Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Polluxgatan 12

Kungsängen JÖNKÖPING

2 695 000 kr

Se alla bilder

ShowBidding

3

Budgivning pågår

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Polluxgatan 12

Antal rum 4 rum + kök
Boarea 92,20 kvm
Areakälla, se under allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 205-205-013
Våning 1 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 695 000 kr
Avgift: 5 525 kr/mån (värme, vatten, kabel-tv och bredband via Telia, bostadsrättstillägg samt källarförråd och garageplats. Varje lägenhet har separat mätare för elförbrukning).
Andel i föreningen: 2,21%
Driftskostnad 6 720 kr/år
varav
El: 5 400 kr
Försäkring: 1 320 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på två vuxna i hushållet.
Pantsatt Ja
Allmänt Uppgift om bostadens area baseras på säljarens uppgifter och har kontrollerats med föreningen. Av olika skäl kan arean vara felaktig och den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme via radiatorer & elektrisk komfortgolvvärme
Ventilation FTX
Energideklaration
Utfärdad den 26 juni 2020
Energiklass: C
Byggnadssätt
Fönster: Trä/Aluminium
Fastighetsbet. Vitlingen 1
Övriga byggnader Källarförråd med nätväggar och 2st cykelparkeringsplatser per lägenhet. Gemensamt barnvagnsförråd, cykelförråd, miljöhus, gemensamhetslokal med övernattningsrum och pentry samt badrum. Garage ingår till varje lägenhet mot en avgift á 500 kr/mån.

Entré / Hall

Avhängningsyta direkt till höger och goda förvaringsmöjligheter i form av fyra garderober. Vita väggar och mörkt klinker i entrén. Därefter ligger ljus ekparkett som sträcker sig ut till kök, vardagsrum och sovrummen.

Sovrum

Bostadens första sovrum. Vita väggar med fondvägg i rogivande blå kulör och ljus heltäckningsmatta ovanpå golvet. Har en garderob och brukas idag som barnrum. Åtkomst till en av de inglasade balkongerna.

Kök

Vitt kök tillverkat av Ballingslöv utrustat med rostfria vitvaror från bosch samt rostfri diskho. Stilrent stänkskydd i vit kulör och avlång mörkare bänkskiva i laminat som erbjuder en bra arbetsyta. Under de vita överskåpen finns infällda ledspotlights för praktiskt belysning. Köket delar gemensam planlösning med vardagsrummet.

Vardagsrum

Genomgående sällskapsrum som sträcker sig till köksdelen. Tack vare fönster från två riktningar erbjuds rikligt ljusinsläpp. Här finns plats för både matgrupp och större soffgrupp. Åtkomst till uteplatsen.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum. Vita väggar med fondvägg i lekfull rosa kulör och gråtonad heltäckningsmatta ovanpå golvet. Har en garderob och brukas idag som barnrum. Åtkomst till den större inglasade balkongen.

Badrum

Ljust och fräscht med rektangulära och vita kakelplattor på väggarna samt mörkt klinkers liggandes på det uppvärmda golvet. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod, dusch, wc, ledbelyst spotlights med dimmer, ljusa överskåp och uppvärmd handdukstork. Gråtonad arbetsbänk utrustad med ytterligare ett handfat.

Sovrum 3

Bostadens huvudsovrum utrustat med fyra garderober och ett linneskåp längs ena väggen. Vita väggar med fondvägg i rogivande blå kulör. Bra yta för en större dubbelsäng och två sängbord.

Uteplats

Plattbelagd med växtlighet som till sommaren medför funktionellt insynsskydd. Belägen i sydlig riktning.

Dubbla balkonger och uteplats på Kungsängen!

På populära Kungsängen finns nu möjligheten att förvärva en luftig och välutrustad fyra med både två balkonger och uteplats!

Det bästa med lägenheten är utan tvekan den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för både matsalsmöblemang och soffgrupp. Från de mindre sovrummen nås två separata inglasade balkonger. Via vardagsrummet nås den stenlagda uteplatsen som vetter i söderläge, perfekt för den som vill njuta av solen under dagens varmaste timmar. Vardagen blir ännu mer uppskattad när badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Praktiskt och effektivt!

Kungsängen som område utvecklas löpande och ligger vackert beläget ca fem km öster om Jönköpings centrum och ca tre km väster om Huskvarna centrum. När byggnationerna är slutförda kommer området bestå av ca 700 bostäder sam förskola, vårdcentral och kommersiell verksamhet i ett mindre centrum. Köpcentret Asecs ligger inom cykelavstånd, ca tre km därifrån.

BRF Lövskogens 52st lägenheter byggdes 2018. Tillhörande fastigheten finns hyreslokal uthyrd till frisör, vilket innebär extra intäkt till föreningen varje månad. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband via Telia, bostadsrättstillägg samt källarförråd och garageplats. Kostnader för el & hemförsäkring tillkommer. För föreningens medlemmar finns en gemensamhetslokal och övernattningslägenhet tillgänglig att hyra. Garaget på källarplan har 52 parkeringsplatser som nås smidigt via hissen.

Låt nu inte det här drömhemmet glida dig ur händerna utan hör av dig till ansvarig mäklare, så berättar vi mer. Vem vet, detta kanske kan bli just ditt drömhem!

Maybe it's time to MOHV?

Förening

Polluxgatan 12

Förening

Brf Lövskogen 1

Allmänt om föreningen

Brf Lövskogen 1 innehar fastigheten Vitlingen 1 som är bebyggd med 5 hus färdigställt 2018. I dessa hus finns totalt 52 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt en lokal som upplåts med hyresrätt, i dagsläget uthyrd till frisör. Föreningen har en föreningslokal och övernattningslägenhet med wc och pentry som de boende i föreningen kan hyra till en extra kostnad.
Till varje lägenhet finns ett källarförråd.
Ekonomisk förvaltning genom Jönköpingsbostäder AB

Tv och bredband

Fiberanslutning för Kabel-tv, bredband och telefoni (Telia)

Parkering

Med bostadsrätten följer en parkeringsplats i garaget i källaren på Polluxgatan 12 och 14. Bostadshavare debiteras 500 kr/månad för plats i garaget. Tillhörande parkeringsfickor finns ej.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Ingen avgiftshöjning har diskuterats (2020-12-04).

Renoveringar - utförda och planerade

Föreningen har fått bygglov beviljat för markiser och inglasning. Förslag kommer tas fram under våren för medlemmarna att välja att göra eller ej. Kostnaden står medlemmen för (2020-12-04).

Övrigt

Idag finns inga särskilda förpliktelser för bostadsrättshavaren

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Kungsängen är ett alldeles nytt område som håller på att växa fram i Jönköpings tätort. Beläget vid naturreservatet Bondberget har du ena foten i naturen och andra foten i staden. I naturreservatet blandas ekskog med hagmark och här finns även en järnåldersgrav.

Närservice

I närområdet finns restaurang och hårfrisör. Vid Ekhagens centrum finns livsmedelsbutik, café, kiosk och pizzeria.

Kommunikation

Bussen går från Kungsängsvägen med täta avgångar via stadslinje 2. På ett par minuter är du ute på E4an. Till A6 centrum eller centrala Huskvarna har du gång- eller cykelavstånd.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter