Fri värdering

Ska du köpa ny bostad och behöver sälja?
Vi kontaktar dig!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.

Långängen 8A

Centrala Hisingen Göteborg

2 900 000 kr

Se alla bilder

ShowBiddhistory

3

Budgivning pågår

Budgivare 1: 2 900 000 kr
Laddar bilder

Bostadsfakta:

Långängen 8A

Antal rum 2 rum
Boarea 64,00 kvm
föreningens information

Lägenhet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Lgh.refnr G1201
Våning 3 av 5, hiss finns
Ekonomi Pris: 2 900 000 kr utgångspris
Avgift: 3 839 kr/mån inkl värme, bredband, tv och telefoni
Andel i föreningen: 0,9136%
Andel av årsavgift: 0,91%
Pantsatt Ja

Byggnad

Byggnadsår 2017
Energideklaration Finns för närvarande inte

Hall

I hallen finns goda avhängningsmöjligheter i flertalet garderober som håller hallen prydlig. Här finns även plats för byrå och skoställ om så önskas. I taket sitter spotlight. Samtliga väggar är vitmålade och parkettgolvet återfinns i samtliga rum.

Kök

Vidare in når ni kök och vardagsrum som samsas i en öppen planlösning. Vita skåpsluckor och ljusgrå arbetsbänk med ovansittande vitt kakel ger ett stilrent intryck. Den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt, ugn, mikro, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Samtliga maskiner är av märket Electrolux med garanti som sträcker sig till augusti 2022. Ett praktiskt och lättarbetat kök med all utrustning som behövs för att lyckas med maten. Intill fönstret kan med fördel matbordet placeras.

Vardagsrum

Vardagsrummet yta ger plats större soffgrupp med tillhörande möblemang. Härifrån nås balkongen i soligt läge med gott om plats för olika typer av möblering och växter.

Sovrum

Sovrummet är väl tilltaget och rymmer med enkelhet dubbelsäng. I anslutning till sovrummet finns en stor klädkammare som även kan användas som arbetsrum eller liknande beroende på behov i hushållet.

Badrum

Badrummet följer den moderna trenden med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt dusch med vikväggar. För att underlätta vardagsbestyren finns en tvättmaskin och torktumlare med ovansittande praktisk bänk. I taket sitter spotlights.

Rymlig tvåa med walk-in-closet och söderbalkong!

Större tvåa på hela 64 kvm som färdigställdes sommaren 2017. De generösa kvadratmetrarna visar sig bland annat genom ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket och ett rymligt sovrum med klädkammare. Välvårdat parkettgolv och genomgående ljusa väggar utan skavanker. Utöver detta finner du även en härlig balkong i söderläge.

Moderna stadsdelen Kvillebäcken har mycket att erbjuda med saluhall, restauranger, affärer och gym. Vill du ändå ta dig in till centrala Göteborg tar det cirka 5-6 minuter med buss och spårvagn.

Förening

Långängen 8A

Förening

Brf Grangläntan

Allmänt om föreningen

Föreningen äger byggnad och mark med beteckningen Göteborg Brämaregården 38:9. Adresser som omfattas är Borstbindaregatan 5, 7, 9, 11, 13 och 15, Gamla Tuvevägen 4A och B samt Långängen 8A och B. Föreningen består av fyra byggnader med totalt 128 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och en lokal. Det finns även en föreningslokal som fritt kan lånas av medlemmar i föreningen. Husen är energieffektivt byggda där hänsyn tagits till miljön ifrån insidan och ut. BoNea är ekonomisk förvaltare. Föreningen har gemensam gård med grill och sittytor. I varje uppgång finns cykelrum och barnvagnsförråd. Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

Tv och bredband

Föreningen har ett gruppavtal för internet 250/100, IPTV basutbud och IP telefoni (samtalskostnad tillkommer) via Telenor.

Parkering

Under husen finns ett garage. Här finns 56 st parkeringsplatser för bil (900 kr/mån) och 2 st för MC. Uthyrning sker via föreningen. Det finns även gratis cykelparkering.

Föreningens ekonomi och planerade avgiftsförändringar

Föreningens tar ut en överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp som betalas av köparen. Pantsättningsavgiften uppgår till 1% av aktuellt prisbasbelopp. Avgift för andrahandsupplåtelse uppgår till 200 kr/mån.

Överlåtelseavgift

1 183 kr

Pantsättningsavgift

473 kr

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Äkta / oäkta bostadsrättsförening

Äkta bostadsrättsförening

Organisationsform / typ

Bostadsrätt

Äger föreningen marken?

Ja

Området

Planskiss

Planritning

Bilder

Visa alla

FÅ EN FRIVÄRDERING

Vill du veta vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Tack för ditt meddelande!
Meddelandet gick inte att skicka, kontrollera dina uppgifter och försök igen.
HitCounter