Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hertig Knutsgatan 39D

Centrum/öster Halmstad

1 495 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokad visning

Tisdag 28/5 17.30-18.30

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hertig Knutsgatan 39D

Antal rum 2 rum
Boarea 60,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 22
Våning 3 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 495 000 kr utgångspris
Avgift: 3 448 kr/mån inkl. värme, vatten, TV (grundutbud), bostadsrättstillägg samt 96 kr i avsättning till inre reparationsfond.
Andel i föreningen: 3,11597%
Andel av årsavgift: 3,11597%
Reparationsfond: 231 kr
Driftskostnad 4 169 kr/år
varav
El: 2 869 kr (1264 kWh)
Försäkring: 1 300 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden kan variera beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp 3-vånings flerbostadshus
Byggnadsår 1949
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 23 mars 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 97 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas, isolerglas
Övriga byggnader Till bostaden följer ett vindsförråd (märkt nr 22) och ett matkällarförråd (märkt nr 22).
HALL
Välkomnande hall med en snygg ekparkett på golvet. och tapetserade väggar. Då bostaden är genomgående och har fönster i tre väderstreck upplevs den mycket ljus och luftig. Hallen fungerar som ett nav och binder ihop bostadens samtliga rum. I den inre hallen finns det en klädkammare som passar utmärkt till förvaring. Till höger finns det möjlighet att hänga undan jacka och ställa av sig skorna, välkommen in.

KÖK
Köket är placerat direkt till vänster om hallen. Vid fönstret finns det möjlighet till en matplats för upp till fyra personer. Gott om utrymme och plats finns till förvaring i både över- och underskåp. Arbetsbänken är av rostfritt stål och över arbetsbänken sitter ett vitt kaklat stänkskydd. Köksluckorna har en behaglig grå nyans (2019) med beslag av rostfritt stål. Väggarna är vitmålade (2019) och på golvet ligger ett vitt laminatgolv. Köket är utrustat med: spis med häll, spisfläkt, diskmaskin, kombinerad kyl/frys samt micro.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är placerat på höger sida om hallen. Härifrån når du den underbara balkongen med sol från morgon till senare eftermiddag. Föreningen har installerat en markis som kan användas när solen gassar som starkast eller vid lättare regn.
Vardagsrummet har en vacker parkett och tapetserade väggar. Ljus i två väderstreck sprider ljus in i rummet som kan möbleras efter behov. En större sovgrupp och matgrupp får du lätt plats med.

BADRUM
Det fräscha badrummet, som erbjuder tvättmöjligheter, är delvis kaklat och vitmålat. Klinker på golvet. Badrummet är utrustat med: wc, handfat, spegelskåp, duschkabin samt tvättmaskin.

SOVRUM
Sovrummet ligger till vänster om hallen. Det finns en stor garderob med bra förvaring, garderoben har skjutdörrar. Väggarna är tapetserade i ljus kulör och på golvet ligger ett laminatgolv. Rummet är stort nog för att rymma en dubbelsäng samt ett skrivbord om så önskas.

Välkommen till Hertig Knutsgatan 39 och HSB brf Fartyget!
Vid foten av Högskolan i Halmstad finns välskötta HSB:s brf Fartyget. Här presenteras nu denna genomgående gavellägenhet om 60 m2 med balkong som solens strålar når från förmiddag till eftermiddag. Bostaden erbjuder stort kök med separat matplats, fräscht badrum med tvättmöjligheter, stort sovrum med generös garderob. På Hertig Knutsgatan når du det mesta inom 10 min med allt från matbutiker, träningsanläggningar, city för puls, resecentrum samt havet för salta bad. Välkommen på din personliga visningstid.

Förening

Hertig Knutsgatan 39D

Förening

HSB Brf Fartyget i Halmstad

Allmänt om föreningen

HSB:s brf Fartyget i Halmstad ligger precis vid Högskolan i Halmstads fot. Föreningen består av 28 bostäder och 2 lokaler. Föreningen äger fastigheten Fartyget 2 och föreningens hus uppfördes 1949, med adresserna Hertig Knutsgatan 39A-D. Föreningen är ett sk. äkta bostadsrättsförening. Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår momenten styrelseansvar, försäkring mot ohyra samt bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. Avtal om ekonomisk förvaltning via HSB samt teknisk förvaltning via Riksbyggen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till bostaden följer två förråd, ett vindsförråd och ett matkällarförråd. I källarplan finns gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare samt torkrum. Dessutom finns det cykelförråd i källarplan. Miljöhus på innergården. En trevlig pergola finns att nyttja under grillsäsongen på innergården.

RENOVERINGAR
Föreningen har en underhållsplan som följs.
Kommande: Byta undercentral för värmen, optimera värmejustering radiatorer samt termostater.
2018 - Nya persienner till föreningens samtliga medlemmar.
2016 - Markiser till balkonger, miljöhus.
2007 - Säkerhetsdörrar, fönsterbyte.

PARKERING
Föreningen har 20 st parkeringsplatser (50kr/månaden). Separat kö tillämpas (2 st i kö 2019-05-13).
I övrigt finns det boendeparkering i närområdet. Läs mer på www.halmstad.se.

TV & INTERNET
I avgiften ingår ett grundutbud av TV (analogt). Önskas fler kanaler tecknas och bekostas det av den enskilde medlemmen.
Fastigheten är ansluten till fiber (Telenor). Valfritt abonnemang tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har valt att teckna gemensam bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter (behöver inte tecknas i hemförsäkringen).

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE AVGIFTSHÖJNINGAR
2019-05-10: Efter samtal med föreningens ordförande:Föreningen har mycket god ekonomi och låg belåning. Inga planerade avgiftsförändringar finns. Avgiften höjdes 3 % 2019-01-01. Avgiften har inte innan dess höjts sedan 2007.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Med en utmärkt placering mellan Högskolan i Halmstad och Halmstad city bor du som vill leva i händelsernas centrum! Här nås det mesta på en kort promenads avstånd och med cykel når du snabbt strand med salta bad. För den aktive finns flertalet träningsanläggningar belägna i närområdet med varierande öppettider. Servicenivån i området är hög med ett flertal närbelägna matbutiker och restauranger. Puls nås bäst inne i centrala Halmstad. Kommunikationerna är bra och önskar du resa utanför Halmstad ligger den snart helt nya Halmstad resecentrum i korsningen Laholmsvägen/Enslövsvägen. Här finner du tågstation, regionsbussterminalen och snart även terminalen för stadsbussarna. Halmstads resecentrum kommer när det står klart bli knytpunkten för all kollektivtrafik, vilket ger snabba och bekväma byten, speciellt för pendlaren!

Övrigt

Förskolor: Nicolaigårdens förskola, Nissans förskola, Teknikförskolan, Fiskens förskola, Grottans förskola, Engelbrekts förskola, Rödhakens förskola, Förskolan Humlan Skolor: Nyhemsskolan (Åk F-5), Furulundsskolan (Åk F-9), Gymnasieskolor: Sturegymnasiet, Högskolan i Halmstad

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering