Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Steglitsvägen 9 A

Lund

2 695 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 2: 3 000 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Steglitsvägen 9 A

Antal rum 4 rum
Boarea 99,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 421
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr utgångspris
Avgift: 5 399 kr/mån Inkl värme, VA, kabel-TV, bredband & garage
Andel i föreningen: 0,8136%
Andel av årsavgift: 0,8136%
Tillträde Enligt överenskommelse
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1968
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 5 juli 2018
Energiklass: -
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år
Äntligen är en av de eftertraktade fyrorna till salu i välskötta Brf Carlsro! Bostaden uppgår till 99 kvadratmeter och bjuder på 3 rejäla sovrum, dubbla badrumsmiljöer, öppna sociala ytor och en underbar balkong i väster. Boendet som passar perfekt för bland annat barnfamiljen är i välhållet skick och ligger på en gavel som ger fönster i tre väderstreck. Vi finner vidare ett smart planerat kök med naturlig matplats, ljusa väggar genomgående i bostaden, helkaklat badrum med tvättmaskin samt en Gäst-WC. Läget är lugnt och naturnära på Väster med lekpark precis utanför husknuten och korta avstånd till både förskola, skola och Lunds centrum. Välkomna på visning!

HALL

Smart planerad hall med avhängningsmöjligheter direkt i entrén i stora garderober med skjutdörrar av spegelglas. Slittåligt laminatgolv och ljusa väggar. Ny säkerhetsdörr.

BADRUM

Till vänster i entrén finner vi ett modernt helkaklat badrum i grått och vitt med dusch, WC, handfat, tillhörande badrumsskåp samt tvättmaskin. Badrummet renoverades av föreningen i samband med stambytet 2008.

KÖK

Trevligt parallellkök i gott skick med bra arbetsytor och generös förvaring där vita skåpsluckor möter ljust kakel och bänkskivor av slittålig laminat. Utrustning: Side by side kyl och frys, keramisk spishäll, varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn samt spisfläkt. I förlängningen av köket finns en stor matplats för sex personer. Plastmatta möter vita väggar. Från köket nås den underbara västerbalkongen. Väl tilltagen och utsikt över den prunkande innergården.

VARDAGSRUM

Via såväl kök som hall nås vardagsrummet med plats för både matplats och soffgrupp. Generöst fönsterparti i väster och mindre i norr släpper in rikligt med ljus över vackert parkettgolv och ljusa tapetserade väggar.

SOVRUM 1

Det största av de tre sovrummen rymmer ledigt både dubbelsäng och ytterligare förvaringsmöbler utöver garderoben som ingår. Inrett med snyggt laminatgolv och en behaglig ljus tapet på väggarna.

SOVRUM 2

Innan vi når sovrummet finner vi 2 väggfasta garderober för effektiv förvaring. Rummet är inrett med ljusa tapeter och laminatgolv. Även detta rummet är stort nog för en dubbelsäng.

SOVRUM 3/KONTOR

Från matplatsen i köket når vi det sista sovrummet. Även detta är ljus och trivsamt med plastmatta på golvet och ljusa tapetserade väggar.

GÄST-WC

I anknytning till sovrum 2 ligger ytterligare en toalett med WC och handfat. Inrett med vita helkaklade väggar och beigt klinkergolv.
Äntligen är en av de eftertraktade fyrorna till salu i välskötta Brf Carlsro! Bostaden uppgår till 99 kvadratmeter och bjuder på 3 rejäla sovrum, dubbla badrumsmiljöer, öppna sociala ytor och en underbar balkong i väster.

Förening

Steglitsvägen 9 A

Förening

Brf Carlsro i Lund

Allmänt om föreningen

Brf Carlsro i Lund har adresserna Steglitsvägen 3-11 och omfattar 153 bostadsrätter i 5 hus. HSB sköter ekonomisk förvaltning. I husen finns 1-, 2-, 3- och 4-rumslägenheter.

BYGGNADERNAS SKICK
Avloppsstammar: Byttes 2006-2008. Samtliga lägenheter fick i samband med stambytet helrenoverat badrum och toaletter.
Trapphus/Entréer: Renoverade 2009/2010.
Hissarna: Renoverade 2011/2012.
Ventilation: Självdrag. Endast kolfilterfläktar godkänns.
El: Renoverat under 2006.
Tak: Renoverat under 2003/2004.
Fönster: Renoverade 2000.
Balkonger: Renoverade 2014.
Kulvertbyte: (Fjärrvärme) 2019
Säkerhetsdörrar: Nya till samtliga lägenheter 2019


KOMMANDE RENOVERINGAR
Inga kommande större renoveringar finns inplanerade.

TV OCH INTERNET
Kabel-tv via Com Hem ingår i avgiften.
Bredband via Ownit ingår i avgiften.

GEMENSAM EL
Föreningen har ett gemensamt elavtal där varje medlem betalar utifrån sin förbrukning. Då föreningen skickar ut avierna kvartalsvis, kommer debiteringen av elförbrukningen med fyra månaders fördröjning.

GEMENSAMHETLOKALER
I föreningen finns parkeringshus, verkstad, tvättstugor, barnvagnsrum, gym och cykelrum. Gym kostar 300 år/år/lägenhet.

PARKERING
Till vissa lägenheter ingår garageplats. Fråga mäklaren om det ingår för den aktuella lägenheten. Laddstolpar och gästparkering finns på området. Fri parkering råder på närliggande gator.

EKONOMI
Det finns inga planerade avgiftsändringar. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. För mer information om föreningens ekonomi se den senaste årsredovisning på mohv.se.

ÖVRIGT
Föreningen tillåter delat ägandeskap där den som ska bo i lägenheten måste äga minst 10%. Det gäller endast om förhållandet är förälder/barn. Övrigt delägande får diskuteras med styrelsen.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter