Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Övre Hallegatan 52

Centrala Hisingen Göteborg

1 860 000 kr

Se alla bilder


Visning

Bokad visning! Ring för annan dag eller tid.

Onsdag 23/6 17.00-18.00

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Övre Hallegatan 52

Antal rum 1 rum
Boarea 33,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 404
Våning 2 av 6, hiss finns
Ekonomi Pris: 1 860 000 kr
Avgift: 2 500 kr/mån I avgiften ingår värme, internet, kabel-tv och parkeringsplats. Föreningen har individuell el och vattenmätning. Föreningen debiterar verklig förbrukning. Kostnaden läggs på månadsavgifterna.
Andel i föreningen: 0,12301%
Andel av årsavgift: 0,12301%
Driftskostnad 3 890 kr/år
varav
El: 1 100 kr
VA: 1 790 kr
Försäkring: 1 000 kr
Beräknat antal pers: 2
Pantsatt Nej

Byggnad

Byggnadsår
Energideklaration
Utfärdad den 11 juli 2019
Energiklass: D

Hall

Hallen har ett snyggt klinkergolv i grått. Här står även en skjutdörrs garderob med bra med förvaringsmöjligheter.

Badrum

Badrummet är stillrent utformar med helkaklade väggar i vitt och grått golv. Utrustning består av wc, handfat med kommod. Spegelskåp med belysning .

Kök

Nyrenoverat kök med snygga detaljer och tidlös färg. öppen planlösning mot vardagsrummet skapar en känsla av rymd. Här finns även en integrerad diskmaskin.

Vardagsrum/sovrum

Vardagsrummet är generöst till ytan och lätt möblerat. Här får ni plats med soffgrupp, tv möbel eller vad som önskas. Sovalkoven kan ni stänga om er så blir det som ett sovrum. Dom stora fönsterpartierna skapar en ljusskön stämning.

Balkong

Inglasad balkong som ger det lilla extra.

Nyrenoverad ljus 1,5a med sovalkov - 6 minuter ifrån centralstationen!

Två trappor upp finner denna optimalt planerade enrumslägenheten om ca 32,9 kvm med perfekt läge på centrala Hisingen.
Lägenheten har en mycket bra planlösning med avskild sovalkov, dessutom har lägenheten en härlig inglasad balkong. Alla ytskikt renoverade och utbytta 2016/2017. Badrummet har genomgått stamrenovering.
Köket och golv, samt väggar helt nyrenoverade för i år, samt. ny diskmaskin, kylskåp.

Vidare har du närhet till Ramberget, Keillers park, Bravida Arena, simhall samt så tar du dig till centrala Göteborg på 6-7 minuter med spårvagn ifrån vånmästareplatsen.
En perfekt bostad för studenter, första boende eller som övernattningslägenhet.

* Låg avgift
* Garage ingår i avgiften
* Centralt läge
* Snabb inflyttning

Förening

Övre Hallegatan 52

Förening

HSB Brf LInjalen i Göteborg

Allmänt om föreningen

HSB Linjalen omfattar 420st bostadsrättslägenheter, 6 studentlägenheter, en gästlägenhet samt ett antal gemensamma lokaler. Fastigheten innehas med tomträtt. Till föreningen hör adresserna: Västra Stillestorpsgatan 1-21 (udda nummer) och Övre Hallegatan 8-52 (jämna nummer)

Tv och bredband

Telia är leverantör av TV, bredband (100/100 Mbit) och IP-telefoni i föreningen. Detta ingår i månadsavgiften. Man betalar endast minuttaxa vid användning av IP-telefoni.

Parkering

Garageplats ingår i månadsavgiften. Det finns garageplatser till samtliga 420 bostadsrättslägenheter i föreningen. Garagen ligger på Västra Stillestorpsgatan samt vid Övre Hallegatan 50 med flera gemensamma tvätt platser (högtryckstvätt). Föreningen erbjuder MC-garage samt extra parkeringsplats, fördelas enligt kösystem.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Ingen avgiftshöjning är planerad i dagsläget. För detaljerad information om ekonomi och renoveringar se årsredovisning och föreningens hemsida: http://www.hsb.se/goteborg/linjalen

Renoveringar - utförda och planerade

2007 renoverades samtliga hissar med nya innerdörrar.
2009 energideklarerades huset.
2009-2010 renoverades garaget.
2011 renoverades och glasades befintliga balkonger in. I samband med detta renoverades fasader.
2010-2012 byttes V/A-stammar i samtliga kök och badrum. I samband med detta renoverades även badrummen. Samma år installerades ny el-central 3-fas samt 5-ledarsystem med jordfelsbrytare och föreningen såg över samtliga radiatorer och termostater.
2012 Takrenovering
2013 genomfördes små förbättringar av fasad. Samma år monterades postboxar i trappuppgångar. Föreningen har även satt in nya tvättmaskiner och torkrumsaggregat samt målat om i tvättstugan.
2014 installerades elektroniska lås till postboxar samt entrédörrar. En godkänd två-årsbesiktning på stamrenoveringen utfördes. Dillfogar reparerades i fasaderna.
2014/2015 fräschades upp tvättstugornas ytskikt och nya tvättmaskiner installerades i de tvättstugor där det var möjligt. Torkrummen fick nya torkaggregat. Under vintern dränerades huset på Övre Hallegatan 16-18 på grund av fuktskada i källaren. Trappan flyttades ut och rättades upp i samband med återställandet.
2016 renoverades gården vid Västra Stillestorpsgatan 1-21, lekplatser och sandlådor på samtliga gårdar besiktigades och reparerades och i vissa fall flyttades på för att följa ny säkerhetsstandard för lekplatser. Nya armaturer med LED-lampor sattes upp på samtliga gårdar och parkeringar, asfalt gångar och parkeringar asfalterades efter behov och fuktskador åtgärdades.
2017 renovering av gården
2018 utfördes OVK och rensning av ventilationskanaler, dränering av mark mot mot källarfasad samt byte av entrédörrar.
2018-2020 utfördes fasadrenovering och byte av samtliga fönster. Utomhusbelysningen har även fått LED-belysning.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Nej. Tomträtt. Omförhandlas 2028.

Området

På Hisingen finns allt du kan tänkas behöva: en kombination av ett stort serviceutbud, vacker natur och närhet till vatten. I området finner ni olika typer av bebyggelse, både flerbostadshus och villor. I det äldre delarna, såsom Brämaregården, finns främst låga ladshövdingehus. Kvillebäcken är den nya bebyggelsen som snabbt hittat till mångas hjärtan. Här finns flera hundra lägenheter med många kringliggande grönytor och området utvecklas ständigt. Här bor ni med närhet till Backaplan som erbjuder ett komplett serviceutbud med butiker, mataffär, caféer etc. På Centrala Hisingen ligger Ramberget, ett välkänt landmärke, med en hänförande utsikt som lockar många besökare, både lokalbor och turister. Det finns många grundskolor och gymnasium representerade i området. Alltifrån förskolor, både kommunala och enskilda, till gymnasium.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna i området är mycket goda. Från Hjalmar Brantingsplatsen som är knutpunkten på Hisingen kan du ta dig i princip vart du vill med buss eller spårvagn. För den som gillar motion kan man även ta cykeln över bron in till city.

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter