet: Föreningen är ansluten till bredband via Comhem. Bredbandet ligger som ett obligatoriskt tillägg till avgiften om 161 kr/månad.

PARKERING
Föreningen har 35 st platser reserverade i det närliggande parkeringshuset. Kostnaden för dessa parkeringsplatser är ca 900 kr/månad. Administrationen av uthyrningen hanteras genom Apcoa.

ÖVRIGT
Brf Skogsstigen 2 har del i gemensamhetsanläggning som innefattar miljöhus, sophantering och grönytor på framsidan samt de 7 parkeringsplatserna (uthyrda) bredvid Brf Skogsstigen 1 i öster som tillhör de tre föreningarna tillsammans.

Entreprenör är Midroc Construction AB.

För mer information besök gärna föreningens hemsida på www.brfskogsstigen2.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Här bor vi granne med Bulltofta rekreationsområde som är en grön idyll för den som gillar att njuta av naturen och här hittar vi både fotbollsplaner, bangolf, basketplan, tennisbanor, upplysta motionsspår samt ett gym. Ett par minuter bort har vi både matbutik, bank, snabbmatsrestaurang samt ringvägen som nås enkelt för pendlaren.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter