Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Bokgatan 12

Ekhagen Jönköping

1 250 000 kr

Se alla bilder


Visning

Välkommen på visning! Boka din ankomsttid på MOHV.se, anmälan krävs.

Söndag 8/8 14.00-14.30

Budgivning pågår

Budgivare 1: 1 250 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Bokgatan 12

Antal rum 1,5 rum + Kök
Boarea 47,00 kvm
Föreningens info, se allmänt
Västerbalkong, ca 6 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 8-2099-3-57-57
Våning 1 av 7, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 250 000 kr utgångspris
Avgift: 2 708 kr/mån I månadsavgiften ingår uppvärmning, vattenförbrukning och ett grundutbud av TV-kanaler via Boxer.
Andel i föreningen: 0,18261%
Andel av årsavgift: 0,18261%
Driftskostnad 3 444 kr/år
varav
El: 2 400 kr
Försäkring: 1 044 kr
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på en person i hushållet.
Pantsatt Nej
Allmänt Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Observera att lägenheten är registrerad som 1 rok i föreningens lägenhetsförteckning.

Byggnad

Byggnadstyp Fledrbostadshus
Byggnadsår 1967-1970
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 4 juni 2020
Energiklass: D
Primärenergital: 103 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Gemensamt i föreningen finns samlingslokal, övernattningslägenhet, flera tvättstugor, biltvätthall, trevliga innergårdar och parkeringsmöjligheter för de flesta fordon. Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd.

HALL

Välkomnande entréhall med yta för avhängning av ytterkläder direkt till vänster innanför dörren. Goda förvaringsmöjligheter via flera platsbyggda garderober. Väggarna är klädda i ljus tapet och på golvet ligger ljusgrå trämönstad laminat.

SOVALKOV

Rakt fram från entrén sett ligger den praktiska sovalkoven som erbjuder plats för säng med bredd 120 cm. I anslutning till sovalkoven finns förvaring via två st helgarderober med överskåp.

VARDAGSRUM

Stort och ljust vardagsrum med fönster och balkongdörr i väst. Tack vare att sovalkoven tar hand om sovrumsmöblemanget kan vardagsrummet nyttjas fullt ut som ett härligt socialt sällskapsrum. Möblera helt efter egna önskemål och beohov. På vardagsrumsgolvet ligger vacker ekparkett och väggarna är tapetserade i ljusa nyanser.

BALKONG

Från vardagsrummet nås den härliga balkongen belägen i bästa västerläge. Här kan du njuta av sol från tidig eftermiddag hela vägen till solnedgång. Vackra vyer och minimal insyn.

BADRUM

Fräscht badrum med ljusa helkaklade väggar och klinkers på golv. Badrummet är stambytt 2007/2008 och utrustat med duschkabin, handfat, badrumsspegel, WC samt badrumsskåp med hyllor.

KÖK

Trevligt kök med nyare luckor i vitt och kakel ovan arbetsbänk i mörk laminat. Köket är utrustat med induktionshäll, köksfläkt, ugn, mikro samt kyl/frys. Gott om skåpsförvaring och bänkyta för diverse köksbestyr. I köket erbjuds rymlig matplats för 4-6 personer intill fönster som vetter ut mot den välskötta innergården. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger en klinkermönstrad matta i grått.

Rymlig etta med sovalkov och västerbalkong

Välplanerad och rymlig etta om hela 47 kvadratmeter smidigt belägen på första våningen. Tack vare den praktiska sovalkoven som rymmer säng med bredd 120 cm kan bostaden i princip nyttjas som en tvårumslägenhet. Köket erbjuder matplats för 4-6 sittande och vardagsrummet möjliggör utrymme för såväl soffgrupp som för matsalsbord om så önskas. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen belägen i bästa västerläge. Härifrån kan du njuta av vackra vyer och sol från tidig eftermiddag till solnedgång. Utöver stora sociala ytor, härlig balkong och smart sovalkov erbjuder bostaden ett fräscht och helkaklat badrum samt goda förvaringsmöjligheter tack vare flera platsbyggda garderober.

Brf Hästskon är en väl omhändertagen förening som erbjuder medlemmarna mer än bara ett boende. Gemensamt i föreningen finns samlingslokal och övernattningslägenhet som går att hyra via föreningens bokningssystem, tvättstuga belägen i samma fastighet, biltvätthall (som kan bokas via föreningens bokningssystem av dem som hyr parkering), trevliga innergårdar och parkeringsmöjligheter för de flesta fordon. Anslutet till Boxer där ett grundutbud av TV-kanaler ingår samt till Wetternet där önskad hastighet och leverantör för internet kan tecknas.

På Ekhagen bor du lugnt och skönt med gångavstånd till det mesta. Granne med Bondberget som erbjuder härlig natur och vackra motionsspår, en grönskande dal med lekplatser, goda bussförbindelser och närhet till Ekhagen centrum som erbjuder service i form av bland annat matbutik, bageri och pizzeria. En längre promenad eller en kortare buss- eller biltur tar dig till Asecs shoppingcenter, härliga Vätterstranden och Jönköping centrum.

Varmt välkommen till Bokgatan!

Förening

Bokgatan 12

Förening

Brf Hästskon

Allmänt om föreningen

Föreningen Hästskon äger fastigheterna Vattendelaren 6-8 och 10-11 i Jönköpings kommun. Byggnaderna på föreningens fastigheter är uppförda 1967-70. I föreningen finns totalt 333 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Hästskon är en mycket välskött bostadsrättsförening förvaltad av HSB.

Gemensamt i föreningen finns samlingslokal för ca 25 personer och övernattningslägenhet med fyra bäddar (Oxelgatan 19) som hyrs ut till medlemmarna via föreningens bokningssystem, biltvätthall som bokas via föreningens bokningssytem (tillgängligt för de medlemmar som hyr en parkeringsplats via föreninge), cykelförråd, stora grönskande innergårdar med sittgrupper och grillplats samt fyra st tvättstugor (belägna i källplan på adresserna Bokgatan 8, Oxelgatan 7, 19 och 27). På vinden och i källaren finns lägenhetsförråd.

Tv och bredband

TV- Anslutet till Boxer där ett grundutbud av 29 kanaler ingår i månadsavgiften.
Internet - anslutet till Wetternet där valfritt abonnemang kan tecknas efter eget önskemål.

Parkering

Garage med 175 garageplatser ( 250kr/mån) och 7 mopedplatser 85-185 kr /mån.
På gården finns 206 p-platser ( 100 kr/mån, med el 180 kr / mån) varav 18 är besöksplatser och 10 är husvagnsplatser (150 kr / mån).
Till samtliga parkeringsplatser och garage är det separat kö via föreningen.

Föreningen kommer under hösten 2021 anlägga ytterligare parkeringsplatser.

Renoveringar - utförda och planerade

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2007-2008 Stambyte
2009-2010 Renovering av tvättstugorna samt iordningställande av en övernattningslägenhet.
2010-2011 Ombyggnad förråd
2012-2013 Gårdsprojektet etapp 1 ( Omfattande markarbeten för ombyggnation av gårdsbjälklag ink nytt tätskikt, nya brunnar, Tilläggsisolering samt ny fasadputs på gavlarna på Bokg 4 & 14. Renovering av entréer ink ledbelysning, ommålning av hela garaget, belysning övre gården)
2013-2014 P-plats projekt (Markarbeten ink asfaltering av p-platserna med breddad storlek, nya linjer, nya elstolpar med timer, led belysning, stopplankor, prydnadsgrus runt träden)
2014-2015 Belysning nedre gården , belysning källare och vind - närvarostyrd, byte av värmepump
2015-2016 Hissprojekt ( 3 hissar ), fasad putsning, belysning utsidan, uppdatering portar, brandlarm)
2016/2017 Gårdsprojekt etapp 2 / pelare garage
2020-2021 Installerat portlås med kod, blipp och porttelefon.
2020-2021 Hissar ( 5 st)

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Ekhagen är ett populärt bostadsområde beläget strax nedanför naturreservatet Bondberget endast ca 4 km från centrala Jönköping. Stora delar av Ekhagen erbjuder vackra vyer över Vättern och Jönköpings stadskärna. Området består till största del av friliggande villor, par- och radhus samt flerfamiljshus.

Närservice

Vid Ekhagens centrum finns livsmedelsaffär, kiosk, pizzeria och konditori. Du tar dig smidigt till och från både Jönköping och Huskvarna centrum med buss på bara några minuter. Shoppingcentret Asecs ligger endast en kort promenadväg bort.

Kommunikation

Ekhagen centrum är knytpunkt för många busslinjer. Härifrån avgår bland annat linje 2, 4, 11, 130 och 133. Aktuella tidtabeller finns på JLT.se

Parkering

I närområdet finns flera gästparkeringar (avgiftsbelagda). På vissa av Ekhagens gator råder fri parkering.

Övrigt

I området finns lekplatser, fotbollsplan, motionsspår, slalombacke och koloniområde.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter