Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Gäddvägen 127

Fyllinge Halmstad

1 475 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Gäddvägen 127

Antal rum 3 rum
Boarea 72,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 217
Våning 1 av 2, hiss finns ej
Kommentar Markplan!
Ekonomi Pris: 1 475 000 kr utgångspris
Avgift: 5 471 kr/mån i avgiften ingår kostnaden för värme, vatten, kabel-tv samt fiber.
Andel i föreningen: 0,74%
Andel av årsavgift: 0,73937%
Driftskostnad 5 629 kr/år
varav
El: 4 329 kr (2925 kWh)
Försäkring: 1 300 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1983-1984
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utfärdad den 14 november 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 137 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas isolerglas
Övriga byggnader 2019: - Kombimaskin 2018: - Kök, spishäll, kyl/frys, ugn - Golv och lister i sovrum, vardagsrum - Garderober i sovrummen - Bänkskiva badrum Renoveringar utförda av tidigare ägare: 2014: - Uterum - Diskmaskin Spisfläkt I anslutning till bostaden finns ett stort förråd. Marken disponeras med allmän nyttjanderätt. Information om upplåten mark har ej gått att få fram.
HALL
Rymligt hall med klinker på golvet. Större delen av bostaden har gått igenom en varsam renovering under 2018. Väggar har rivits ner och byggts upp igen för att skapa en mer modern och trivsam planlösning. Väggarna har sedan blivit bredspacklade och vitmålade. Till vänster i hallen kan jackan och skor ställas undan. Välkommen in!

SOVRUM
Det första av de två sovrum ligger direkt till vänster om hallen. På golvet ligger ett snyggt tarkettgolv i ljus nyans. Väggarna är målade i olivgrönt. Rummet är stort och luftigt och rymmer med lätthet en större dubbelsäng. Det finns fyra PAX-garderober som erbjuder generöst med förvaring. Ett fönster sprider ljus till rummet.

BADRUM
Det fräscha badrummet ligger direkt till höger om hallen. Badrummet har klinker på golvet och delvis kaklade samt målade väggar. Tvättmöjligheter erbjuds i en ny kombimaskin (2019). Det finns dessutom en praktisk arbetsbänk samt hyllplan till förvaring. Utrustning: wc, handfat, spegel, badkar samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

VARDAGSRUM
Det luftiga vardagsrummet erbjuder rikligt med ljusinsläpp från fönsterpartierna mot altanen. Rummet möbleras efter behov och du får plats med både en större soffgrupp samt matgrupp om så önskas. Härifrån nås även den trevliga altanen med sol från lunch till sen eftermiddag. Tarkett på golvet och vitmålade väggar.

KÖK
Det stilrena köket har vita köksluckor med beslag av mässing. Det erbjuds rikligt med förvaring i både över- och underskåp. Arbetsbänken är av oljad ek och över arbetsbänken sitter ett vitt kaklat stänkskydd. Det finns plats för ett matbord för fyra personer. På golvet ligger det klinker och väggarna är målade och tapetserade.

Härifrån nås även det härliga inglasade uterummet som byggdes 2014. Utanför finns en mysig liten trädgård. I anslutning till uterummet finns ett förråd som kan utnyttjas som både förvaring eller till kontor. Det finns dessutom rejäla hyllplan till förvaring.

SOVRUM
Det andra av två sovrum finns i anslutning till vardagsrummet. Perfekta barn/tonårsrummet, eller kanske som till kontor? Tapetserade väggar och tarkett på golvet.

Välkommen hem till denna fina trea!

Varsamt renoverad!

Glädjande kan vi presentera denna välrenoverade trea i markplan med härlig inglasat uterum. Bostaden har blivit varsamt renoverad senaste två åren och erbjuder stilrent kök, fräscht badrum samt två bra sovrum. Dessutom två stycken trevliga uteplatser samt en liten grästäppa som gör att solens strålar kan avnjutas hela dagen. På Fyllinge bor du med närhet till precis allt och passar såväl yngre som äldre. Välkommen på visning!

Förening

Gäddvägen 127

Förening

Brf Åkeslätt

Allmänt om föreningen

Brf Åkeslätt ligger lugnt beläggen med närhet till både natur och shopping! På gångavstånd nås skola, förskola, vårdcentral, Statsbondgården samt expanderande Hallarna!

Föreningen bildades 1984 och innehar totalt 46 byggnader, fördelat på 33 flerbostadshus i 2 plan, 3 skyddsrum varav ett används som lokal. Övriga inrymmer kallgarage. Föreningen består av 132 lägenheter. Föreningen äger fastigheterna Fyllinge 20:395, Fyllinge 20:396 samt Fyllinge 20:397.

Brf Åkeslätt är ytterst välhållen med god ekonomi och löpande underhåll sker kontinuerligt enligt underhållsplan. Föreningens kassan har även stärkts då tidigare lokal renoverades, gjordes om till två lägenheter och såldes på den öppna marknaden.

Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i Trygg-Hansa. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen. Gemensam kvarterslokal på Gäddvägen 81. Soprum i nära anslutning till bostaden vid föreningens parkeringsplats.

RENOVERINGAR
Pågående:
Kommande: Måla om träfasaderna.
Utförda:
2019 - Byte av termostater. Fönsterbyte och balkongbyte.
2017: Målning av balkongräcken. Förnya trädbeståndet.
2016 - Samtliga tak har setts över och gjorts rena från mossa. Nya brevlådor. Samtliga värmeväxlare har bytts ut. Byggt om tidigare lokal till två nya lägenheter. Anläggning av nya lekplatser.
2015 - Utvändiga murar och rabatter har setts över, utomhusarmaturer utbytta. Målning och lagning av murar.
2014 - Nya garage har byggts samt linjemarkering av P-platser.
2008 - Totalrenovering av fasaderna.

PARKERING
Garage går att hyra mot en avgift om 325kr/mån (Separat kö tillämpas). Fri parkering rådet i området.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring och bostadsrättstillägg.

TV & INTERNET
Ett basutbud från Viasat ingår i avgiften, övriga kanaler tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen. Kostnaden för fiber via Halmstad Stadsnät ingår i avgiften, men internetabonnemang med valfri hastighet tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
2019-10-02 efter samtal med styrelsens ordförande: I dagsläget finns det inga planer på att höja avgiften.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Föreningen äger fastigheterna Fyllinge 20:395, Fyllinge 20:396 samt Fyllinge 20:397.

Området

Fyllinge är ett populärt bostadsområde cirka 6 km från Halmstad city med en blandning av bostadsrätter, hyreslägenheter och villor. Den blandade demografin vittnar om att du i Fyllinge trivs hela livet! Området börjades bebyggas i slutet av 70-talet och expanderar än idag. Senaste området att bebyggas i Fyllinge är de så kallade ”hund-vägarna” och mer är att vänta. I den svenska historien är Fyllinge troligtvis mest känd för ”Slaget vid Fyllebro”. Den 17 augusti 1676 besegrades vid detta slag danskarna, vilket bidrog till att den svenska hären senare också kunde besegra danskarna i slaget vid Lund. Det finns en minnessten över slaget som restes 1828 och en minnesplats med en skylt invigdes så sent som 2010. För Halmstadborna själva är Fyllinge mestadels förknippat med natur, grönska och närhet till det mesta. För den som pendlar i nordlig och sydlig riktning nås E6 på enbart någon minut och riksväg 15 leder dig snabbt inåt landet. Det går alldeles utmärkt att ta cykeln in till Halmstad city eller till Östra stranden för salta bad. Stadsbussarna går flera gånger i timmen och kör bland annat via Hallarna och Stenalyckan. Fyllinge centrum erbjuder bra service och kommunikationer. Här finns bland annat förskola, skola, nybyggd vårdcentral, bibliotek, mataffär och pizzeria. Här finns även Mariakyrkan. För den shoppingtokige är det gångavstånd till Halmstad nya stora shoppingcenter Hallarna. Här finns snart ett mycket stort utbud av butiker som erbjuder allt från kläder och inredning till mat och caféer. Här finns även ett systembolag. Önskas en utflykt med inslag av djur och natur samt vackra promenadstråk kan vi varmt rekommendera Stadsbondgården Olofstorp eller en tur till Laxvik och Påarp. För den nyfikna och aktiva finns också ett stort antal föreningar i området.

Övrigt

Förskola Gäddans förskola, Gyllebolets förskola, Klackens förskola, Fyllinge förskola Grundskola Fyllingeskolan F-9

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering