Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Liedstrandsgatan 12

Lunden Göteborg

5 750 000 kr

Se alla bilder

DontShowBidding

3

Laddar bilder

Bostadsfakta:

Liedstrandsgatan 12

Antal rum 4 rum + Kök
Boarea 100,00 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr 21103
Våning 2 av 9, hiss finns
Ekonomi Pris: 5 750 000 kr
Avgift: 4 296 kr/mån inklusive värme, kallvatten, tv/bredband.
Andel i föreningen: 1,45321%
Andel av årsavgift: 1,45323%
Driftskostnad 12 000 kr/år
varav
El: 3 600 kr
VA: 6 000 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal pers: 3
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2013 2013
Uppvärmning Fjärrvärme & Värmepump frånluft (el)
Energideklaration
Utfärdad den 15 mars 2017
Energiklass: B
Energiprestanda: 53 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Lunden 35:1
Övriga byggnader Det upplåts ett källarförråd till lägenheten. Det finns cykelförråd, garage och förråd för rullatorer samt rullstolar. Dessutom finns en skyddad innergård med mycket grönska som skapar en naturlig och trevlig mötesplats för de boende. Även lekplats i närområdet. Sophus för sophantering med sopsorteringskärl.
HALL:
När du stiger in i entrén möts du av en rymlig hall med gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderob. Golvet är klätt med en tidlös ekparkett som löper vidare in igenom hela bostaden.

SOVRUM:
Här erbjuds tre bra sovrum. Det första och största rymmer med enkelhet en dubbelsäng med tillhörande sängbord, där finns även en skjutdörrsgarderob. Det andra två rummen är också bra till storleken och från ett av dem når du bostadens klädkammare.

KÖK:
Ljusa köksluckor i kombination med rostfria vitvaror ger ett stilrent och modernt intryck medans bänkskivan i massiv valnöt och grått kakel sätter en personlig touch på helheten. Köket är fullt utrustat med fullstor kyl och frys, ugn, spishäll, mikro och diskmaskin. Köket har gott om förvaring för porslin och torrvaror. I anslutning till köket ligger den rymliga matplatsen med plats för större matsalsgrupp.

VARDAGSRUM:
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör detta till den sociala delen av bostaden. Här finns det gott om plats att umgås på och balkongen fungerar som en förlängning av vardagsrummet under sommaren. Där kan du njuta av eftermiddagssolen i goda vänners lag eller i stillhet avnjuta en kopp kaffe när dagen går mot kväll.

BADRUM:
Det stora helkaklade badrummet är fullt utrustat med handfat i kommod, dusch och wc. Här finns även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare, avlastningsyta och skåp för förvaring. Spotlights genererar ett behagligt ljus i hela badrummet och efter duschen rycker du en varm handduk direkt från handdukstorken. Givetvis finns här även en gästtoalett så kön blir inte lång på morgonkvisten.


Äntligen en fyra i Lunden!
Denna ljusa och trivsamma bostad stod klar så sent som 2014 och bjuder genomgående på en smakfull och tidlös inredning. Bostaden karaktäriseras av en genomtänkt planlösning där det finns gott om utrymme att umgås och där umgängesytan är skild från sovrumsdelen. Här får du ett stilfullt kök ett fullt utrustat badrum och en gäst-wc som sig bör i en fyra. Den rymliga balkongen vetter in mot gården och blir en förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. Ett stenkast bort ligger Danska vägen med ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger, där hittar du också närmaste hållplats.
Välkommen att höra av dig!

Förening

Liedstrandsgatan 12

Förening

BRF Danska vägen i Lunden

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen har 86 lägenheter och ligger på Liedstrandsgatan 10-12 i Göteborg.

Föreningen bildades 2014 med höga ambitioner och fantastiska möjligheter. Fastigheter är belägna i det attraktiva området "Lunden" där du känner storstadspulsen på nära avstånd och samtidigt kan andas ut i en grönskande miljö.

Stadsdelen har ett bra utbud av restauranger och kaféer. Tvärs över gatan ligger legendariska "Lejonet och Björnen" med sitt enorma sortiment av egenproducerad glass.

Runt omkring finns även bra shopping och vill du ha mer av den aktiviteten når du innerstaden på bara ett par minuter tack vare goda kommunikationer med både spårvagn och buss.

Fastigheten innehåller lägenheter i varierande storlek där alla har tillgång till garage, förråd, cykelrum samt barnvagnsparkering. Föreningen har även installerat solpaneler på taket för att skapa en hållbar och kostnadseffektiv energiförsörjning.

Tv och bredband

Det finns ett avtal mellan din bostadsrättsförening och Telia om installation av bredband i din bostad. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Följande ingår:

•En digitalbox (kollektiv box som tillhör bostadsföreningen och levereras till lägenheten före inflyttning). Observera att digitalboxen är knuten till det avtal som gäller mellan bostadsrättsföreningen och Telia. Du får alltså inte ta dem med dig om du flyttar.
•Abonnemang och telefonadapter som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer
•Internetanslutning med en hastighet på 50/8-100/10 Mbit per sekund.

Digitalboxen och allt som ingår i IT-skåpet tillhör föreningen och ska alltså vara kvar i lägenheten om du flyttar.

Parkering

Föreningen tillämpar kösystem, i nuläget finns lediga platser till en kostnad av 1050kr/mån. (Info per: 2019-06-13).

Kontakta: info@brfdanskavagen.se

Överlåtelseavgift

1 163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Kommunikation

Goda kommunikationer vid Redbergsplatsen där spårvagnar eller buss tar dig till innerstan på mindre än 10 minuter. 60-bussens hållplats finns alldeles intill huset.

Parkering

Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö, det finns idagsläget ledig plats. Kostnad 1100 kr/mån. Önskar du hyra en av föreningens platser så mailar du styrelsen: info@brfdanskavagen.se Parkeringarna på Liedstrandsgatan framför våra två hus är avgiftsbelagda via SMS avgift. Övervakning på dessa platser sker regelbundet. Parkering är endast tillåten på markerade platser.

Bilder

Visa alla

Fri värdering

Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter
Fri värdering