Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Rosenborgsgatan 25

HUSKVARNA

1 745 000 kr

Se alla bilder

ShowHighestBid

3

Budgivning pågår

Budgivare 2: 1 600 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Rosenborgsgatan 25

Antal rum 3 rum
Boarea 81,00 kvm
Areakälla, se under allmänt

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 215203001-0006
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 745 000 kr
Avgift: 4 978 kr/mån I månadsavgiften ingår, värme, vatten och tv.
Andel i föreningen: 3,0914%
Andel av årsavgift: 3,09133%
Driftskostnad 4 400 kr/år
varav
El: 3 200 kr
Försäkring: 1 200 kr
Kommentar Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på två vuxna i hushållet.
Pantsatt Nej
Allmänt Uppgift angående bostadens area är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Byggnad

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1988
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX (Från och tilluft med återvinning)
Energideklaration
Utfärdad den 30 mars 2020
Energiklass: D
Primärenergital: 94 kWh/m² och år
Fastighetsbet. Rustmästaren 12
Övriga byggnader I källaren finns ett förråd till varje lägenhet samt gemensam tvättstuga. I entréplan finns barnvagns- och cykelförråd.

HALL

Väldigt välkomnande, ljus och öppen hall. Kläderna hänger du av dig direkt till höger. Gott om förvaring i klädkammaren/förrådet samt i garderoben. Väggarna är ljusgråa och på golvet ligger det parkett. Från hallen nås samtliga rum i lägenheten.

VARDAGSRUM

Stort och rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matbord. Härligt ljusinsläpp tack vare dom stora fönsterpartierna. Här finns gott om plats för trevliga sociala sammankomster. Väggarna är vita och på golvet ligger det parkett. Från vardagsrummet nås balkongen.

INGLASAD BALKONG

Lägenhetens hjärta. Detta "extra rum" är ovanligt stort för att vara en balkong. Inglasningen förlänger användningen till större delen av året. Här kommer du garanterat spendera många timmer. Fantastiska vyer ut mot den välskötta innergården.

MATSAL/SOVRUM

Rummet används idag som en matsal men går smidigt att göra om till ett till sovrum om så önskas. Här finns plats för stort matbord alternativt säng med tillhörande möblemang samt förvaring. Väggarna är vita och på golvet ligger det parkett.

BADRUM

Fräscht badrum med ljusa kakelplattor på väggarna och en ljus plastmatta på golvet. Utrustat med wc, handfat, spegelskåp, duschkabin samt en toppmatad tvättmaskin.

KÖK

Charmigt kök i vitt med gott om förvaring. Mattkromade handtag, vitt kakel och bänkskiva i trä. Utrustat med spishäll, ugn, fläkt, Kyl och frys samt diskmaskin.

SOVRUM

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt förvaring. Väggarna är ljusa och på golvet ligger det parkett.

Charmig trea mitt i Huskvarna centrum

Välkommen till denna charmiga lägenhet som ligger mitt i Huskvarna centrum. Med hissen tar du dig smidigt upp till bostaden som ligger på tredje våningen. Lägenheten har minimalt med insyn och ljudet från trafiken minskar när du kommer upp några våningar.
Planlösningen känns väldigt öppen och social, du når samtliga rum direkt från hallen. Hela lägenheten känns ljus och luftig tack vare just planlösningen och dom stora fönsterpartierna i samtliga rum. Både fräscht kök och badrum, vill du renovera i framtiden har du då möjlighet att helt få sätta din egen prägel.
Från vardagsrummet når du kanske det bästa rummet i hela bostaden, den stora inglasade balkongen. För det känns just som ett "extra rum" då inglasningen förlänger möjligheten att vistas där till större delen av året.
Idag är lägenheten ombyggd från en 3:a till en 2,5:a. Mellan vardagsrummet och det andra sovrummet har man valt att öppna upp en vägg. Vill man ha två sovrum är det enkelt att sätta upp den väggen igen.
På baksidan av huset finns en mycket trevlig innergård med stora öppna grönytor att umgås och leka på. Här finns bord, sittplatser, lekplats och grillplats.
Riksbyggen BRF Huskvarnahus 3 är en bra och välskött föreningen med en stabil förvaltning av Riksbyggen.
Att bo på Rosenborgsgatan innebär gångavstånd till all tänkbar service, Rosengallerian med butiker, matbutik, restauranger, caféer, systembolag, apotek, vårdcentral och busshållplats. Ett ovanligt praktiskt och smidigt boende helt enkelt!

Förening

Rosenborgsgatan 25

Förening

Riksbyggen Brf Huskvarnahus 3

Allmänt om föreningen

Föreningen förvaltas av Riksbyggen. Föreningen innehar fastigheten Rustmästaren 12 med äganderätt. Fastigheten bebyggdes 1988 med ett flerbostadshus bestående av 32 lägenheter och två hyreslokaler med adresserna Rosenborgsgatan 21-25. Lägenheterna fördelas på: 8 st 2 rok, 16 st 3 rok samt 8 st 4 rok. Total bostadsarea är 2555 kvm och lokalarea är 485 kvm. Föreningen ingår i Rustmästarens samfällighetsförening med 22%. Samfälligheten har inrättats för att tillgodose fastighetens gemensamma behov av skötsel av gård, garage och parkeringsplatser.

I föreningens fastighetsförsäkring ingår även bostadsrättstillägg vilket innebär att du som boende enbart tecknar en vanlig hemförsäkring.

I källaren finns ett förråd till varje lägenhet samt gemensam tvättstuga. I entréplan finns barnvagns- och cykelförråd.

Tv och bredband

Fastighetens är ansluten till Telias fibernät som levererar Internet, TV och Telefoni. Ett grundutbud av kanaler ingår i månadsavgiften, Internet och telefoni tecknas separat.

Parkering

Föreningen har garageplatser och parkeringsplatser, till dessa är det separat kö.
Kostnad för garage: 300 kr/mån

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter