Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hemmansvägen 14

Centrum/öster Halmstad

1 650 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokad visning

Lördag 25/9 15.50-16.40

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hemmansvägen 14

Antal rum 2 rum
Boarea 57,50 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 53
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 650 000 kr utgångspris
Avgift: 3 328 kr/mån inkl. värme, vatten, TV (grundutbud), internet (fiber) och bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 0,8985%
Andel av årsavgift: 0,8985%
Reparationsfond: 8 167 kr
Driftskostnad 3 550 kr/år
varav
El: 2 200 kr (764 kWh)
Försäkring: 1 350 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1961
Uppvärmning Fjärrvärme med vattenburen golvvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 10 december 2019
Energiklass: E
Energiprestanda: 109 kWh/m² (Atemp) och år
Primärenergital: 121 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas, isolerglas
Övriga byggnader Bostaden har genomgått en varsam renovering under 2018 med b.la. - Nytt kök och kapitalvaror (spishäll, spisfläkt, diskmaskin, ugn, mikro, kombinerad kyl/frys). - Nya exklusiva golv samt golvlister. - Bredspacklat samtliga väggar och målat om. - Skjutdörrar till garderober. Det finns ett stort förråd på entréplan (ensam om detta i föreningen) samt matkällarförråd som följer bostaden. Märkta med nr 53. Det finns även cykelförråd samt övernattningslägenhet.
HSB brf Lineslätt är välkänd för sina uppskattade planlösningar, låga månadsavgifter samt inglasade balkonger. Så sent som under 2019 förlängdes balkongerna med ca 1 m och glasades in vilket har skapat ett extra rum under större delen av året och ger en yta på dryga 7 m2. Just den här lägenheten renoverades under 2018 med nytt kök, påkostande golv och bredspacklade/målade väggar. Bostaden erbjuder dessutom goda förvaringsmöjligheter och ett fräscht helkaklat badrum.

HALL
Hallen är rymlig och välkomnade. På golvet ligger ett exklusivt keramisk kompositgolv från Bjelin. Golvet följer med in till köket och harmoniserar med de vitmålade (bredspacklade) väggarna. På höger sida finns det möjlighet att hänga upp jackan samt ställa undan skorna. Hallen erbjuder gott om förvaring i två garderobslängor med skjutbara dörrar. Ett ytterligare plus är att att bostaden värms upp med vattenburen golvvärme vilket bidrar till en hög komfort. Ta av dig skorna och välkommen in!

KÖK
Det moderna och stilrena köket har vita köksluckor med beslag av rostfritt stål. Gott om förvaring erbjuds i flera under- och överskåp. Underskåpen har flera "dolda" lådor för att utnyttja utrymmet maximalt. Bänkskivan som är av marmorimitation (laminat) tillsammans med stänkskyddet ger köket en smakfull karaktär. I köket får du plats med ett matbord för upp till sex personer och erbjuder en trivsam vy mot föreningens innergård. I taket utmed köket sitter infälld spotlights. Köket är utrustat med: spishäll, spisfläkt, integrerad kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn samt inbyggd mikro.

SOVRUM
Det trivsamma sovrummet är stort och luftigt. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Det finns även bra utrymme för ett mindre skrivbord utmed väggen mot garderoben, eller ytterligare garderober om så önskas. På golvet ligger ett exklusivt härdat ek-golv från Bjelin. Väggarna är vitmålade.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum som inbjuder till möblering efter behov. Du får plats med både en större mat- och soffgrupp om så önskas.
Härifrån nås även den trevliga inglasade balkongen med sol under större delen utav dagen och fungerar som ett extra rum under större delen utav året. Balkongen är mycket uppskattad av föreningens medlemmar. Vardagsrummet har vitmålade väggar och exklusivt härdat ek-golv från Bjelin.

BADRUM
Fräscht och helkaklat badrum i ljust utförande. Utrustning: wc, handfat, spegelskåp samt badkar.

Välkommen att flytta rakt in!

Stor inglasad balkong!

Bostäderna på Hemmansvägen är mycket uppskattade tack vare sitt strategiska läge och sin utomordentliga planlösningar. Här bor du tryggt i stabil HSB-förening med välskött ekonomi och ständigt aktiv för att förbättra boendemiljön för sina medlemmar. Just denna bostad erbjuder ett renoverat kök, fräscht badrum, påkostade golv och genomgående goda ytskikt. Samtliga fönster ligger även mot den lugna och grönskande trädgården. Läget är utmärkt och du når exempelvis högskolan, city för puls och Hallarna snabbt och smidigt med cykel. Söker du salta bad är närheten till Östra stranden dessutom förträfflig. I den låga avgiften på 3328 kr/mån ingår värme, vatten, TV (grundutbud), internet (fiber) samt bostadsrättstillägg, vilket borgar för en mycket fördelaktig månadskostnad. Dessutom ett stort förråd i trappuppgången. Välkommen på visning!

Förening

Hemmansvägen 14

Förening

HSB Brf Lineslätt i Halmstad

Allmänt om föreningen

HSB:s brf Lineslätt i Halmstad ligger på ett lugnt och lummigt läge i östra Halmstad. Området är mycket populärt bland ungdomar och studenter som studerar vid Högskolan i Halmstad. Föreningen är mycket aktiv och välskött. Föreningen äger fastigheten Hörnan 1 och föreningens hus uppfördes 1961. Utöver fastigheten Hörnan 1 har föreningen bebyggt marken på Höghuset 4. Marken arrenderas av HSB brf Linehed, men föreningen äger garagebyggnaden som uppförts på marken. Föreningen består av 102 st bostadsrätter, 3 lokaler och 36 st garage. Samtliga 3 lokaler är i dagsläget uthyrda. Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar och i försäkringen ingår momenten styrelseansvar, försäkring mot ohyra samt bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Föreningen har fyra tvättstugor till medlemmarnas förfogande. Tvättstuga 1 är avsedd för grovtvätt, bokningssystem tillämpas. Det finns ett källarförråd som följer varje bostad. Cykelförråd finns på gaveln Hemmansvägen 12. Gemensam motionslokal samt övernattningslägenhet.

RENOVERINGAR
Kommande: Inga kommande underhåll förutom sedvanligt underhåll. Ev. Rensning av kanalerna.
2019 - Nya balkonger. OVK-besiktning (Godkänd).
2018 - Fönsterbyte samt byte till säkerhetsdörrar. Renovering av trapphusen samt ny sophantering.
2014 - Spolning av avloppstammar. Tvättstuga nr 2 renoverad.
2013 - Motionsrum färdigställt. Installation av ny belysning.
2012 - Asfaltering av planen till garagen utförda.
2011 - Staket vi parkering mot Östergårdsskolan ersattes med havtornshäck. Blomlådor utplacerade vid infarten.
2010 - Tvättstuga 4 renoverades. Tomten köptes av kommunen.
2009 - Spolning av stammar. Tvättstuga 3 renoverades samt samtliga torkrum. Nya bänkar och bord samt utegrill uppfört på gården. Blomsterbodens lokaler renoverades.

PARKERING
Varje bostadsrättsinnehavare får två stycken parkeringskort som kan nyttjas på föreningens gemensamma parkeringsplatser. Fri parkering råder runt Hemmansplatsen.
Garage mot en kostnad av 325 kr/månaden, separat kö tillämpas.
200 kr/månad kallgaraget, separat kö tillämpas.

TV & INTERNET
Ett grundutbud med tv-kanaler från ComHem ingår i månadsavgiften. Önskas fler kanaler tecknas och bekostas det av den enskilde medlemmen. Bredband (fiber) via ComHem ingår i avgiften (250/250mbits).

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
2021-04-28: efter samtal med föreningens ordförande: Föreningen anser sig ha en mycket god ekonomi. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar. En höjning med 270kr genomfördes 1/10 2019 för de nya balkongerna. Föreningen höjde avgiften innan dess 2017-10-01 för att täcka kostnaden för nya fönster, säkerhetsdörrar, renovering av trappuppgångar samt miljöhus.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Öster - Högskolan För den som inte ville bo mitt inne i stadens puls passar Öster/Högskolan perfekt. Området är ett omtyckt villaområde med flertalet parvillor och små flerfamiljshus, lugna gator och ett rikt kommersiellt utbud. Här finner du närheten till allt du kan tänka dig längs Laholmsvägen, en förbindelseväg som går mellan centrum och Hallarna vid E6:an. Området erbjuder hög service i form av flertalet förskolor, skolor, vårdcentral, matbutiker och träningsanläggningar inom kort promenadavstånd. City nås enklast med cykel, men likväl till fots eller med buss. Flertalet olika linjer trafikerar området större delen av dygnet. Halmstad resecentrum når du dryga kilometern härifrån och är hjärtat för all kollektivtrafik i kommunen. Du cyklar också till Östra Stranden på några få minuter. Badplatsen är speciellt omtyckt för dess långa, finkorniga och hårt packade sandstrand samt för det långgrunda badet! På Östra stranden erbjuds förutom bad även en rad aktiviteter såsom t ex minigolf och kitesurfing.

Övrigt

Förskolor Granitens förskola, Grottans förskola, Klackerups förskola, Klotets förskola, Engelbrekts förskola, Rödhaken förskola, Fiskens förskola Skolor Linehedsskolan (åk F-3) Östergårdsskolan (åk 4-9) Nyhemsskolan, (åk F-5) Sturegymnasiet Sannarpsgymnasiet

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter