Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rosengrens Gata 13

Limhamns Sjöstad Limhamn

3 395 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning, varmt välkomna att boka tid för visning!

Söndag 24/11 11.45-12.15

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Rosengrens Gata 13

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 84,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 300939001-0051
Våning 1 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 3 395 000 kr föreslagen budstart
Avgift: 3 935 kr/mån I avgiften ingår värme, V/A och bostadsrättstillägg. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för bredband och kabel-tv om 299 kr/månad. Föreningen har gemensamt elavtal och medlemmen debiteras kvartalsvis efter faktisk förbrukning med ett kvartals eftersläpning.
Andel av årsavgift: 1,16254%
Tillträde Enligt överenskommelse.
Pantsatt Ja
Allmänt Lägenheten disponerar över ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 4 juni 2018
Energiklass: D
Primärenergital: 87 kWh/m² och år
Bostaden disponeras enligt följande:

Hall:
Bostaden är belägen en halv trappa upp och har en inbjudande hall som når bostadens samtliga rum, där ni också finner platsbyggda garderober i praktiskt utformning. Här ges avhängningsmöjligheter för både jackor och skor. Parkett och släta vita väggar.

Kök:
Vidare in i bostaden ligger köket beläget som samspelar med vardagsrum i en öppen planlösning som bjuder in till sociala tillställningar. Köksinredning är stilfullt inrett i vitt, med arbetsyta som snyggt möter kakel i vitt. Köket är utrustat med en full maskinpark i form av induktionshäll, ugn och mikro i praktisk arbetshöjd, diskmaskin, kyl & frys i fullstorlek, samt rostfri fläkt. Samtliga vitvaror är från Siemens. Vita slätmålade väggar, parkett och fina fönsterkarmar i natursten.

Vardagsrum:
Vardagsrummet bjuder på stora öppna ytor där plats för matbord och soffgrupp ges intill det magnifika fönsterpartiet som ger ett gediget ljusinsläpp. Via vardagsrummet tar ni er ut på den generösa uteplatsen, där möjlighet att möblera med större möblemang som matbord och loungemöbler också ges. Här är väggar slätmålade och parkett på golv.

Sovrum:
Det största sovrummet i bostaden är beläget till höger från hallen och vetter mot den trevliga innergården. Här bjuds det på stora ytor för dubbelsäng och extra förvaring utöver den platsbyggda garderoben som finns. Vita slätmålade väggar och parkett.

Sovrum 2:
Det andra sovrummet är beläget till vänster från hallen och är stort nog för både säng och extra förvaring utöver den garderob som står där. Vita slätmålade väggar och parkett.

Badrum:
Badrummet är helkaklat i vitt med beige klinkers och praktisk förvaring i kommod under tvättställ och överskåp i spegel. Här har du bekvämligheter som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är också utrustat med takdusch med tillhörande vikdörrar i glas samt vägghängd WC.

Gemytlig och generös bostad med havsglimt!

Nu har ni chansen att förvärva denna fantastiskt trevliga bostad i populära Limhamns sjöstad med havet som granne. Bostaden är belägen på gaveln och har ett fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier i tre väderstreck, som skapar en härlig atmosfär i den öppna planlösningen. Det moderna köket i stilren interiör förenas med vardagsrum som bjuder in till socialt umgänge och matlagning med nära och kära. Här bor ni med en generös uteplats som vetter mot den grönskande innergården och med ett stort badrum med egna tvättmöjligheter. Varmt välkomna hem!

Förening

Rosengrens Gata 13

Förening

Brf Focken

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Focken är en äkta förening och består av fyra 4-6 våningshus med 87 lägenheter, Rosengrens gata 11-17 och Sallys gata 35-4. Skanska byggde husen 2013 och föreningen bildades 2011. Riksbyggen sköter den ekonomiska och tekniska förvaltningen. Föreningens tomt är friköpt.

TV- OCH INTERNETANSLUTNING
Kabel-tv: Telia. Ligger som ett obligatoriskt tillägg på avgiften.
Internet: Telia, Fiber. Ligger som ett obligatoriskt tillägg på avgiften.

EKONOMI:
Årsavgiften för 2018 uppgick i genomsnitt till 524 kr/kvm/år.
Årsavgiften för 2018 har varit oförändrad och höjdes med 1% från och med 2019-01-01.
Inga vidare avgiftshöjningar inför nästkommande år är beslutade. Frågan ska lyftas vid nästa budgetmöte (Information inhämtad av berörd förening 2019-10-23).

PARKERING
En portförsedd ramp från Rosengrens gata leder ned till garageplanet. I garaget finns parkeringsplatser, cykelrum, lägenhetsförråd samt teknikutrymmen. Garaget erbjuder 82 garageplatser ca 607kr/månad varav 3 handikappsplatser. Parkeringsplats ovan mark kostar ca 300 kr/mån.
Separat kö tillämpas för dessa.

ÖVRIGT
Fastighetens fyra huskroppar är sammanbundna med ett underjordiskt garage. Hiss går till byggnadernas samtliga våningar. Källarplan inrymmer lägenhetsförråd, garage, förråd för cyklar/barnvagnar och undercentral för värme, el och data. Samtliga lägenheter har försetts med säkerhetsdörrar av stål. Två miljöhus finns på fastigheten.

Föreningen utfärdar tillsyn av bostaden i samband med en överlåtelse.

För mer info: www.focken.se

Dessa uppgifter är kontrollerade med föreningen. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering