Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Hederstiernas Gata 46

Centrum/öster Halmstad

1 695 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokad visning

Onsdag 28/10 16.30-17.30

Budgivning pågår

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Hederstiernas Gata 46

Antal rum 3 rum
Boarea 68,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 20-1102
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Kommentar En trappa upp!
Ekonomi Pris: 1 695 000 kr utgångspris
Avgift: 4 028 kr/mån inkl. värme, vatten, fiberanslutning och bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 3,702%
Driftskostnad 1 498 kr/år
varav
Försäkring: 1 498 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1951-1953
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration
Utfärdad den 25 september 2015
Energiklass: -
Energiprestanda: 125 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
HALL
Välkomnande hall med parkett på golvet och målade väggar i grått utförande. Det finns möjlighet till att hänga undan jackan och ställa undan skorna på vänster sida. Direkt till höger finns lägenhetens kök. Några kliv längre in i hallen finns det första av två sovrum, vardagsrum samt det helkaklade badrummet. I den inre delen av hallen finns en garderob till förvaring. Ta av dig skorna och välkommen in!

KÖK
Köket är placerat direkt till höger om hallen. Bra förvaring erbjuds i både under- och överskåp. Arbetsytor erbjuds på arbetsbänk av laminat samt rostfri ho. Över arbetsbänken sitter ett kaklat stänkskydd. Vid fönstret får du plats med ett köksbord för upp till fyra personer. Parkett på golvet och vitmålade väggar samt fondtapet. Utrustning: spis, spisfläkt, samt kombinerad kyl/frys.

BADRUM
Stilrent och helkaklat badrum med mörk klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet erbjuder tvättmöjligheter! Utrustning. wc, handdukstork, dusch, kommod, spegelskåp samt tvättmaskin.

SOVRUM
Det första sovrummet är placerat till höger om hallen. Luftigt sovrum som inbjuder till möblering efter behov. Parkett på golvet och vitmålade väggar samt fondtapet. Två dubbelgarderober erbjuder bra förvaring.

VARDAGSRUM
Luftigt vardagsrum där både en större mat- och soffgrupp får plats. Parkett på golvet och målade väggar i grått utförande. Härifrån når du även den ljuvliga balkongen med sol från förmiddag till eftermiddag.

SOVRUM
Det andra och något större av de två sovrummen nås via vardagsrummet. Här får du enkelt plats med en större säng med tillhörande nattduksbord om så önskas. Rejält med förvaring erbjuds bakom tre skjutbara dörrar varav en är helkroppsspegel. Parkett på golvet och målade väggar i mörkt utförande. I taket sitter infällda spotlights.

För den grillintresserade har föreningen en gemensam trädgård som kan nyttjas fritt av medlemmarna. Perfekt för grillkvällen!

Trea med balkong!

I välskötta Brf Nyatorp erbjuds nu denna inflyttningsklara trea med helkaklat badrum och tvättmöjligheter. En ljus gavellägenhet med två bra sovrum och smarta förvaringslösningar. Pricken över i:et är balkongen som erbjuder sol under större delen utav dagen. Här bor du på ett lugnt läge, ett stenkast från stadens puls. För den aktive är närheten till Halmstad Arena och trevliga löpspår perfekta. Varmt välkommen på visning.

Förening

Hederstiernas Gata 46

Förening

BRF Nyatorp i Halmstad

Allmänt om föreningen

Brf Nyatorp i Halmstad bildades 2012. Föreningens hus uppfördes 1951-53 och består av 28 lägenheter varav 26 upplåtna med bostadsrätt. Dessutom finns lokaler, 3 st garage samt 6 st parkeringsplatser. Föreningen äger fastigheterna Kolonnen 1, 2, 3 och Kometen 1, 2, 3, 11. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade genom Dina försäkringar. I försäkringen ingår även bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter samt styrelseansvar. Stadgeenlig fastighetsbesiktning genomförs årligen. Föreningen är medlem i Nyatorps Samfällighetsförening. Föreningen har 1-2 städdagar/år för att gemensamt utföra så mycket ”fix” som möjligt, för att hålla nere kostnaderna och därmed avgifterna.

Besök gärna föreningens hemsida: http://nyatorp.bostadsratterna.se/

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till varje bostad följer 1-2 st förråd i källarplan. Tvättstuga finns på Hederstiernas gata 30, 48 och Korngatan 5

RENOVERINGAR
Kommande: I planeringsstadiet av byte av tappvattenledningar samt renovering skorstenar med installation av taksäkerhet. Inget är bestämt om när arbetet kommer utföras.
Utförda:
2013 - Nya avloppstammar i mark utanför hus, förberedelse för inkoppling mot nya dagvattenledningar i gatan
2015 - Fiber
2016 - Förstärkning av elsystem till tvättstugan Korngatan 5, byte av diverse takfönster.
2018 - Relining av avloppstammar.
2020 - Åtgärder efter OVK-besiktning har utförts.
För mer detaljerad information se årsredovisning .

TV & INTERNET
Föreningen är ansluten till Halmstads Statsnät. Valfritt abonnemang tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.

PARKERING
Föreningen har 3 st garage och 6 st parkeringsplatser. Separat kö tillämpas. Fri parkering i närområdet.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

ÖVRIGT
Föreningen ombesörjer byte av avloppsbrunn i samband med ev. badrumsrenovering.

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
Efter samtal med föreningens ordförande (2020-10-02): Föreningen har i dagsläget inga planer på att höja månadsavgiften. Föreningen har höjt avgiften i enlighet med den ekonomiska planen med ca 1-2% per år för ta höjd för den allmänna prisutvecklingen (inflation).

Ovan information är inhämtat 2020-10-02 från föreningen. Slutlig köpare uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningens styrelse.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Med en utmärkt placering mellan Högskolan i Halmstad och Halmstad city bor du som vill leva i händelsernas centrum! Här nås det mesta på en kort promenads avstånd och med cykel når du snabbt strand med salta bad. För den aktive finns flertalet träningsanläggningar belägna i närområdet med varierande öppettider. Servicenivån i området är hög med ett flertal närbelägna matbutiker och restauranger. Puls nås bäst inne i centrala Halmstad. Kommunikationerna är bra och önskar du resa utanför Halmstad ligger den helt nya Halmstad resecentrum i korsningen Laholmsvägen/Enslövsvägen. Här finner du tågstation, regionsbussterminalen och även terminalen för stadsbussarna. Halmstads resecentrum är knytpunkten för all kollektivtrafik, vilket ger snabba och bekväma byten, speciellt för pendlaren!

Övrigt

Förskolor: Nicolaigårdens förskola, Nissans förskola, Teknikförskolan, Fiskens förskola, Grottans förskola, Engelbrekts förskola, Rödhakens förskola, Förskolan Humlan Skolor: Nyhemsskolan (Åk F-5), Furulundsskolan (Åk F-9), Gymnasieskolor: Sturegymnasiet, Högskolan i Halmstad

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter