Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Enslövsvägen 17B

Centrum/öster Halmstad

1 350 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokad visning

Söndag 8/8 11.00-12.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Enslövsvägen 17B

Antal rum 1,5 rum
Boarea 39,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 5
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 1 350 000 kr utgångspris
Avgift: 3 169 kr/mån inkl. värme, vatten, TV (grundutbud), Internet (fiber) samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 4,15591%
Andel av årsavgift: 4,15591%
Reparationsfond: 1 251 kr
Driftskostnad 4 700 kr/år
varav
El: 3 200 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1944
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Till byggnaden följer ett förråd på vind & samt ett mindre i källaren.
Välkommen till en mycket välskött och charmig bostad med närhet till händelsernas centrum. Bostaden disponeras idag som en 1,5:a där rummet innan köket används som en sovdel. Det finns flera olika sätt att disponera planlösningen, och enbart ditt behov som sätter gränserna.

HALL
Bostadens yta fördelar sig över 39 m2. Direkt innanför dörren ligger ett vackert parkettgolv, väggarna är vitmålade. Det finns bra avhängningsmöjligheter till höger för att ställa undan skor och hänga upp ytterkläderna. Två garderober erbjuder förvaring. Rakt fram finner du sovdelen som följs av köket, till höger badrum och till vänster vardagsrum. Ta av dig skorna och välkommen in!

BADRUM
Direkt till höger om entrén finns bostadens fräscha och helkaklade badrum. Badrummet gjordes om i sammanband med stambytet och går i färgglada kulörer. Badrummet är utrustat med wc, dusch med vikbara dörrar av glas, handfat och spegelskåp.

KÖK
Via utrymmet som idag disponeras som sovrum nås det renoverade köket. Utrymmet som disponeras som sovrum erbjuder plats för en större säng samt förvaring. Sovrumsdelen har målade väggar (2021) och ett vackert plankgolv. Ett fönster gör att ljus sprider sig in i rummet och gör det ljust och luftigt.

Köksdelen är renoverad vita köksluckor med beslag av borstat stål. Arbetsbänken är av laminat och ovanför sitter en röd mosaik som stänkskydd. Gott om förvaring erbjuds i under- och överskåp. Önskas får du plats med ett mindre matbord med två stolar. Köket är utrustat med: spishäll, spisfläkt, ugn samt kombinerad kyl och frys. Laminat på golvet och målade väggar (2021).

VARDAGSRUM
Rummet kan disponeras och möbleras efter behov. Du får plats med både en soffa, TV-bänk samt ett litet matbord. Förslagsvis kan en sovalkov byggas och därmed frigöra utrymmet mellan kök och hall till plats för matbord, möjligheterna är många! Vackert parektgolv och målade väggar i vitt utförande.

Härifrån når du den ljuvliga balkongen med sol från lunch till senare kväll - magiskt!

Välkommen att flytta rakt in!

Solig balkong!

Återigen har vi fått förtroendet att förmedla en av bostäderna i välskötta HSB:s brf Kompassen. Här erbjuds en yteffektiv 1,5:a om 39 m2 med renoverat kök, fräscht, helkaklat badrum samt en underbar balkong där solen kan avnjutas från lunch till senare kväll. Att nämna är att HSB:s brf Kompassen är en av Halmstads mest välskötta föreningar med mervärden som fräsch tvättstuga och gym, en låg avgift (3169 kr/mån) där värme, vatten, TV (grundutbud), internet (fiber 100/100 mbits) och bostadsrättstillägg ingår. Sa jag att det finns en modern övernattningslägenhet för långväga gäster? Vill du också bo såhär bra som nuvarande ägare gjort, då bokar du in dig på din personliga visningstid så är första steget taget för att denna bostad ska bli just din.

Förening

Enslövsvägen 17B

Förening

HSB:s Brf Kompassen i Halmstad

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Kompassen ligger på ett utmärkt läge mellan Högskolan i Halmstad och Halmstad city. I närområdet finns diverse matbutiker, träningsanläggningar, pizzerior och frisörer. Innerstan nås med en kort promenad eller cykeltur med sitt större utbud av shopping och nöjen. Varma sommardagar spenderas på föreningens gräsplätt eller på stranden. Totalt finns av 21 lägenheter fördelat över 9 ettor och 12 tvåor. Föreningen äger fastigheten Kompassen 4 och föreningens hus byggdes 1944. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår momenten styrelseansvar, försäkring mot ohyra samt kollektiv bostadsrättstillägg.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Ett vindsförråd samt ett mindre matkällarförråd följer bostadsrätten. I källarplan finns en mycket fräsch tvättstuga innehållande nya tvättmaskiner (2016) samt torktumlare (2017) som bokas via kalender. Det finns även ett fräscht gym som är gratis för medlemmarna. Övernattningslägenhet med dusch och WC färdigställdes 2017 och kan hyras mot en mindre avgift. Låsbart cykelrum i källarplan.

RENOVERINGAR
Planerade: Inget planerat förutom sedvanligt underhåll. Ev bygga miljöhus om bygglov erhålls.
Utförda:
Anläggning ny trädgård och planteringar (2020)
Ny torktumlare. Övernattningslägenhet (2017)
Relining av ventilationsstammar (2016)
Renovering av källartrappa och installation av ny fjärrvärmepump (2015)
Inredning av gymlokal (2013)
Trapphusrenovering och byte till säkerhetsdörrar (2012)
Renovering av tvättstuga (2010)
Renovering av balkonger (2005) , byte av el (2004)
Nytt tak (2003) och stambyte vatten och avlopp (2000)
Kommande: Inga planerade renoveringar förutom sedvanligt underhåll.

TV & INTERNET
Fiber via bredbandsbolaget. Internet, TV (grundutbud) och fast avgift för telefoni ingår i månadsavgiften. Önskas fler TV-kanaler tecknas och bekostas det av den enskilde medlemmen.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

PARKERING
Parkering finns utmed Enslövsvägen och Hammars Gata samt i närområdet. Boendeparkering tillämpas. Läs mer på: www.halmstad.se.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
2020-11-18: Efter samtal med föreningens ordförande: Det finns i dagsläget inga planer på att höja avgiften. Avgiften har inte höjts på flera år.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Med en utmärkt placering mellan Högskolan i Halmstad och Halmstad city bor du som vill leva i händelsernas centrum! Här nås det mesta på en kort promenads avstånd och med cykel når du snabbt strand med salta bad. För den aktive finns flertalet träningsanläggningar belägna i närområdet med varierande öppettider. Servicenivån i området är hög med ett flertal närbelägna matbutiker och restauranger. Puls nås bäst inne i centrala Halmstad. Kommunikationerna är bra och önskar du resa utanför Halmstad ligger Halmstad resecentrum i korsningen Laholmsvägen/Enslövsvägen. Här finner du tågstation, regionsbussterminalen och även terminalen för stadsbussarna. Halmstads resecentrum är knutpunkten för all kollektivtrafik, vilket ger snabba och bekväma byten, speciellt för pendlaren!

Övrigt

Förskolor: Nicolaigårdens förskola, Nissans förskola, Teknikförskolan, Fiskens förskola, Grottans förskola, Engelbrekts förskola, Rödhakens förskola, Förskolan Humlan Skolor: Nyhemsskolan (Åk F-5), Furulundsskolan (Åk F-9), Gymnasieskolor: Sturegymnasiet, Högskolan i Halmstad

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter