Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Östra Malmgatan 27

Östermalm Luleå

1 795 000 kr

Se alla bilder

ShowHighestBid

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 1 650 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Östra Malmgatan 27

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 60,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 7346-00004
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr utgångspris
Avgift: 3 518 kr/mån inkl; värme, vatten/avlopp och sophantering.
Andel i föreningen: 13,45135%
Andel av årsavgift: 15,543%
Driftskostnad 2 598 kr/år
varav
El: 2 598 kr (1025 kWh)
Beräknat antal pers: 2
Tillträde Flexibelt tillträde!
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1987
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 18 december 2018
Energiklass: -
Primärenergital: 172 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Boken 7

HALL

På bekvämt markplansläge stiger man i den välkomnande hallen på ett praktiskt klinkergolv i mörkgrått utförande. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob från Elfa längs med ena väggen. Tapetserade väggar och infälld belysning.

SOVRUM

Från hallen nås sovrummet som erbjuder plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Ett stiligt ekparkettgolv löper vidare och återfinns i lägenhetens övriga rum. Grå tapet med mönstrad fondvägg. Generös och praktisk garderobsvägg (Elfa) erbjuder gott om förvaring.

VARDAGSRUM

Socialt vardagsrum där det finns utrymme för soffgrupp och TV-möbel. Det är förberett och draget för hemmabio med högtalarkabel i väggen samt HDMI-kabel i taket till projektor. Här finns även utgång till balkongen.

KÖK

Bostadens välutrustade kök kommer ifrån Epoq (2014) och erbjuder fina arbetsytor samt gott om förvaringsmöjligheter. Maskinell utrustning som återfinns är integrerad diskmaskin, kombinerad kyl/frys, inbyggd ugn och mikro i behaglig arbetshöjd. Spishäll med tillhörande fläkt finns placerad på den trevliga köksön som skapar en fin avgränsning mellan vardagsrummet och köket. Klassiskt vit köksinredning med kontrasterande mörkmelerad bänkskiva i laminat, infälld belysning under köksskåpen samt i taket. Plats för matgrupp finns i anslutning till köket och intill fönstret.

BADRUM

Helkaklat badrum med trivsam golvvärme och duschhörna. Mörkgrått klinkergolv, vitkaklade väggar med fondmosaik i duschen samt vid handfatet. Här finns WC, handfat med kommod, spegel samt väggmonterad högskåp.

ÖVRIGT

Vindsförråd medföljer.

Stadsnära och helrenoverad tvårummare på omtyckta Östermalm!

- Ljus och socialt planerad lägenhet
- Genomgående renoverade ytskikt
- Stabil förening med god ekonomi
- Parkeringsplats finns att tillgå.
Varmt välkommen till omtyckta Östermalm och denna trivsamt välplanerade tvårummare på 60 m². Bostaden disponerar fullt utrustat kök med separat köksö, gott om arbetsytor och mycket förvaringsmöjligheter. Här finns utrymme för matplats och soffgrupp samt övrigt möblemang. Till detta ett stiligt helkaklat badrum med golvvärme som sätter guldkant på boendet!

Brf Boken 7 är en välskött och trivsam föreningen med nyligen genomförda renoveringar så som ommålning av fasad och fönster, renoverad tvättstuga och en uppdaterad underhållsplan. Generöst vindsförråd medföljer.

Östermalm är ett omtyckt och populärt område som ligger med bekvämt promenadavstånd till stadskärnan och dess utbud av restauranger och butiker. Här bor du naturnära med fina promenadstråk längs med Skurholmsfjärden där det även finns ett omtyckt utegym! Det finns gott om både bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet.

Välkommen att kontakta mäklare för mer information och visning!

Förening

Östra Malmgatan 27

Förening

Brf Boken 7

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Boken 7 är en äkta bostadsrättsförening som förfogar över 8 st lägenheter belägna på fastigheten Boken 7 i Luleå Kommun. Byggnaderna är uppförda 1983 med adress Östra Malmgatan 27.
Föreningen förvaltas ekonomiskt av SBC och överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. I byggnaden finns en gemensam tvättstuga.

Tv och bredband

Kabel-TV via ComHem.
Bredband finns i huset via ComHem, abonnemang tecknas av lägenhetsinnehavaren.

Parkering

Parkeringsplats med motorvärmarstolpe - 250kr/mån inkl el.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Ingen planerad avgiftshöjning i dagsläget.

Renoveringar - utförda och planerade

2020 Seriekoppling av brandsystem mellan våningsplanen och tvättstugan. Relining av stammar.
2019 Renovering av tvättstuga samt byte av lägenhetsdörrar samt entrédörr. Nyplantering av rabatterna.
2018 Målning av fasad samt ommålning av ytskikt i gemensamma utrymmen.
2017 Reparation av ventilation och tvättstuga. Inköp av torkskåp. Byte av belysning i tvättstuga samt byte av ytterbelysningen. Nya parkeringsplatser.
2016 Utförda plåtarbeten. Byte av frånluftsfläkt samt justering av tidigare monterade spiskåpor och frånluftsdon.

FRAMTIDA RENOVERINGAR
2020 Inga renoveringar

Övrigt

Föreningen har egen fastighetsförvaltning och medlemmarna är tillsammans ansvariga över städning av gemensamma utrymmen och gräsklippning. Detta sker i enlighet med de schema styrelsen sätter upp. På vintern anlitar föreningen hjälp med snöskottning och grusning. Styrelsen har rätt att kalla till två städdagar per halvår. Det åligger samtliga medlemmar att hjälpa till vid dessa tillfällen.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Nej. Tomträtt.

Området

Luleå centrum är uppbyggt av följande stadsdelar; Innerstaden, Norra hamn, Gültzauudden, Västra strand, Oscarsvarv, Södra hamn, Stadsviken, Charlottendal & Östermalm. Östermalm är ett omtyckt och trivsamt bostadsområde som präglas av gamla träbyggnader och dess närhet till centrumkärnan. Här kan du promenera längs med Skurholmsfjärden och stanna till i utegymmet i Kanalparken eller lätt transportera dig med buss till universitetet.

Närservice

I centrum finns det förutom de stora butikskedjorna mängder av andra butiker, caféer, restauranger, livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, omtyckt kulturhus, badhus och mycket mer. Då Luleås centrala delar är omgiven av vatten är det alltid trevligt att ta en trevlig promenad- eller cykeltur mot stadsdelen Gültzauudden där det även finns en mysig badplats. Vintertid plogas och upprätthålls den populära isvägen som sträcker sig från Norra hamn till Södra hamn. Centrala delarna erbjuder även flertalet parker; Stadsparken, Floras kulle, Hermelinsparken & Museiparken.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter