Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Stenhuggargatan 20

Kålgården Jönköping

2 800 000 kr

Se alla bilder

ShowBidding

3

Budgivning pågår

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Stenhuggargatan 20

Antal rum 3 rum + kök
Boarea 83,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 215990001-0072
Våning 2 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 800 000 kr
Avgift: 4 235 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabell-tv.
Andel i föreningen: 2,42918%
Andel av årsavgift: 2,42944%
Driftskostnad 4 200 kr/år
varav
El: 3 000 kr
Försäkring: 1 200 kr
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 2003
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Energideklaration Utfärdad
Fastighetsbet. Eskadern
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd.

HALL

Ljus och öppen hall med plats för avhängning direkt till höger innanför ytterdörren och klädkammare till vänster. Mörka klinkerplattor på golvet, ljusa väggar samt fondvägg av tapet med gröna blad på vit botten. Från hallen nås sovrum 1, badrum och vardagsrum.

SOVRUM 1

Rymligt sovrum med plats för säng och tillhörande möblemang. En egen klädkammare finns också i detta rum. Ljust laminatgolv och ljusa väggar samt fondvägg av tapet med ränder i gröna och svarta nyanser.

BADRUM/TVÄTT

Badrummet, som ligger centralt placerat, har gråa klinkerplattor på golvet och vitt kakel på väggarna. Utrustat med wc, tvättställsskåp, spegelskåp, duschhörna, tvättmaskin, torktumlare och underskåp med liten arbetsbänk samt överskåp direkt ovanför.

KÖK

Köket, som nås från vardagsrummet, har gott om förvaring och bra arbetsytor. Vita skåp, några med glaslucka, och mattkromade handtag. Vitt kakel bakom spis och arbetsbänkar, grått laminatgolv samt ljusa väggar. Här finns också dörr ut till balkongen. Fönster i vinkel mot både balkong och innergård ger stort ljusinsläpp.

BALKONG

Stor, härlig inglasad balkong mot innergården. Här finns plats för både matmöbel och vilstol. Fönster åt tre håll och vita lamellgardiner som går att dra för mot sol och/eller insyn. Mjuk heltäckande grå matta på golvet. Med några växter skapar du här enkelt en oas som bidrar till den sköna känslan av att vistas ute, fast inne. Med hjälp av en värmare kan du förlänga nyttjandetiden så att den sträcker sig till större delen av året, vilket gör känslan av ett extra rum än mer påtaglig.

VARDAGSRUM

Stort och rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och andra möbler. Härligt ljusinsläpp även här tack vare det stora fönsterpartiet i vinkel. Här finns gott om plats för trevligt umgänge och mysiga filmkvällar. Ljust laminatgolv och vita väggar. Från vardagsrummet nås sovrum 2.

SOVRUM 2

Stort och ljust rum med gott om plats för både dubbelsäng och tillhörande möblemang, även inrett med 2 stycken garderober. Ljust laminatgolv och vita väggar.

Härlig, inglasad balkong i eftertraktade kvarter!

Välkommen till lugna och trevliga Kålgården med närhet till det mesta. Via trappa eller hiss tar du dig upp till denna välplanerade bostad på andra våningen. Hela lägenheten andas ljus och öppenhet tack vare att den är genomgående med många fönster i vinkel och ljusinsläpp från flera håll. Från köket nås den härliga inglasade balkongen som vetter mot innergården med både eftermiddags- och kvällssol - ett extra rum som kan bli ett paradis för den som inreder med lite växter och sköna sittmöbler. Det rymliga vardagsrummet blir den självklara samlingsplatsen när du bjuder hem nära och kära. Bekvämligheter som egen tvättavdelning i badrummet och diskmaskin i köket gör att vardagsbestyren går enkelt. Gott om förvaringsmöjligheter i såväl garderober, klädkammare samt rymligt, tillhörande lägenhetsförråd.

Att bo på Stenhuggargatan innebär gångavstånd och närhet till det mesta. På Kålgården finns sporthall, livsmedelsbutik och bageri. Du som har barn hittar även förskola, skola, och lekplats här. Dessutom har du nära till bibliotek, museum och kulturhuset Spira samt fina promenadstigar vid Rocksjön med sitt naturområde. Fina bladplatser inom promenadavstånd vid både Vättern och Rocksjön. Med andra ord har du allt från city till avkoppling runt hörnet. Ett boende som passar både den lilla barnfamiljen och dig med utflugna barn.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Förening

Stenhuggargatan 20

Förening

Brf Fortuna 2

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Eskadern i Jönköpings kommun. På fastigheten finns 1 byggnad med 32 lägenheter uppförd. Lägenheterna fördelas på: 6 st 3 rok, 12 st 4 rok, 14 st 5 rok. I föreningen finns även 21 carports, 8 garage samt 4 p-platser. Total bostadsarea är 3 437 kvm.

Till varje lägenhet hör ett vindsförråd.

Tv och bredband

Fastigheten är ansluten till TV och Internet via Com Hem.

Parkering

En parkeringsmöjlighet erbjuds till varje lägenhet till en kostnad av 330 kr/månad.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Kålgården är beläget öster om Munksjön i centrala Jönköping. Bebyggelsen består av flerfamiljshus. I området finns Kålgårdsparken med frisbeegolfbana som sträcker sig vidare till Knektaparken via John Bauerparken. Här finns även flertalet lekplatser för barnen. Promenadstråk runt både Munksjön och Rocksjön nås ett stenkast bort.

Närservice

I området finns konditori. En kortare promenad bort finns både Ica Maxi och Coop. I centrala Jönköping, även det en kortare promenad bort, finns alla bekvämligheter såsom; vårdcentral, apotek, shopping, restauranger, caféer, bibliotek med mera.

Kommunikation

Bussen går i anslutning till området.

Parkering

Parkering finns på omkringliggande gator. På vissa parkeringsplatser går det att köpa långtidsparkeringskort.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter