Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Kapellgatan 29

Jönköping - Väster Jönköping

2 095 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 1 900 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Kapellgatan 29

Antal rum 2 rum + kök
Boarea 72,00 kvm
Förenings info se även allmänt
Inglasad söderbalkong, ca 8,5 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 8-2029-1-13-5
Våning 4 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 095 000 kr utgångspris
Avgift: 4 090 kr/mån Inkl värme, vatten och kabeltv
Andel i föreningen: 2,15782%
Andel av årsavgift: 2,15782%
Reparationsfond: 1 661 kr
Driftskostnad 4 600 kr/år
varav
Värme: 3 600 kr
Försäkring: 1 000 kr
Kommentar Ca uppgifter och baseras på en vuxen i hushållet.
Stor nyrenoverad innergård med flertalet sittgrupper.
Pantsatt Nej
Allmänt Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1968
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX/FT
Energideklaration
Utfärdad den 4 mars 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år
Övriga byggnader Tillgång till förråd i källaren. På innergården finns en nybyggd tvättstuga.

HALL

Stor och välkomnande hall som binder ihop bostadens utrymmen och låter ljuset flöda fritt. Utrustad med fyra garderober och plats finns för ytterligare möblemang. På golvet ligger ljust laminat och väggarna är vitmålade.

KÖK

Stilrent kök med vita släta luckor, vitt kakel som stänkskydd och en bänkskiva i massivt ek. Utrustat med diskmaskin, spis med häll, fläkt, mikro, kyl/frys, diskho med engreppsblandare samt spotlights under överskåpen. På golvet ligger en svart våtrumsmatta och vägarna är vitmålade. Längst fram öppnar köket upp sig och plats ges för matgrupp framme vid fönstret. Här har man öppnat upp ordentligt in mot vardagsrummet så vill man ha stor middagsbjudning så ryms många.

VARDAGSRUM

Stort härligt rum som lätt går att skärma av för den som behöver en kontorsdel. Stort fönsterparti med västerläge och utgång till balkongen. På golvet ligger stavparkett och väggarna är vitmålade samt har en ljusmönstrad fondtapet.

BALKONG

Stor inglasad balkong på drygt 8 kvm i skönt söderläge. Skjutbara fönsterpartier och persienner gör det lätt att anpassa till behagligt klimat. På golvet ligger trall och förutom persiennerna så finns belysning och eluttag.

BADRUM

Stambytt badrum som renoverades så sent som i höstas/vintras, så i stort sett sprillans nytt badrum. Vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Utrustat med vit kommod med handfat, överskåp med spegeldörr och belysning, handdukstork, dusch med vikdörrar, wc, tvättmaskin, golvvärme samt vädringsfönster.

SOVRUM

Väl tilltaget rum i behagligt norrläge. Plats ges för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Fönster mot innergården och på våning fyra bor man med minimal insyn. På golvet ligger ett ljust laminat och väggarna är vitmålade.

KLÄDKAMMARE

Nås från sovrummet och är utrustad med hyllor och upphäningsstänger.

Optimal tvårummare med mer än tre önskningar som går i uppfyllelse!

Optimal planlösning där många populära önskningar går i uppfyllelse! Just nu finns det också möjlighet till att hyra en garageplats. En perfekt väl tilltagen tvårummare som sträcker sig igenom huskroppen från norr till söder. Stor välkomnande hall som är centralt belägen vilket separerar de privata delarna från de sociala samt låter ljuset flöda fritt igenom. Här finns gott om förvaring och ytterligare plats finns för möblemang. Här finns i stort sett ett sprillans nytt badrum som är stort och stilrent. Gjordes om i samband med stambytet som ägde rum i höstas/vintras. Tilltaget sovrum i behagligt norrläge som ger plats åt dubbelsäng och ytterligare möblemang och där även en rymlig klädkammare finns som tar hand om förvaringen. På andra sidan av hallen öppnar kök och vardagsrum upp sig som längre fram binds samman genom att väggen har tagit ner och ger flexibilitet för matplatsen. Nu går det duka upp långbord för stora middagar. Stilrent kök i vitt och massiv bänkskiva i ek. Både köket och vardagsrummet har stora fönsterpartier mot söder och balkongen som sträcker sig hela vägen längst med köket och till slutet av vardagsrummet. Balkongen är inglasad och har persienner vilket gör att det går att anpassa och använda den större delen av året.

Brf Jullen i Jönköping är en mycket välvårdad och populär HSB-förening som har väl underhållna fastigheter och en mycket god ekonomi. Många stora renoveringar är gjorda varav stambyte, ventilation och el är utförda senaste året. Trots det ligger föreningen på en låg belåningsgrad på dryga 5000 kr/kvm. Trivsam och nyligen renoverad innergård med flera sittgrupper samt ett nytt hus med sopsortering och tvättstuga. I källaren finns förråd, förvaringsutrymmen och garage. Hissen tar dig hela vägen ner och upp!

På väster bor man bekvämt med närhet till allt åt alla håll. Inom grannkvarteren finns matbutik, restaurang, vårdcentral, tandläkare, apotek, gym & hotell. Sen adderas det på mer och mer. Grönområde och motionsslingor finns ytterligare kvarter bort och nästan ett stenkast bort finns torget med sina torgdagar på lördagar där man finner det mesta!

MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

Förening

Kapellgatan 29

Förening

HSB Brf Jullen i Jönköping

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningens hus byggdes 1968 på fastigheten Jullen 7 som föreningen äger. På fastigheten finns två bostadshus med adresserna Kapellgatan 23, 25, 27, och 29 samt Kungsgatan 16. Det finns i dagsläget 32 bostadsrättslägenheter och en bostadsrättslokal.
Föreningen har avtal med HSB gällande både den tekniska och den ekonomiska förvaltningen.

I källaren finns garage, lägenhetsförråd samt cykelrum. Tvättstuga på gården.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar och bostadsrättstillägg ingår.

Tv och bredband

Anslutet till ComHem/ Tele2. Ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.

Parkering

Under fastigheten finns garage bestående av 31 bilplatser och 3 platser för motorcykel. Kostnaden per bilplats är 400 kronor i månaden, mc-plats 300 kr.
Föreningen tillämpar separat kösystem och att de som vill ha en plats går före de som har eller vill ha en andra plats.

Renoveringar - utförda och planerade

GJORDA RENOVERINGAR:
2020 Stambyte, byte av ventilationssystem, byte av stigare ( el-matarkabel) fram till lägenheternas el-undercentral samt fastighetscentral
2017/2018 Ombyggnad av gården med nytt tätskikt, ombyggnad av lokaler till lägenheter samt nytt hus på gården
2011Byte av värmeväxlare, styrningssytem, värmepumpar
2008 Balkongrenovering
2003 Fönsterbyte
KOMMANDE RENOVERINGAR:
I underhållsplanen finns byte av entrédörrar, byte av hissar samt renovering av balkonger och fasader

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

JA

Området

En av Jönköpings centralaste delar. Här finns allt du kan tänka dig behöva. Större gator blandas med bilfria mysiga gator. Flertalet restauranger, cafeér, barer, uteställen, hotell och butiker. Inte långt bort finns Vättern, badstrand och parker med trevliga motionsspår.

Närservice

Här finns allt i din direkta närhet. I området finns flera matbutiker, kiosker, apotek, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, flertalet restauranger, caféer, dagis och skola

Kommunikation

Närhet till Jönköpings centralstation där större buss- och tåglinjer passerar.

Parkering

Flertalet P-hus där månads- och boendeparkering kan tecknas. Här finns även Västra torget med många parkeringsplatser samt boendeparkering på gatorna kan tecknas hos kommunen.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter