Ändrade rutiner för våra visningar och kundmöten.  Läs mer

Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Dalarövägen 8

Centrala Handen Handen

1 795 000 kr

Se alla bilder


Visning

Öppen visning, välkomna!

Söndag 9/8 15.00-15.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Dalarövägen 8

Antal rum 2 rum + Kök
Boarea 45,50 kvm
förvaltarens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 00182
Våning 4 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 795 000 kr ACCEPTERAT PRIS
Avgift: 3 831 kr/mån inkl. Värme, VA, kabel-TV, bredband & el.
Andel i föreningen: 0,3673%
Fransk balkong
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1990-1991
Uppvärmning Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)
Energideklaration
Utfärdad den 25 augusti 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 99 kWh/m² (Atemp) och år
- ÖPPEN PLANLÖSNING

- MÅNADSAVGIFT INKLUDERAR VÄRME, VA, HUSHÅLLS-EL, KABEL-TV, TELEFONI, BREDBAND!

- FRANSK BALKONG

- FRÄSCHA OCH LJUSA YTSKIKT

- CENTRALT LÄGE

Välplanerad tvåa högt upp i huset (hiss finns) på populär adress i omtyckt förening. Direkt innanför dörren möts man av den genomtänkta planlösningen med öppna ytor och gott om förvaring. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt och en mysig känsla med takfönster. Perfekt belägen bara ett stenkast från kommunikationer och shopping.

Kommunikationsmöjligheterna är mycket goda med direktbussar till centrala Stockholm på nära gångavstånd samt Handens station med pendeltågstrafik.

Här bor du på gångavstånd till Haninge Centrum, SATS, Port 73 med Coop Forum och Ica Maxi samt diverse andra stora butikskedjor. Närhet även till det stora friluftsområdet Rudan med möjlighet till sköna promenader/joggingturer eller varför inte ett dopp i sjön. Vintertid plogas en slinga om det finns is och du kan ta en skridskotur.

Lägenheten disponeras enligt:

HALL
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och plats för enklare möblemang. Det slittåliga klinkergolvet i entrén är både elegant och praktiskt. Vidare in i hallen finns ett mörkt trägolv, som sträcker sig in till vardagsrummet och köket. Hallen har vitmålade väggar.

BADRUM
Vitkaklade väggar med en ljusgrå board och på golvet finns en mörk våtrumsmatta. Badrummet är utrustat med dusch med vikbara glasdörrar, handdukstork, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, tvättmaskin och WC.

KÖK
Smakfullt renoverat kök (2011 - uppgifter från tidigare ägare), köket har integrerade vitvaror och en stilren köksö. Köket är utrustad med spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys. I anslutning till köket finns även ett förråd med plats för bl a skafferivaror. Köket har vita blanka köksluckor och en mörk laminatskiva.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Här får ni plats med ett större soffmöblemang och plats för matplats. Takfönster ger rummet rikligt med ljusinsläpp.

SOVRUM
Ett välplanerat sovrum med plats för en stor säng och sängbord. Stora härliga fönsterpartier och en fransk balkong når man också härifrån. Vitmålade väggar och ett fint laminatgolv.

Stilfull och mysig 2:a med med öppen planlösning i stabil förening!

**ACCEPTERAT PRIS**

Välplanerad tvåa högt upp i huset (hiss finns) på populär adress i omtyckt förening. Direkt innanför dörren möts man av den genomtänkta planlösningen med öppna ytor och gott om förvaring. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt och en mysig känsla med takfönster. Perfekt belägen bara ett stenkast från kommunikationer och shopping.

Förening

Dalarövägen 8

Förening

Brf Syrenen 1

Allmänt om föreningen

Riksbyggen uppförde i slutet på 1980-talet Syrenens åtta byggnader och inflyttningen till lägenheterna skedde mellan 1989-1991. Föreningen består av sammanlagt 179 lägenheter, 1 lokal upplåten med bostadsrätt samt 3 lokaler med hyresrätt. Samtidigt byggde Riksbyggen tre hus för brf Bersån, vilket Syrenen delar vissa kostnader och gemensamhetsanläggningar med.

EKONOMI
Föreningens ekonomi är i god ordning och årsavgifterna har kunnat hållas oförändrade sedan 2012. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

FÖRVALTNING
Fastum sköter föreningens ekonomiska förvaltning och HSB den tekniska.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har en mycket fin och välskött gård med lekanordningar för barn, en ordnad grillplats samt en nyligen iordninggjord boulebana. I anslutning till gården finns en egen föreningsbyggnad där medlemmar kan hyra möteslokal eller ett övernattningsrum. Även bastu finns att nyttja i föreningen. Tvättstuga finns att tillgå i grannhuset.

FÖRSÄKRING
Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga bostadsrätter hos försäkringsbolaget If. Kostnaden ingår i månadsavgiften.

TV & BREDBAND
Föreningen har ComHem som kabel-TV leverantör. I avgiften ingår ett digitalt utbud kallat "Medium 8 Favoriter". Bredband Medium10 och den fasta kostnaden för telefoni ingår även i avgiften.

PARKERING
Parkeringsplatser kostar 510 kr/kvartal och garageplatser 810 kr/kvartal.

GEMENSAMHETSANLÄGGNING
Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen GA17. Föreningens andel fördelas olika, beroende på vilket område samfälligheten avser. För det som avser undercentralen (el till undercentral/värmepumparna, fjärrvärme, vatten och även bredbandsuppkoppling) är föreningens andel 85%. Det som avser förvaltning avseende övriga gemensamma kostnader såsom el för ytterbelysning och garage, vinterunderhåll, gemensamma gångvägar, julgran, flaggstång samt grovsopor är föreningens andel 80%. Byggnadernas uppvärmning sker genom samfällighetens undercentral, via värmepumpar och fjärrvärme.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.syrenen1.se.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening och säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Området

Här bor du på gångavstånd till Haninge Centrum, SATS, Port 73 med Coop Forum och Ica Maxi samt diverse andra stora butikskedjor. Närhet även till det stora friluftsområdet Rudan (ca 10 min gångavstånd) med möjlighet till sköna promenader/joggingturer eller varför inte ett dopp i sjön. Vintertid plogas en slinga om det finns is och du kan ta en skridskotur. I närområdet finns flera förskolor, skolor samt gymnasium.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna är mycket goda med direktbussar till centrala Stockholm på nära gångavstånd samt Handens station med pendeltågstrafik.

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter