Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Enslövsvägen 17A

Centrum/öster Halmstad

1 450 000 kr

Se alla bilder

ShowBidding

3

Budgivning pågår

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Enslövsvägen 17A

Antal rum 2 rum
Boarea 42,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 17
Våning 1 av 3, hiss finns ej
Kommentar En trappa upp!
Ekonomi Pris: 1 450 000 kr utgångspris
Avgift: 3 404 kr/mån inkl. värme, vatten, TV (grundutbud), Internet (fiber) samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 4,46567%
Andel av årsavgift: 4,46567%
Driftskostnad 4 700 kr/år
varav
El: 3 200 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftkostnaden varierar beroende på avtal och förbrukning.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 1944
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Energideklaration Finns för närvarande inte
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
Övriga byggnader Till byggnaden följer ett förråd på vind & samt ett mindre i källaren. Marken disponeras med allmän nyttjanderätt, information om upplåten mark har ej gått att få fram.
HALL
Välkomnande hall med ljust laminat på golvet och vitmålade väggar. Till vänster finns två garderober till förvaring. På höger sida kan jacka samt skor ställas undan. Hallen fungerar som ett nav och binder samman bostadens samtliga rum. Välkommen in!

KÖK
Modernt kök som erbjuder rejält med förvaring i både under- och överskåp i vitt utförande med gedigna beslag. God arbetsyta erbjuds på arbetsbänk av laminat samt en stor, rostfri, dubbel-diskho. Önskas kan ytterligare förvaring installeras på vänster sida, eller erbjuda plats för ett mindre köksbord med tillhörande stolar. Laminat på golvet och vitmålade väggar. Utrustning: induktionshäll, spisfläkt, ugn samt kombinerad kyl/frys.

SOVRUM
Luftigt sovrum som erbjuder plats för en större säng med tillhörande nattduksbord. Vackert plankgolv på golvet och vitmålade väggar. Ett fönster ger härligt ljusinsläpp åt rummet.

VARDAGSRUM
Stor vardagsrum som möbleras efter behov. Önskas kan du få plats med både en större mat- samt soffgrupp om så önskas. Laminat på golvet och målade väggar. Härifrån når du den stora och underbara balkongen med sol från tidig förmiddag till senare eftermiddag.

BADRUM
Fräscht och helkaklat badrum med ljust klinker och kakel. Utrustning: wc, kommod, spegelskåp samt dusch.

Välkommen att flytta rakt in!

Stor solig balkong!

Återigen har vi fått förtroendet att förmedla en av bostäderna i välskötta HSB:s brf Kompassen. Här erbjuds en yteffektiv tvåa om 42 m2 med renoverat kök, fräscht, helkaklat badrum samt en underbar balkong där solen kan avnjutas från tidig morgon till sen eftermiddag. Att nämna är att HSB:s brf Kompassen är en av Halmstads mest välskötta föreningar med mervärden som fräsch tvättstuga och gym, en låg avgift där värme, vatten, TV (grundutbud), internet (fiber 100/100 mbits) och bostadsrättstillägg ingår. Sa jag att det finns en modern övernattningslägenhet för långväga gäster? Vill du också bo såhär bra som nuvarande ägare gjort, då bokar du in dig på din personliga visningstid så är första steget taget för att denna bostad ska bli just din.

Förening

Enslövsvägen 17A

Förening

HSB:s Brf Kompassen i Halmstad

Allmänt om föreningen

HSB:s Brf Kompassen ligger på ett utmärkt läge mellan Högskolan i Halmstad och Halmstad city. I närområdet finns diverse matbutiker, träningsanläggningar, pizzerior och frisörer. Innerstan nås med en kort promenad eller cykeltur med sitt större utbud av shopping och nöjen. Varma sommardagar spenderas på föreningens gräsplätt eller på stranden. Totalt finns av 21 lägenheter fördelat över 9 ettor och 12 tvåor. Föreningen äger fastigheten Kompassen 4 och föreningens hus byggdes 1944. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår momenten styrelseansvar, försäkring mot ohyra samt kollektiv bostadsrättstillägg.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Ett vindsförråd samt ett mindre matkällarförråd följer bostadsrätten. I källarplan finns en mycket fräsch tvättstuga innehållande nya tvättmaskiner (2016) samt torktumlare (2017) som bokas via kalender. Det finns även ett fräscht gym som är gratis för medlemmarna. Övernattningslägenhet med dusch och WC färdigställdes 2017 och kan hyras mot en mindre avgift. Låsbart cykelrum i källarplan.

RENOVERINGAR
Planerade: Inget planerat förutom sedvanligt underhåll. Ev bygga miljöhus om bygglov erhålls.
Utförda:
Anläggning ny trädgård och planteringar (2020)
Ny torktumlare. Övernattningslägenhet (2017)
Relining av ventilationsstammar (2016)
Renovering av källartrappa och installation av ny fjärrvärmepump (2015)
Inredning av gymlokal (2013)
Trapphusrenovering och byte till säkerhetsdörrar (2012)
Renovering av tvättstuga (2010)
Renovering av balkonger (2005) , byte av el (2004)
Nytt tak (2003) och stambyte vatten och avlopp (2000)
Kommande: Inga planerade renoveringar förutom sedvanligt underhåll.

TV & INTERNET
Fiber via bredbandsbolaget. Internet, TV (grundutbud) och fast avgift för telefoni ingår i månadsavgiften. Önskas fler TV-kanaler tecknas och bekostas det av den enskilde medlemmen.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

PARKERING
Parkering finns utmed Enslövsvägen och Hammars Gata samt i närområdet. Boendeparkering tillämpas. Läs mer på: www.halmstad.se.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
2020-11-18: Efter samtal med föreningens ordförande: Det finns i dagsläget inga planer på att höja avgiften. Avgiften har inte höjts på flera år.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Med en utmärkt placering mellan Högskolan i Halmstad och Halmstad city bor du som vill leva i händelsernas centrum! Här nås det mesta på en kort promenads avstånd och med cykel når du snabbt strand med salta bad. För den aktive finns flertalet träningsanläggningar belägna i närområdet med varierande öppettider. Servicenivån i området är hög med ett flertal närbelägna matbutiker och restauranger. Puls nås bäst inne i centrala Halmstad. Kommunikationerna är bra och önskar du resa utanför Halmstad ligger den snart helt nya Halmstad resecentrum i korsningen Laholmsvägen/Enslövsvägen. Här finner du tågstation, regionsbussterminalen och även terminalen för stadsbussarna. Halmstads resecentrum kommer är knutpunkten för all kollektivtrafik, vilket ger snabba och bekväma byten, speciellt för pendlaren!

Övrigt

Förskolor: Nicolaigårdens förskola, Nissans förskola, Teknikförskolan, Fiskens förskola, Grottans förskola, Engelbrekts förskola, Rödhakens förskola, Förskolan Humlan Skolor: Nyhemsskolan (Åk F-5), Furulundsskolan (Åk F-9), Gymnasieskolor: Sturegymnasiet, Högskolan i Halmstad

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter