Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Spränggatan 23

Skurholmen Luleå

2 095 000 kr

Se alla bilder


Visning

Anmäl er till visningen via hemsidan eller till 072-555 04 57

Fredag 22/1 12.15-13.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Spränggatan 23

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 87,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Kommentar Loftgång
Ekonomi Pris: 2 095 000 kr utgångspris
Avgift: 5 309 kr/mån inkl; värme, vatten/avlopp, sophantering & snöskottning.
Andel i föreningen: 13,48%
Driftskostnad 3 633 kr/år
varav
El: 3 633 kr (7324 kWh)
Beräknat antal pers: 3
Takterrass
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2017/1941
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system med värmeåtervinning
Energideklaration
Utfärdad den 5 juli 2016
Energiklass: -
Primärenergital: 99 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Filaren 12
Övriga byggnader Källarförråd medföljer.

HALL

Då du kliver in i bostaden möts du av en mysig hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder till vänster. Tapetserade väggar, vitt tak och mörkt klinkergolv med golvvärme.

BADRUM

Entréplanets badrum finns i anslutning till hallen och erbjuder kombinerad tvätt/torktumlare, handfat med kommond, spegelskåp med belysning, WC samt dusch med vikbara glasdörrar. Stilrent vitt kakel på väggarna och mörk klinkergolv med praktisk golvvärme.

KÖK

Rymligt och inbjudande kök med utrymme för matgrupp samt gott om arbetsytor och förvaring. Här finner vi en klassiskt vit köksinredning, ljusgrå bänkskiva i laminat som matchats mot vitt kakel. Maskinell utrustning som återfinns är diskmaskin, induktionshäll, fläkt, ugn och kombinerad kyl/frys i rostfritt stål.

VARDAGSRUM

I trivsam anknytning till kök och hall finner vi vardagsrummet. Ett stort fönsterparti ser till att det blir rikligt med ljusinsläpp till rummet. Elegant parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns plats till generös soffgrupp och övrigt möblemang.

SOVRUM 1

Trivsamt sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbel. Parkettgolv och tapetserade väggar. Fönster vetter ut mot loftgången.

SOVRUM 2

På övre plan finner vi detta rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och övrigt möblemang. Parkettgolv med vitmålade väggar samt en mörkare fondtapet.

BADRUM / BASTU

Det helkaklade badrummet på övre plan erbjuder praktisk duschhörna, WC, handfat med kommod samt spegelskåp. Här finns även en trivsamma bastu med fönster.

TAKTERRASS

På övre plan finns utgång till bostadens rymliga trädäckade takterrass med plats för utemöbler och grill.

Trivsam och generös trerummare på två våningsplan med solfylld takterrass!

- Nyproducerad lägenhet från 2017
- Öppen och tilltalande planlösning
- Trädäckad takterrass plus uteplats i loftgången
- 2 helkaklade badrum samt bastu
- Fint och bekvämt boende nära grönområden
Detta är en perfekt lägenhet för den större familjen som söker lägenhet med bra rymd och fina sällskapsytor. Entré via loftgång med plats för mindre möblemang om så önskas. Lägenheten disponerar hall med plats för klädavhängning, helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare och ett trevligt sovrum. En öppen planlösning mellan vardagsrum och fullt utrustat kök med stilren köksinredning och angränsande matplats. Läcker sprialtrapp tar dig upp till övre plan där rymligt sovrum och ett helkaklat badrum med bastu finns. På detta våningsplan når vi även bostadens härliga takterrass i soligt läge!

Skurholmen är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från centrumkärnan och ca 6 km från Luleå tekniska universitet. Goda busskommunikationer med flertalet busshållplatser i närheten förbinder till universitetet, centrum såväl som flygplatsen. I direkt närhet finns en kiosk med minilivs och paketutlämning. För den sötsugna finns kända Holms konditori intill Hertsövägen. På gångavstånd från bostaden finner vi Örnäset centrum med större mataffär, restauranger och apotek. I området finns skog och natur alldeles runt hörnet med flera motionsslingor som tillhör friluftsområdet Ormberget där det vintertid bl.a. går att åka längdskidor. Här på Skurholmen bor du med närhet till förskolor och skolor från förskoleklass upp till årskurs 9.

Välkommen att kontakta mäklare för visning och mer information!

Förening

Spränggatan 23

Förening

Brf Filaren 12

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Filaren 12 är en äkta bostadsrättsförening som förfogar över 12 st lägenheter belägna på fastigheten Filaren 12 i Luleå Kommun. Byggnaderna är uppförda 1941 med adress Spränggatan 23. Under 2018 färdigställdes en tillbyggnad av fastigheterna som består av 6 st av de totalt 12 lägenheterna. I byggnaden finns en gemensam tvättstuga.

Tv och bredband

Bredband via Lunet.

Parkering

I föreningen finns det 10 st parkeringsplatser med motorvärmare, 250 kr/mån.
Finns tillgänglig plats för köpare. (2020-12-07).

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftsförändringar.

Renoveringar - utförda och planerade

Inga planerade renoveringar. Föreningen följer sin underhållsplan och har nyligen haft 2-årsbesiktning.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja.

Området

Skurholmen består av delområdena Västra Skurholmen, Burströmska gärdan, Smedkroken, Östra Skurholmen, Bredviken, Norra Bredviken, Hagaplan, Knöppelåsen, Fridhem och Kvarnbäcken. Skurholmen är indelat i två delar som delas av Svartöleden. Västra Skurholmen är nästan uteslutande bebyggt av nya låga hyreshus. Många barnfamiljer har slagit sig ned här på grund av det centrala läget och områdets goda rykte. Skurholmen är väldigt lugnt både dag- och nattetid. Östra Skurholmen är till en viss del byggt på ett berg. En stor del av husen är privatägda. Skurholmen gränsar i väster mot Skurholmsfjärden, i norr mot Kronan, i öster mot Örnäset och i söder mot Lövskatan. Burströmska Gärdan är ett hyreshusområde med bostdsrätter som ligger mot Svartöleden. Under slutet av 1800-talet fanns på Skurholmen några enstaka hus. År 1900 byggdes den första enkla bron över till Malmudden. På Skurholmen finns en LM-skola (F-6), fyra förskolor samt ett vård- och omsorgsboende. Här finns också vårdcentral och folktandvård.

Närservice

Boendeformerna varierar mellan våra hyresrätter, bostadsrätter och villor. Angränsande bostadsområdet Örnäset erbjuder ett rikt serviceutbud. I närheten finns även vårdcentral, apotek och ett mysigt café.

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter