Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Boxervägen 6F

Fyllinge Halmstad

895 000 kr

Se alla bilder


Visning

Tidsbokad visning

Torsdag 24/10 16.00-17.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Boxervägen 6F

Antal rum 2 rum
Boarea 52,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 66
Våning 2 av 2, hiss finns ej
Ekonomi Pris: 895 000 kr utgångspris
Avgift: 3 799 kr/mån inkl. värme, vatten, TV (grundutbud + 8 valfria), bostadsrättstillägg samt numrerad parkeringsplats
Andel i föreningen: 2,14521%
Andel av årsavgift: 2,14523%
Driftskostnad 3 856 kr/år
varav
El: 2 506 kr (1020 kWh)
Försäkring: 1 350 kr
Beräknat antal pers: 1
Kommentar Driftskostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer.
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp 320 - Flerfamiljshus
Byggnadsår 2009
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning
Energideklaration
Utfärdad den 19 november 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas, isolerglas
Övriga byggnader Ett förråd på gården följer bostaden (F). Det finns även ett förråd med gemensamma trädgårdsredskap samt ett större miljöhus.

HALL

Välkommen in i en ljus och välskött bostadsrätt! Här erbjuds en modern planlösning och stora fönster för behaglig boendemiljö. Direkt innanför entrén möts du av ljusa väggar och tak samt vacker genomgående ekparkett. Till vänster kan kläderna hängas av och skor ställas undan. Det finns en garderob på vänster sida samt ett städskåp på höger sida. Välkommen in!

BADRUM

Direkt till höger om entrén finns bostadens badrum med kaklade väggar och plastmatta på golvet i ljusa kulörer. Ett litet fönster ger ett behagligt ljus. Badrummet innehåller: wc, kommod, badkar (2014), tvättmaskin (2018). Önskas kan badkaret tas bort och ersättas med duschväggar för att skapa en dusch.

VARDAGSRUM/KÖK

Kök och vardagsrum går ett-i-ett och bildar en modern och öppen planlösning. Köket (IKEA) återfinns på vänster sida och är utrustat med kapitalvaror från Bosch. Över arbets- och diskbänk sitter ett stänkskydd i lättskött vitt kakel. Det finns gott om över- och underskåp till förvaring av porslin och matlagningsredskap. Matbordet sätts förslagsvis framför fönstret med utsikt ut mot grönskan. Rummet är stort nog för att både få plats med ett större matbord och soffgrupp. Köket är utrustat med: spis, spisfläkt, diskmaskin, kombinerad kyl/frys. Via vardagsrummet når du även den underbara balkongen med sol från lunch till sen eftermiddag. Balkongen är stor nog för loungemöbler eller ett caféset.

SOVRUM

Sovrummet finns i anslutning till vardagsrummet och är stort och luftigt. Två fönster ger ett härligt ljusflöde och vy mot grönskan. Här finns det gott om plats till förvaring en generös klädkammare, där förslagsvis ett mindre kontor kan inrymmas.Idag finns en stor PAX-garderob att använda till förvaring.

Balkong!

På populära Fyllinge erbjuds nu en välplanerad 2:a med balkong! Välskött bostadsätt med genomgående parkett, fräscht kök och badrum. Stora fönster ger maximalt med ljusinsläpp och ger bostadens rum en härlig rymd! Bostadens hjärta är balkongen med sol större delen av dagen. På expanderande Fyllinge bor du med lantlig miljö med närhet till både Hallarna, salta bad vid Östra stranden samt bra bussförbindelser in till stan, med cykel tar det enbart 20 min. Välkommen att boka din personliga visningstid!

Förening

Boxervägen 6F

Förening

Brf Boklok Olofstorp

Allmänt om föreningen

Brf BoKlok Olofstorp har en lantlig miljö med närhet till förskola, skola, vårdcentral och Hallarna. Det erbjuds bra bussförbindelser om du inte vill ta bilen eller orkar cykla in till centrala Halmstad. Föreningen äger fastigheten Fyllinge 20:393 och föreningens hus uppfördes 2009. I föreningen finns 36 lägenheter i 3 olika storlekar. Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i IF och inkluderar bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter. Crendo Fastighetsförvaltning AB biträder styrelsen med föreningens ekonomiska förvaltning.


RENOVERINGAR
Inga pågående eller större utförda renoveringar förutom sedvanligt underhåll enligt föreningens underhållsplan.
2019 - OVK (Hösten).
2018: Målat om fasaderna från gul till grått (2018). Föreningen hade medel avsatta för ommålning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har lekplats för de minsta samt gott om gräsyta för föreningens medlemmar att nyttja. Skötsel av grönytorna köps in av Crendo.

PARKERING
I avgiften ingår en numrerad parkeringsplats. Fråga ansvarig mäklare vilken parkering som ingår.

FÖRRÅD
Till varje bostadsrätt följer ett numrerat förråd på gården.

TV & INTERNET
I avgiften ingår ett grundutbud samt 8 valfria kanaler från Bredbandsbolaget. Önskas fler kanaler tecknas och bekostas det av den enskilde medlemmen. I avgiften ingår kostnaden för fiberanslutning valfritt internetabonnemang tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
2019-10-09: Efter samtal med föreningens ordförande: I dagsläget finns inga planer på att höja avgiften. Senast avgiften höjdes var 2016-01-01 med 2%.

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Området

Fyllinge är ett populärt bostadsområde cirka 6 km från Halmstad city med en blandning av bostadsrätter, hyreslägenheter och villor. Den blandade demografin vittnar om att du i Fyllinge trivs hela livet! Området börjades bebyggas i slutet av 70-talet och expanderar än idag. Senaste området att bebyggas i Fyllinge är de så kallade ”hund-vägarna” och mer är att vänta med start 2019. I den svenska historien är Fyllinge troligtvis mest känd för ”Slaget vid Fyllebro”. Den 17 augusti 1676 besegrades vid detta slag danskarna, vilket bidrog till att den svenska hären senare också kunde besegra danskarna i slaget vid Lund. Det finns en minnessten över slaget som restes 1828 och en minnesplats med en skylt invigdes så sent som 2010. För Halmstadborna själva är Fyllinge mestadels förknippat med natur, grönska och närhet till det mesta. För den som pendlar i nordlig och sydlig riktning nås E6 på enbart någon minut och riksväg 15 leder dig snabbt inåt landet. Det går alldeles utmärkt att ta cykeln in till Halmstad city eller till Östra stranden för salta bad. Stadsbussarna går flera gånger i timmen och kör bland annat via Hallarna och Stenalyckan. Fyllinge centrum erbjuder bra service och kommunikationer. Här finns bland annat förskola, skola, nybyggd vårdcentral, bibliotek, mataffär och pizzeria. Här finns även Mariakyrkan. För den shoppingtokige är det gångavstånd till Halmstad nya stora shoppingcenter Hallarna. Här finns snart ett mycket stort utbud av butiker som erbjuder allt från kläder och inredning till mat och caféer. Här finns även ett systembolag. Önskas en utflykt med inslag av djur och natur samt vackra promenadstråk kan vi varmt rekommendera Stadsbondgården Olofstorp eller en tur till Laxvik och Påarp. För den nyfikna och aktiva finns också ett stort antal föreningar i området.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering