Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Neversvägen 33

Brunnshög Lund

1 695 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 5: 1 800 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Neversvägen 33

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 61,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 265
Våning 6 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 4 593 kr/mån inkl värme, vatten kabel-tv, bredband och fast delkostnad för el (rörlig förbrukningskostnad för el tillkommer efter mätning).
Andel i föreningen: 1,00449%
Andel av årsavgift: 1,00447%
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 8 juni 2011
Energiklass: -
Primärenergital: 141 kWh/m² och år
Hall
Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter.

Badrum
Stort badrum med dusch, handfat och wc. Badrummet är helkaklat och även utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Kök
Luftigt kök med goda arbetsytor och plats till förvaring. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum
Trivsamt vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till en härlig balkong i söderläge. Parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för en större säng och förvaring. Inbyggd skjutgarderob och fönster i söder.

Balkong
Underbar balkong i söderläge med en fantastisk utsikt över Lund.
Med en fantastisk utsikt över Lund finns nu möjligheten att förvärva en tvåa på trendiga Brunnshög! Här bor du bra högt upp i huset med en härlig balkong. Välkommen på visning!

Förening

Neversvägen 33

Förening

Brf Solhöjden

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Solhöjden omfattar 84 lägenheter fördelade på tre bostadshus uppförda 2006 (Neversvägen 31, 33 och 35). Dessa är belägna nära vattentornet och Lunds högsta punkt 87 m över havsnivån. Lägenheterna är ljusa och har balkonger/uteplatser mot söder och väster, varifrån en magnifik utsikt över landskapet utbreder sig.

EKONOMI
I månadsavgiften, som faktureras av Riksbyggen, ingår värme, vatten, TV-signal från ComHem samt bredband 1000Mbit från Bredband2. Föreningen har ännu ej tagit beslut om framtida avgiftsändringar men det kan bli aktuellt med mindre höjningar framöver. Vid överlåtelse av lägenheten tar föreningen ut en överlåtelseavgift på 2,5% av ett prisbasbelopp (1138 kr för 2018) av köparen.

Vid pantsättning av lägenheten tar föreningen ut en avgift på 1% av ett prisbasbelopp (455 kr för 2018).
Vid uthyrning i andra hand tillkommer en årlig avgift om 10% av ett prisbasbelopp (4550 kr för 2018). (Observera att andrahandsuthyrningar också måste godkännas av styrelsen.)


FÖRVALTNING
Riksbyggen har genom avtal fått uppdrag att förvalta och sköta Föreningens egendom. I Riksbyggens åtagande ingår ekonomisk och teknisk förvaltning.

El
Föreningen tillämpar gemensam el med individuell debitering. Det betyder att medlemmarna tecknar inget eget elavtal utan använder föreningens el. Förbrukning per lägenhet mäts av föreningen och debiteras med 4 månaders fördröjning på samma avi som månadsavgifterna till föreningen. Föreningen tar ut en fast avgift (i nuläget 45kr/månad) för administration av elmätningen. Detta ska jämföras med de fasta avgifterna till nätägare och elbolag som annars skulle betalas för ett individuellt elavtal.

Efter överlämning kommer säljaren att få ytterligare avier för elen de månader som ännu inte är betalda och köparen kommer inte få någon debitering för förbrukning av el de första månaderna efter inflyttning.

Säkringar och jordfelsbrytare till varje lägenheten finns bakom en lucka i närheten av entrén till varje lägenhet.

Säkringar till gemensamma utrymmen samt elmätare och huvudsäkringar för lägenheterna är placerade i ett centralt rum i varje hus. Ifall något där behöver bytas/återställas/lagas kontakta Riksbyggen. Några personer i styrelsen har också nyckel till dessa utrymmen och kan hjälpa till i enklare fall, men observera att de inte har någon jour och därför inte alltid är tillgängliga.

PARKERING
Föreningen förfogar över 83 garageplatser. Avgiften är för närvarande 300kr/månad. För information om dagsaktuell platskö, uthyrning och fakturafrågor hänvisas till Riksbyggens ekonomicentral. De kan nås på telefon 0771-86 08 60 eller e-postadress boa@riksbyggen.se. Besöksparkeringen på området har tagits över av Lunds kommuns Parkeringsbolag (LKP) vilket innebär att du kan betala med parkeringsappar som parkster. Observera att parkeringsplats inte medföljer lägenheten i samband med överlåtelse.

Föreningen har nyligen installerat laddstationer. För mer info se https://www.brfsolhojden.se/wp-content/uploads/2019-09-Nyhetsbrev-september-2019.pdf)

TVÄTTSTUGA
Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. För föreningens medlemmar finns också gemensam tvättstuga med två 5-kg tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Tre tvättider finns per dag och bokas via tavlan utanför tvättstugan i Hus 35.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan om 10 år. Enligt planen visas ett underhållsbehov om 1,5 miljon kronor de kommande 10 åren. Föreningen ser inget behov av större renovering i dagsläget och har inget sådant arbete inplanerat.

Balkonginglasning
Föreningen har valt ett system för inglasning från Windoor Sverige AB. För prisuppgifter och mer information kontakta Windoor på telefon 040-631 23 00 eller www.windoor.se.

Hemsida
Föreningens hemsida är www.brfsolhojden.se

ÖVRIGT
Cykelrum och barnvagnsrum finns. Post levereras till postfack i huvudentrén. Andrahandsuthyrning ska godkännas av föreningen. Utanför soprummet till Neversvägen 35 finns även en slang för påfyllning av luft till cyklar

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2019-09-09. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Området

Den nya, attraktiva stadsdelen Brunnshög ligger mitt i en pulserande storstadsregion, med unik närhet till forskningsanläggningarna MAX IV och ESS men även Lunds Universitet, Lunds Tekniska Högskola, forskarbyarna Ideon, Medicon Village och Mobile Heights samt många världsledande kunskapsorienterade företag – bland andra SONY, Axis Communications, Qlik och många många fler. Här finner du en barnvänlig miljö med lummig grönska och fina naturområden inpå knutarna. Innerstadens trafik och buller märks inte här, men samtidigt har du närmsta busshållplats precis utanför med en väl utvecklad kollektivtrafik, som snabbt tar dig in till Lunds centrum. Cykelnät och gångstråk är också väl utbyggda för att lätt ta sig runt i Lund. Inom några få kilometers avstånd väntar upplevelser i naturreservat och naturskyddsområden, du kan besöka härliga rekreationsområden och spela golf.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering