Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Blå vägen 27D

Hemavan/Tärnaby Hemavan

1 775 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Blå vägen 27D

Antal rum 3 rum
Boarea 46,00 kvm
Föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 22
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Kommentar Loftgång
Ekonomi Pris: 1 775 000 kr
Avgift: 1 530 kr/mån Månadsavgiften inkluderar löpande förvaltning, vatten, el för föreningen, sophantering, snöskottning och gräsklippning samt avsättning till fond för yttre underhåll.
Andel i föreningen: 4,44%
Andel av årsavgift: 4,44%
Driftskostnad 8 500 kr/år
varav
El: 8 500 kr (5000 kWh)
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Försäkringen för lägenheten har säljarna på sin hemförsäkring, därav ingen driftskostnad. Vad gäller abonnemang på internet avänder säljarna A3's fritidsabonnemang. De betalar 399 kr för 30 dagar.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Direkt El
Ventilation Självdrag
Energideklaration Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Fastighetsbet. Björkfors 1:1108


När du kommer in över tröskeln från loftsgången så möts du av hallen som leder till ett mindre sovrum, badrum samt kök/vardagsrum i en öppen planlösning. Från vardagsrums delen tar du dig till det större sovrummet. Golvet i lägenheten är genomgående i ekparkett med undantag för entrén och badrummet där golvet är klätt av grå klinkers. Väggarna och tak är målade i vitt. I vardagsrums delen är det en fransk balkong.

HALL
Direkt till höger om ytterdörren står ett torkskåp samt att där finns en avhängningsyta för kläder. Till vänster om dörren är det mindre sovrummet. Det är klinkers med golvvärme direkt innanför ytterdören.

SOVRUM
Det mindre sovrummet rymmer en våningssäng samt en garderob. Denna säng följer med i köpet av lägenheten. En mörkblå fondvägg.

BADRUM
Vitt kakel på väggar samt grå klinkers på golv. Det är golvvärme med elslingor. Handfat med tillhörande badrumsskåp. Duschväggar som går att vika in för att uppnå större utrymme. Det är förberett för tvättmaskin.

KÖK/VARDAGSRUM
I köket finns kyl/frys, diskmaskin, spishäll samt ugn. Det är kakel på väggen ovan diskbänk i laminat. Plats för köksbord. I vardagsrums delen ryms en hörnsoffa med soffbord. Här inne finns en fransk balkong.

SOVRUM
I detta rymliga sovrum ryms en dubbelsäng och tre garderober.

ÖVRIGT
Elgolvvärme i hall och badrum.
Våningssäng följer med i köpet.
Fiber finns i lägenheten.
Tillhörande skidförråd placerat under trapp till loftgång.

Kvadratsmat och trivsam lägenhet mitt i Hemavan!

- GÅNGAVSTÅND TILL LIFT, BUTIK, RESTAURANGER, SKIDSPÅR

- KVADRATSMART & LJUS

- FIBER FINNS I LÄGENHETEN
Välkommen till en kvadratsmart och trivsam lägenhet mitt i Hemavan. Där finns allt du behöver för skön avkoppling i våra fantastiska fjäll. Parkera bilen när du anländer och låt den sen stå tills det är dags att åka hem. Du kan gå till liften, skidspåret, matbutik samt restauranger. Skoterleden ligger i anslutning till bostadsområdet. Det är några minuters gångavstånd till flygplatsen.

Förening

Blå vägen 27D

Förening

Brf Kobåset

Allmänt om föreningen

Brf Kobåset bildades 2017 och under 2018 uppfördes 22 st bostadsrättslägenheter fördelat på 3 st flerbostadshus belägna på fastigheterna Björkfors 1:1108 och 1:1109.

Två lägenhetslängor på två våningsplan med totalt 16 st lägenheter – belägna på Björkfors 1:1108. Samt en markplanslägenhetslänga med 6 st lägenheter belägna på fastigheterna Björkfors 1:1109.

Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av styrelsen, pantsättningsavgift och överlåtelseavgift tas ut enligt stadgarna.

Tv och bredband

Fastigheterna är anslutna till fibernät, bostadsrätten förväntas ha fiberkabel installerad inom augusti månad 2020. https://www.storuman.se/Trafik--infrastruktur/Bredband/SumNet---stadsnat/

Parkering

Föreningen förfogar över 22 st parkeringsplatser utan motorvärmare. Parkeringsplatser för bil och skoter är belägna på s.k. gemensamhetsanläggningar (det är två olika, en för bil och en för skoter) tillsammans med den angränsande fastigheten Björkfors 1:1017.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Beslut om eventuell avgiftshöjning fattas av styrelsen på basis av respektive års bokslut. Ingen höjning 2020.

Renoveringar - utförda och planerade

Då fastigheterna är fortsatt relativt nyuppförda är det inte några stora renoveringar planerade.

Övrigt

Föreningen sköter den tekniska och ekonomiska förvaltningen. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2020-08-26.

Överlåtelseavgift

1 000 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ja

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närservice

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer. Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar. Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår. Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter