Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Glasbrukskajen 8A

Limhamns Sjöstad Limhamn

2 995 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning! Kontakta mäklaren för bokning.

Söndag 24/11 15.15-15.45

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Glasbrukskajen 8A

Antal rum 3 rum + Kök
Boarea 82,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 31001
Våning 1 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 650 kr/mån inkl VA, värme, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen: 1,43883%
Pantsatt Ja
Allmänt Till lägenheten hör ett källarförråd.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation F med återvinning
Energideklaration
Utfärdad den 13 april 2017
Energiklass: C
Primärenergital: 62 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Buteljen 1

Hall

Vi träder in en rymlig hall och möts av vita väggar samt vacker ekparkett som löper enhetligt vidare genom hela lägenheten. Stora inbyggda garderober längst med ena väggen i hallen erbjuder gott om praktisk förvaring och de vita skjutörrarna smälter in med väggarna.

Sovrum 1

Till vänster i hallen når vi bostadens första sovrum, rejält tilltaget i storlek med gott om plats för både dubbelsäng och sängbord. Härifrån finns utgången till lägenhetens uteplats som bjuder på förmiddagssol men även ingången till en "walk in closet". Vita väggar samt ekparkett på golvet.

Badrum

Vidare i hallen finns ett generöst tilltaget helkaklat badrum i stilrent utformande med vit kakel på väggar och grå kakel på golv. Dusch med glasdörr, vit inredning, kommod, vask samt spegel finns tillsammans med både tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 2

Innan vi slutligen kommer fram till bostadens sociala ytor når vi bostadens andra sovrum. Mindre i storlek än det första, men rymmer gott och väl enkelsäng, skrivbord och annat önskat möblemang. Perfekt som barnrum alternativt gästrum/kontor.

Vardagsrum/Kök

Både kök och vardagsrum ärs separata men ändock tack vare den moderna planlösningen öppna och känns integrerade. De binds samman med möjlighet till en större matgrupp om 6- 8 personer och ger en härlig oas för umgänge mellan den större soffgruppen som ryms i bortre änden av vardagsrummet, och matlagningen i köket Vardagsrummet är för övrigt mer än generöst tilltaget, med större fönsterpartier som möjliggör härligt ljusinsläpp tillsammans med utgången till en större balkong som bjuder på havsutsikt. Köksinredningen går i vitt, tlllsammans med vit kakel och bryts fint av med en grå bänkskiva. Även i köket finns det plats för en mindre matgrupp om 4 personer framför fönsterpartier som minner om burspråk. Kök och vardagsrum samspelar och binds ihop enhetligt med vita väggar och samma ekparkett som i övriga rum.

Havsnära 3:a i Limhamns sjöstad!

Nu kan denna ljusa och välplanerade 3a i Limhamns Sjöstad bli er! En genomgående och modern bostad i nyproduktionsstandard som erbjuder både balkong och uteplats, tillsammans med rymilga och öppna sociala ytor. Från balkongen i söderläge kan havsutsikten avnjutas och närheten till havet blir påtaglig. Njut av härliga morgon- och kvällsdopp, eller ta en skön promenad längs kajkanten och bort mot Limhamnsfältet. Varmt välkomna på visning!

Förening

Glasbrukskajen 8A

Förening

Brf Galjonen på Limhamn

Allmänt om föreningen

FÖRENINGEN:
Brf Galjonen på Limhamn är en bostadsrättsförening med 74 lägenheter samt två lokaler uppförd 2016. Bostadslägenheterna är helt befriade från fastighetsavgift i 15 år from 2016.

HUSETS SKICK:
Då föreningen fortsatt har garanti från JM på fastigheten planeras inte några större underhåll. Styrelsen arbetar med att ta fram en underhållsplan som rör det som kommer efter att garantierna går ut.
Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvatten debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.

Systemet är ett trådlöst system som samlar in mätdata från respektive lägenhet utan manuell avläsning. Mätdatat samlas ihop centralt och debiteringen sker efter faktisk förbrukning i efterskott hos er ekonomiska förvaltare. Förbrukningen för tre månader kommer som en separat post på den första avin i varje kvartal.

INTERNET OCH TV:
Det finns ett avtal mellan bostadsrättsföreningen och Telia om installation av bredband. Bredbandsnätet består av en så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Bredband på 100/100mb. Detta Triple-play abonnemang ingår i avgiften.

Årsavgifterna höjdes med 3% from 2019.01.01 och styrelsen anser att avgifterna i normalfallet ska höjas lite varje år för att undvika stora höjningar enskilda år.


PARKERING OCH ANDRA UTRYMMEN:
De parkeringsplatser som föreningens medlemmar kan hyra finns i det garage, under gården, som man delar med grannföreningen BRF Skeppsklockan till en kostnad av 800 kr/månaden. Föreningen har valt att ej ha fasta platser men det finns 58 platser och 4 MC platser. Föreningen har även beslutat att låta trycka upp ett grönt parkeringstillstånd som visar vilken lägenhet som tecknat garageavtal och därför har rätt att parkera i garaget. Tillståndet skall hållas synligt då bilen står parkerad i garaget.
Föreningen förfogar tillsammans med sin grannförening BRF Skeppsklockan över ett antal gästparkeringar som finns i anslutning till husen. Föreningen har beslutat att trycka upp röda gästparkeringstillstånd som skall hållas synligt i den gästande bilen.

Miljörum finns till förfogande och varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation på innergården. I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

En gästlägenhet finns att hyra från föreningen till en kostnad av 200 kr/natt och den delas med grannföreningen.
Cykelförråd samt barnvagns - rullatorförråd finns också till förfogande.

Mer information finns på föreningens hemsida: http://brf-galjonen.com/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering