Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hemmansvägen 9

Centrum/öster Halmstad

895 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hemmansvägen 9

Antal rum 1 rum
Boarea 21,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 25
Våning 1 av 4, hiss finns ej
Kommentar Markplan
Ekonomi Pris: 895 000 kr utgångspris
Avgift: 1 808 kr/mån inkl. värme, vatten, TV (grundutbud), Fiber (250/250 mbits), bostadsrättstillägg samt 79kr i avsättning till inre reparationsfond.
Andel i föreningen: 0,83333%
Andel av årsavgift: 0,35046%
Driftskostnad 1 250 kr/år
varav
Försäkring: 1 250 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer. Bostaden har stått obebodd en längre tid varför kostnaden är en uppskattad kostnad.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1959
Uppvärmning Fjärrvärme kopplat till vattenburen golvvärme i hela lägenheten
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 7 december 2020
Energiklass: D
Energiprestanda: 99 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 77 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Till bostaden följer två förråd på vinden, märkta med nr 25. Ett större gallerförråd och ett litet mindre. Areauppgift om biarea är enligt säljarens uppgfit och är ungefärlig. För den kund som exakt biarea är av vänsentlig betydelse för köpet uppmanas att göra en uppmättning av utrymmet före köpet.
Välkommen till en yteffektiv bostad i stabil och omtyckt förening. Bostaden passar utmärkt för dig som söker efter ditt första egna bostad, kanske som student, eller för dig som är i behov av en övernattningslägenhet. Föreningen har flera tvättstugor och en trevlig innergård med möjlighet till grillning under sommaren.

HALL
Praktisk hall med klinker på golvet och tapetserade väggar. Direkt till höger finns lägenhetens badrum. På vänster sida pentryt och rakt fram rummet. Ta av dig skorna och välkommen in.

PENTRY
Fräscht pentry med förvaring i under- och överskåp. Arbetsbänk av laminat, kakel i mörkt utförande som stänkskydd och ho av rostfritt stål. Ett fönster ger ljus åt pentryt. Utrustning: spis med häll och kombinerad kyl/frys.

BADRUM
Stilrent badrum med klinker på golvet och kakel på väggarna.
Utrustning: wc, handfat och dusch.

RUM
Rummet möbleras efter behov och du får plats med en säng och soffgrupp om så önskas. Önskas förvaring finns det även utrymme för det. Rummet renoverades 2020 med nytt askparkett och vitmålade väggar. Härifrån når du även den mysiga inglasade balkongen, vilken bidrar med ytterligare ca 6 m2. Balkongen vetter mot lugn och grönskande innegård. Inglasning har även försetts med rullgardiner.

Välkommen hem!

Låg månadskostnad!

Här är den perfekta lägenheten för dig som söker en student-/övernattningslägenhet till en svårslagen månadskostnad. Bostaden är placerad på markplan och dess yta fördelar sig över 21,5 m2 samt en ljuvlig inglasad balkong (ca 6 m2) som är pricken över i:et och skapar ett extra rum under större delen av året. Balkongen vetter mot lugn och grönskande innergård, vilket är mycket uppskattat. Månadsavgiften på endast 1808 kr/mån inkluderar värme, vatten, kabel-TV, fiber (250/250 mbits), bostadsrättstillägg samt avsättning till inre fond med 79 kr gör att boendekostnaden blir mycket förmånlig. På Hemmansvägen bor du med cykelavstånd till Högskolan, city med puls, köpcentrumet Hallarna samt stranden med salta bad. Välkommen på visningen!

Förening

Hemmansvägen 9

Förening

HSB:s i Halmstad BRF Linehed

Allmänt om föreningen

HSB Brf Linehed ligger på ett lugn område på Öster i Halmstad. I närområdet finns förskola, skola, vårdcentral, närlivs samt restauranger. Med cykel nås Östra Stranden för glass och salta bad inom 10 minuter, likaväl in till stan för puls och dess utbud.

Föreningen äger fastigheten Hyresgästen 1 samt Höghuset 4 och bebyggdes 1959 med föreningens hus. Garagebyggnaderna är uppförda 1990 och 1998. En av garagebyggnaderna på Höghuset 4 ägs av HSB brf Lineslätt och arrenderar motsvarande mark av föreningen, vilket inbringar extra pengar i föreningens kassa.

Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår momenten styrelseansvar, försäkring mot ohyra och bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en stor tvättstuga med 3 rum med 2 tvättmaskiner samt en torktumlare i varje. Det finns även torkrum. Tvättider kan bokas med olika tidintervaller och det är lätt att få tag i en tvättid. På innergården finns även låsbara cykelförråd, miljöhus samt samlingslokal.

På innergården finns det möjlighet för den som önskar grilla, lekplatser för de mindre samt växtlighet och grönytor.

RENOVERINGAR
Kommande: Ventilation i tvättstuga och fritidslokal, besiktning tak tvättstuga samt renovering av 18 st kallgarage.

Utförda:
2018 - OVK. Tillbyggnad av större balkonger.
2016/2017: Uppdatering av föreningens ventilationssystem med nya huvudfläktar, gjort en översyn och utbyte av vissa fläktar i lägenheterna.. Entréportarna har fått taggsystem. Pergolan på innergården har fått ett tak så att de boende kan använda det i alla väder.
2014: Nya fönster samt balkongdörrar.
2011: Ny utemiljö
2009: Helrenovering av tvättstugorna
2008: Relining avloppsstammar samt nya säkerhetsdörrar.

PARKERING
Garageplats (varm & kallgarage) finns att hyra för 270-350 kr/månaden (separat kö).
Parkeringsplats finns att hyra för 75 kr/månad (separat kö). Håller på att se över då mer mark köpts så ytterligare platser kommer finnas.
Utmed Hemmansvägen finns även avgiftsfria parkeringsplatser.

TV & INTERNET
Ett grundutbud (Telenor) ingår i avgiften. Önskas fler kanaler tecknas och bekostas det av den enskilde medlemmen.
Internet via fiber (Telenor, 250/250 mbits) ingår i avgiften.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
2020-07-18: Efter samtal med företrädare för föreningens styrelse: Det finns i dagsläget inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen anser sig ha mycket god ekonomi.

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Pantsättningsavgift

476 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Med en utmärkt placering mellan Högskolan i Halmstad och Halmstad city bor du som vill leva i händelsernas centrum! Här nås det mesta på en kort promenads avstånd och med cykel når du snabbt strand med salta bad. För den aktive finns flertalet träningsanläggningar belägna i närområdet med varierande öppettider. Servicenivån i området är hög med ett flertal närbelägna matbutiker och restauranger. Puls nås bäst inne i centrala Halmstad. Kommunikationerna är bra och önskar du resa utanför Halmstad ligger den snart helt nya Halmstad resecentrum i korsningen Laholmsvägen/Enslövsvägen. Här finner du tågstation, regionsbussterminalen och även terminalen för stadsbussarna. Halmstads resecentrum är knutpunkten för all kollektivtrafik, vilket ger snabba och bekväma byten, speciellt för pendlaren!

Övrigt

Förskolor: Nicolaigårdens förskola, Nissans förskola, Teknikförskolan, Fiskens förskola, Grottans förskola, Engelbrekts förskola, Rödhakens förskola, Förskolan Humlan Skolor: Nyhemsskolan (Åk F-5), Furulundsskolan (Åk F-9), Gymnasieskolor: Sturegymnasiet, Högskolan i Halmstad

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter