Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Dragongatan 22A

Kronan Luleå

1 395 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen att boka in dig via vår hemsida!

Torsdag 2/7 14.00-14.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Dragongatan 22A

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 53,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 207564001-0321
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Markplan
Ekonomi Pris: 1 395 000 kr
Avgift: 3 015 kr/mån inkl; värme, vatten/avlopp, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg
Andel i föreningen: 2,74331%
Andel av årsavgift: 2,74328%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system med värmeåtervinning
Energideklaration
Utfärdad den 8 december 2017
Energiklass: C
Primärenergital: 109 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Kronan 1:207
Övriga byggnader Till lägenheten finns fristående förråd på ca 5,2 kvm.

HALL

Inbjudande hall med vitt tak, målade väggar i mörkgrön nyans och parkettgolv. Här finns även en platsbyggd bänk som funkar både som sittplats och förvaring. I anslutning till entrén finns en mindre trädäckad altan med östligt läge med morgonsol.

KÖK

Trevligt kök med matplats och öppen planlösning till vardagsrummet. Vitt tak, vita väggar och parkettgolv. Vit köksinredning från IKEA med både över- och underskåp, kakel i grå nyans och bänkskiva av laminat. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt. Matplats vid fönster som vetter ut mot den trädäckade altanen och föreningens lummiga innergård.

VARDAGSRUM

Vardagsrum i öppen planlösning från kök med vitt tak, vita väggar och parkettgolv. Utgång till stor och utbyggd trädäckad altan med västligt läge och sol från lunch till sen kväll.

SOVRUM

Sovrum i bra storlek med fönster åt två väderstreck. Vitt tak, vita väggar och parkettgolv. Praktisk skjutdörr som inte tar någon onödig plats. Anslutning till stor klädkammare med både garderob och hyllplan.

BADRUM

Generöst badrum med vitt tak, kaklade väggar i vit nyans och våtrumsmatta i grå nyans. Dusch, WC, handfat med underskåp, spegel med hylla och tvättmaskin. Det finns även en garderob för förvaring.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör det ett separat förråd med egen ingång som är belägen just utanför huskroppen på ca 5,2 kvm.

Stilren tvårummare i markplan på mysiga Kronanbacken

- Radhuskänsla
- Altan med bästa solläget
- Nyproducerad lägenhet från 2013
- Rymligt badrum med tvättmaskin
- Carport finns ledigt
På Dragongatan 22A finns denna stilrena tvårummare, skönt belägen i markplan med det bästa solläget. Lägenheten har en trevlig planlösning med ett modernt kök med ljusa skåpluckor, ett vardagsrum med utgång till den härliga och utbyggda altanen med helrätt solläge, sovrum i bra storlek med anslutning till en rymlig klädkammare samt ett badrum med dusch och tvättmaskin.

RBF BoKlok Kronanbacken är en populär bostadsrättsförening och i lägenhetens månadsavgift på 3 015 kr ingår värme, vatten/avlopp, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Det finns plats i carport som går att hyra för 350 kr/mån och till lägenheten hör även ett separat förråd på föreningens innergård på ca 5,2 kvm.

Kronan är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från centrum och ca 2 km från Luleå Tekniska Universitet. Här är det nära till skog och rekreation. Bara några meter från bostadsområdet finns flera olika motionsslingor som tillhör friluftsområdet Ormberget och vintertid går där även att åka längdskidor.

Välkommen att boka in dig på visning!

Förening

Dragongatan 22A

Förening

RBF BoKlok Kronanbacken

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheterna Kronan 1:187 i Luleå kommun. På fastigheten finns 6 byggnader med 30 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 2013.

Lägenhetsfördelning:
- 6 st 2 rum och kök
- 12 st 3 rum och kök
- 12 st 4 rum och kök

Tv och bredband

Kabel-TV via Telenor ingår i avgiften.
Bredband via Telenor ingår i avgiften (250 Mbit/s).

Parkering

I föreningen finns det totalt 36 parkeringsplatser fördelat på carport med motorvärmare (350 kr/mån) och parkeringsplats utan motorvärmare (100 kr/mån). Det finns även gästparkeringar.

Övrigt

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt föreningens stadgar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Kronan består av delområdena Östra Kronan, Kronanhöjden, Kronanbacken, Lulsundsberget, Kulturbyn Kronan och Ormberget. Bostadsområdet Kronan ligger cirka 3 km från Luleå centrum med lagom cykel- och gång avstånd till skolor och arbetsplatser. Från början låg regementet LV7 här. Efter att regementet flyttades till Boden 1992 har här byggts upp den kulturby som finns idag. Det första bostadsbyggnaderna började byggas kring 2004 med Kronanhöjden.

Närservice

Kronanområdet kännetecknas av närhet till skog och rekreation. Bara några meter från bostadsområdet finns flera olika motionsslingor som tillhör friluftsområdet Ormberget och vintertid går det även att åka längdskidor. I området finns två förskolor samt en skola från förskoleklass upp till årskurs 6.

Kommunikation

Busslinjer som trafikerar detta område i dagsläget är linje 6 och 8.

Övrigt

Området Kronan är under utveckling och kommunens plan är att det ska bli en komplett stadsdel med lägenheter, radhus, villor, förskolor, skola, äldreboende, idrottshall och ett eget centrum med butiker och restauranger. När området är fullt utbyggd 2030 har närmare 2 000 nya bostäder byggts och 7 000 Luleåbor bor och lever här. Byggen pågår just nu i Kronandalen, i centrum av Kronan och i de första två etapperna kommer ca 700 bostäder att byggas.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter