Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kalkstensvägen 35

Limhamn

3 595 000 kr

Se alla bilder

ShowHighestBid

3

Budgivning pågår

Budgivare 2: 3 595 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kalkstensvägen 35

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 102,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 10015
Våning 1 av 1, hiss finns ej
Kommentar Våning 1 och 2
Ekonomi Pris: 3 595 000 kr utgångspris
Avgift: 4 465 kr/mån inkl kabel-tv, bredband, parkering
Andel i föreningen: 4,91329%
Andel av årsavgift: 4,91329%
Driftskostnad 21 733 kr/år
varav
Värme: 8 364 kr
El: 9 000 kr
VA: 1 656 kr
Försäkring: 2 713 kr
Beräknat antal pers: 3
Kommentar Ett obligatoriskt schablontillägg för vatten 138 kr månaden och värme 697 kr månaden tillkommer som ett tillägg på månadsavgiften och baseras på den enskilda förbrukningen (är inräknad i driftskostnaden, uppvärmning samt VA). Observera att denna kan variera beroende på förbrukning
Tillträde 14 DEC eller enligt övern
Pantsatt Ja
Allmänt - Uteplatsen/trädgård är upplåten med annan typ av nyttjanderätt än bostadsrätt.
- Lägenheten disponerar ett förråd i anslutning till bostadsrätten.
- En p-plats tillhör bostadsrätten och ingår i avgiften.
- Uteplatser: trädäck på baksidan i skönt söderläge. Plattsättning vid entré.

- Tv-möbel och ljusramp i vardagsrum ingår ej i försäljningen.
- Säljaren upplyser köparen om att entrétak i glas saknas och att entrétak i glas kommer ersättas/bekostas av säljaren.

- Ett obligatoriskt schablontillägg för vatten 138 kr månaden och värme 697 kr månaden tillkommer som ett tillägg på månadsavgiften och baseras på den enskilda förbrukningen (är inräknad i driftskostnaden, uppvärmning samt VA). Avläsning sker 2 gånger per år och har man förbrukat mer värme och vatten än det angivna schablontillägget får man betala in mer pengar, och har man förbrukat mindre värmer och vatten än det angivna schablontillägget får man pengar tillbaka.

- Månadsavgiften fördelar sig enligt nedan:
Avgift: 4465 kr månaden
Tillägg värme: 697 kr månaden
Tillägg Vatten: 138 kr månaden
--------------------------------------------
Totalt 5300 kr månaden

Bostadsrättsföreningen Brf Krithusen 5 har ingen energideklaration för föreningens byggnader. Föreningen kommer att ordna en energideklaration som kommer att vara klar i slutet av 2020. Av den anledningen kan inte säljare lämna någon gällande energideklaration till köparen.

Stadgar, årsredovisning samt energideklaration finns att läsa och skriva ut via bostadsbeskrivningen på vår hemsida www.mohv.se, eller kan fås av mäklaren på visning.

Byggnad

Byggnadstyp Bostadsrättsradhus
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Nålsnäckan 1 och Tandsnäckan 1
Radhuset disponeras enligt följande;

- Entré med grått klinkergolv och vita väggar.

- Stilrent kök, vitmålade väggar och ekparkettgolv. Köket kompletteras med en mörk bänkskiva i laminat som snyggt bryter av mot det vita kaklet. Här finner Ni vitvaror såsom kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn, inbyggd mikro samt fläkt. Vitvarorna är från 2011, förutom diskmaskin som är från 2020. Köket är rymligt med matplats för minst sex personer.

-Vardagsrum med ekparkett och vitmålade väggar. Härligt vardagsrum med utgång till trädgården. Ett rymligt vardagsrum med plats för den stora soffgruppen!

- Badrum med helkaklade vita väggar och grått klinkergolv samt infälld belysning i tak. Utrustat med WC, handfat, handdukstork, dusch med glasdörr, golvvärme (komfortvärme), bänkskiva samt skåpinredning ovanför tvättmaskin och torktumlare.

- Trappan från entrén tar er upp på ovanvåningen. Andra plan är husets sovrumsavdelning. Här finns tre bra sovrum. Hallen kan med fördel nyttjas som ett kontor eller extra allrum. I hallen finns även en separat klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. På ovanvåningen erbjuds även ett stort helkaklat badrum med badkar.

- "Master Bedroom" med vita väggar och ekparkett. Ett lugnt och harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och kompletterande möbler om man så vill.

- Sovrum med ekparkett och vitmålade väggar.

- Sovrum med ekparkett och vitmålade väggar.

- Badrummet på ovanvåningen har helkaklade vita väggar och grått klinkergolv samt infälld belysning i tak. Utrustat med WC, handfat med underskåp, handdukstork samt badkar.

TRÄDGÅRD
Härlig trädgård med trädäck i skönt söderläge, -en skön plats för soliga sommardagar. Trädgården kantas av grönska och staket och passar perfekt för härliga grillkvällar.

Ett boende att trivas i !

Bostadsrättsradhus med närhet till hav och natur

Välkomna till barnvänliga Limhamn! Nu har ni chansen att förvärva ett bostadsrättsradhus, i Brf Krithusen 5. Ett boende på två plan med välplanerade 102 kvadratmeter. Planlösningen är modernt anpassad efter barnfamiljen med de sociala ytorna på bottenvåningen och de privata på ovanvåningen. Bottenvåningen bjuder på en genomgående planlösning med rymligt vardagsrum och kök samt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Ovanvåningen är välplanerad med tre sovrum, walk-in-closet och badrum med badkar. Här går stil och funktion hand i hand. Materialvalen är stilrena och smakfulla! Här bor ni granne med Kalkbrottet som är en av Malmös sevärdheter med djur- och fågelliv som sticker ut i storstadsmiljön.

Förening

Kalkstensvägen 35

Förening

Brf Krithusen 5

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN
Brf Krithusen 5 är en äkta förening och består av 18 st bostadsrättslägenheter. Föreningen förvärvade 2011 fastigheterna Nålsnäckan 1 och Tandsnäckan 1.

Föreningens fastigheter är fördelade på 3 längor, varav 2 längor består av 5 bostadsrätter samt 1 länga består av 8 bostadsrätter.
Föreningens tomt är friköpt.

EKONOMI
Föreningen förvaltas idag av Förvaltnings AB Bostaden. Från och med årsskiftet 2020/2021 kommer NABO att ta över förvaltningen i föreningen. En överlåtelseavgift tas ut av föreningen om 2,5% av prisbasbeloppet och betalas av köparen. (1183kr) En pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet per pant, tas ut av köparen. (473kr) Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar

FASTIGHETENS SKICK
Föreningen har en underhållsplan för utvändiga renoveringar och gemensamma utrymmen. Föreningen har utfört några mindre arbeten på mark och ommålning av några ståldörrar samt miljöhus. Besiktningspunkter som uppkom vid 5 års besiktningen är åtgärdade. I övrigt finns det inga större renoveringar inplanerade de närmaste åren.

P-PLATS OCH GARAGE
En bilplats (p-plats) per lägenhet på gemensam parkering.
P-plats vid gata med betalning

GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR OCH ÖVRIGA UTRYMMEN
En gemensam trädgård med Brf Akvamarinen har bildats på del av Nålsnäckan 2 och del av Nålsnäckan 1 via en gemensamhetsanläggning. Bostadsföreningen Krithusen 5 bidra till driften enligt andelstalen.
Gemensamhetslokal och övernattningslägenhet finns att tillgå via grannföreningen Brf Akvamarinen mot en avgift.
Lägenhetsförråd finns i anslutning till bostaden.

TVÄTTMÖJLIGHETER
Tvättmaskin och torktumlare finns i varje radhus.

SOPSORTERING
Sopsortering sker i miljöhus på gårdarna.

BREDBAND, KABEL-TV OCH IP-TELEFONI
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Telia där basutbudet ingår i den angivna månadsavgiften. Föreningen är ansluten till Internet via Telia (Fiber) 100/100 Mbit, vilket ingår i den angivna månadsavgiften. Fler kanaler och IP-telefoni är möjligt och bekostas av ägaren av bostadsrätten. Se leverantörens hemsida för aktuellt utbud och priser.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening Krithusen 5 - 2020-09-09. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning
Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter